ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Έντονη αντιπαράθεση

Διακόπηκε η διάσκεψη της Ολομέλειας του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

Μόλις μία ώρα διήρκησε η πρώτη διάσκεψη της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας για το νόμο Παππά σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες.
olomeleia

Σύμφωνα με πληροφορίες λίγο μετά την έναρξη της διάσκεψης, υπήρξαν εντάσεις και εκφράστηκαν διαφωνίες επί θεμάτων που σχετίζονται με τις προσφυγές που έχουν καταθέσει οι τηλεοπτικοί σταθμοί με αποτέλεσμα τελικώς η διάσκεψη να ολοκληρωθεί σε σύντομο χρόνο.

Όπως είπε ο πρόεδρος του ΣτΕ, Ν. Σακελλαρίου, η επόμενη διάσκεψη θα ανακοινωθεί 24 ώρες πριν.

Από το Γραφείο του Προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Εν όψει του κλίματος, το οποίο επιχειρείται να διαμορφωθεί τις τελευταίες, ιδίως, ημέρες από δημόσιες τοποθετήσεις και εκδηλώσεις ως προς την έκβαση της διασκέψεως της Ολομελείας του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις εκκρεμείς ενώπιον του Δικαστηρίου υποθέσεις των τηλεοπτικών αδειών, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας έκρινε ότι πρέπει να ματαιωθεί η προγραμματισθείσα (από 13/9/2016) για σήμερα διάσκεψη επί των υποθέσεων αυτών».

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Ακριβώς και μόνον επειδή υπάρχουν διαφωνίες και διαφορές απόψεων επί διαφόρων θεμάτων οδηγείται μια υπόθεσης στην δικαιοσύνη !
  Αυτή θα εξετάσει όλες τις εκφρασθείσες απόψεις και τις διαφορές των θέσεων και αφού τις ενισχύσει ή νεκρώσει ανάλογα με την νομική σκέψη και τους ισχύοντες νομους του Κράτους και του Συνταγματος μας θα αποφανθεί.
  Τα υπόλοιπα φοβάμαι σαν πολίτης μήπως ειναι χαλιναγώγησης της Δικαιοσύνης μας … Οπότε «κλαψτα Χαράλαμπε» !

 2. ΔΙΑ..ΒΟΛΙΚΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ?

  Δεν πρόλαβε να αρχίσει…

  Ασθενής ο Διώτης, διακοπή στη δίκη

  Για τις 5 Οκτωβρίου 2016 διέκοψε λόγω ασθενείας η δίκη του πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ ΙΩάννη Διώτη που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου κακουργημάτων, Υπόθεση που αφορά τους χειρισμούς του στην υπόθεση η της λίστας Λαγκάρντ.

  Σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση που προσκόμισε η υπεράσπιση του πρώην εισαγγελικού λειτουργού, ο Ιω. Διώτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα ζάλης, αστάθειας και άλλων ενώ σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι
  ιατρικές εξετάσεις του, προκειμένου να αποσαφηνιστεί η αιτία πρόκλησής τους.

  Τελικά το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα για ολιγοήμερη διακοπή ώστε να επανεκτιμήσουν τα νέα δεδομένα που θα τους επιτρέψουν να ξεκινήσουν ή όχι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.