ΕΛΛΑΔΑ

Αλλο ένα Hoax

Διαψεύδει ο Μητροπολίτης Κίτρους ότι πρόσφυγες ξήλωσαν τη σκεπή της Μονής Πέτρας

O Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος Γεώργιος διέψευσε ότι πρόσφυγες αφαιρούν τα κεραμίδια από τις των κτιρίων της Μονής Πέτρας και παίρνουν την ξυλεία, με την οποία ανάβουν φωτιές για να ζεσταθούν τις νύχτες, όπως ήθελαν χθεσινά δημοσιεύματα.
00000000msg-20151230

Συγκεκριμένα, χθες, δημοσιεύματα έφεραν πρόσφυγες να αφαιρούν τα κεραμίδια από τις στέγες των κτιρίων και από τα παράθυρα της Ιεράς Μονής Πέτρας Ολύμπου και να παίρνουν την ξυλεία, με την οποία "ανάβουν φωτιές για να ζεσταθούν τις νύχτες".

Ο Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, σχολιάζοντας στην εφημερίδα "Πολιτεία" τα περί καταστροφών, έκανε λόγο για "αποκεράμωση" του παλαιού κτιρίου του ψυχιατρικού νοσοκομείου που βρίσκονται περιμετρικά των εγκαταστάσεων της παλαιάς Μονής.

«Από τις πληροφορίες που έχω, από συνεργάτες μου που πήγαν στο χώρο, πρόκειται για αποκεράμωση σε παλαιό κτίριο. Όπως ενημερώθηκα οι παρεμβάσεις έγιναν ύστερα από εντολή του στρατού, γιατι εγκυμονούσε ο κίνδυνος λόγω της παλαιότητας του συγκεκριμένου κτιρίου, να πέσουν κεραμίδια προκαλώντας κάποιο ατύχημα. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι, δεν έδωσαν κάποιο δικαίωμα μέχρι τώρα. Πρόκειται για μια φυλή φιλήσυχων ανθρώπων η οποία έχει υποστεί διώξεις από φανατικούς μουσουλμάνους. Γενικά πρόκειται για αξιοπρεπείς, ευγενικούς και πολιτισμένους ανθρώπους. Στο σημείο αυτό θέλω να εξάρω τη συμβολή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, αλλά και του στρατού, η παρουσία των οποίων δημιούργησε γενικά συνθήκες επιπλέον ασφάλειας των χώρων, αλλά και των ίδιων των προσφύγων» ανέφερε ο Μητροπολίτης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.