Neo

Δεν ενδιαφέρεται για κυβερνητική θέση ο Κουβέλης

Με δεδομένο ότι ο Φώτης Κουβέλης εδώ και πολλούς μήνες στηρίζει την κυβέρνηση, πολλοί εικάζουν ότι η ένταξή του στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά το Συνέδριο του κυβερνώντος κόμματος τον Οκτώβριο, θα σημάνει και την συμμετοχή του στο κυβερνητικό σχήμα.
kouvelis

Ωστόσο, ο ίδιος ο ιδρυτής της ΕΚΙΕΑ ήταν κατηγορηματικός ως προς αυτό το ενδεχόμενο, ερωτηθείς από το «Πρώτο Πρόγραμμα» της ελληνικής ραδιοφωνίας. «Δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα ανοιχτό. Η πολιτική μου στήριξη σε αυτά που προωθεί η κυβέρνηση και συνυπολογίζοντας και την κριτική μου στάση αλλά και τις προτάσεις μου, δε θα πρέπει σε καμία περίπτωση να συνυπολογίζεται στο ενδεχόμενο της συμμετοχής μου σε έναν κυβερνητικό ανασχηματισμό», τόνισε χαρακτηριστικά ο ιδρυτής της ΔΗΜΑΡ, ο οποίος, ερωτηθείς αν θα αρνηθεί τυχόν πρόταση που μπορεί να του γίνει, απάντησε με την εξής φράση: «στην κατάλληλη στιγμή, στον κατάλληλο χρόνο και στις κατάλληλες προϋποθέσεις».

4 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. dimitris 14:33 01/09/2016

  Τι και ποιόν εκπροσωπεί αυτός τώρα ένας Θεός το ξέρει.

 2. Ε.Στ. 12:07 01/09/2016

  «Ανθρωπάκι ήσουν πάντα κι ανθρωπάκι έμεινες». Στίχοι, Διονύσης Τζεφρώνης, Μουσική, Γιώργος Ζαμπέτας, τραγούδι, Ελένη Ροδά.

 3. ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ

  Μέρος αυτής της Δεξιάς είναι και η Αριστερά στην Ελλάδα. Μέρος του ίδιου «θιάσου» είναι ο σκληρός «δεξιός» Καρατζαφέρης με τον «επαναστάτη» Αλαβάνο. «Ηθοποιοί» είναι όλοι αυτοί, οι οποίοι παίζουν σε μια «παράσταση», που δίνει καλούς και σίγουρους μισθούς. Στην πραγματικότητα, δηλαδή, καμία Δεξιά δεν θα υπήρχε στην Ελλάδα, αν δεν υπήρχε η εξ αρχής «στημένη» Αριστερά. Καμία Δεξιά των δωσίλογων δεν θα κυριαρχούσε στην Ελλάδα, αν δεν υπήρχε η Αριστερά των απατεώνων. Καμία φασιστική Δεξιά δεν θα κυριαρχούσε, αν την Αριστερά δεν την έλεγχαν αποκλειστικά απατεώνες. Αυτό είναι το όλο κόλπο και αυτό θα περιγράψουμε στο κείμενο αυτό.
  Οι δωσίλογοι και οι μαυραγορίτες της κατοχής κατάφερναν και μονοπωλούσαν την εξουσία χάρη στους απατεώνες που έβαζαν οι ίδιοι «απέναντί» τους σαν πολιτικούς αντιπάλους. Οι ψευτοδεξιοί μονοπωλούσαν την εξουσία χάρη τους ψευτοαριστερούς, τους οποίους οι ίδιοι αναγνώριζαν σαν γνήσιους «δημοκράτες» και τίμιους «κοινωνικούς αγωνιστές». Αυτοί οι ψευτοαριστεροί, οι οποίοι προέκυψαν από τα ΙΕΚ της Δεξιάς —και με τα «πτυχία» της—, έγιναν στην κυριολεξία «επιτηδευματίες». Επαγγελματίες «αριστεροί». Η Αριστερά έγινε χάρη σ” αυτούς επαγγελματικός χώρος. Χώρος εξειδικευμένος στην αναζήτηση των στελεχών του από τον κοινωνικό υπόκοσμο. Από εκεί που συνέφερε τη Δεξιά των δωσίλογων ν” αντλεί στελέχη ο «αντίπαλός» της.
  Κατάλαβε ο αναγνώστης τι ακριβώς λέμε; Χάρη στους απατεώνες της Αριστεράς επιβίωσαν αρχικά —και στη συνέχεια μονοπώλησαν την εξουσία— οι ταγματασφαλίτες της Δεξιάς. Οι φασίστες των δύο άκρων έκαναν μια «ψευδοφασαρία», που οδήγησε στον εμφύλιο και μετά, ως ειδικοί της ενδοελληνικής σύγκρουσης, ανέλαβαν να διαιωνίζουν τη «βεντέτα» εις βάρος της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού. Κάθε φορά που έχουμε εκλογές, κάποιοι πονηροί ανασύρουν διλήμματα και επιχειρήματα, τα οποία μας καθηλώνουν στην εποχή του εμφυλίου. Το αποτέλεσμα ήταν σε έναν λαό, όπου πάνω από το 90% του πληθυσμού είναι δημοκράτες, την εξουσία να τη μονοπωλούν τα άκρα των μονοψήφιων ποσοστών.
  Πώς το καταφέρνουν αυτό; Με έναν απλό τρόπο. Οι «ακραίοι», με τη βοήθεια των ΜΜΕ, μπαίνουν επικεφαλής των κυρίαρχων «αμυνών» και των κυρίαρχων φοβιών του κόσμου. Τους ακραίους του δεξιού φασισμού τούς στηρίζουν οι δημοκράτες, οι οποίοι πρωτίστως φοβούνται τον κομμουνισμό και μετά οτιδήποτε άλλο. Τους ακραίους του κομμουνιστικού φασισμού τους στηρίζουν οι δημοκράτες, οι οποίοι πρωτίστως φοβούνται τον φασισμό των παλατιών και μετά οτιδήποτε άλλο. Έτσι δίχασαν τον ελληνικό λαό στον εμφύλιο και έτσι κάνουν κάθε φορά που έρχονται εκλογές.

 4. Κι άλλη πολιτική παρθενορραφή?

  Ένας ακόμη πολιτικός »νονός» της ΤσιπροκαΜένης …αριστεράς νομίζει ότι είναι ξύπνιος.
  Απλά »άνθρωπος» της διπλανής πόρτας είναι….

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.