ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Χυμός καρπούζι με λεμόνι

ximos-karpouzi

Υλικά
700 γραμ. καρπούζι καθαρισμένο από τη φλούδα και τους σπόρους
ξύσμα από ένα λεμόνι
3/4 ποτηριού φρέσκο λεμόνι (χυμός)
1/2 ποτηριού μέλι
1 ποτηριού κρύο νερό
1 λεμόνι κομμένο σε λεπτές φέτες

Εκτέλεση
Βάζουμε το ψιλοκομμένο καρπούζι στο μπλέντερ. Ανακατεύουμε μέχρι να μαλακώσει. Στη συνέχεια το αδειάζουμε σε ένα δοχείο μέσα από κόσκινο με τη βοήθεια κουταλιού. Περνάμε το λεμόνι από τρίφτη. Το προσθέτουμε το στο δοχείο.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε χυμό λεμόνι και μέλι. Ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε νερό και ανακατεύουμε. Βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει. Όταν κρυώσει, σερβίρουμε.

Πηγή : www.syntages-mageirikis.eu

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.