ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Η συγκλονιστική μαρτυρία του Αιγύπτιου ψαρά

Δίκη Χρυσής Αυγής: «Άκουσα να λένε ''πάμε'' όταν νόμιζαν πως είμαι νεκρός»

Το δεύτερο φάκελο που... συνθέτει τον κορμό της ογκωδέστατης δικογραφίας για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής άνοιξαν από σήμερα οι δικαστές του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας.

Με την συγκλονιστική μαρτυρία του Αιγύπτιου ψαρά Εμπάρακ Αμπουζίντ ο οποίος δέχτηκε δολοφονική επίθεση τα ξημερώματα της 12ης Ιουνίου 2012 , στο Πέραμα, άνοιξε η αυλαία της δεύτερης υπόθεσης. Ο Αιγύπτιος περιέγραψε στο δικαστήριο λεπτό προς λεπτό πως εκείνο το βράδυ ομάδα μαυροφορεμένων τον αιφνιδίασε ενώ κοιμόταν στην ταράτσα του σπιτιού της οικογένειας που τον φιλοξενούσε . "Δυο - τρία άτομα με χτυπούσαν με ξύλα και άλλα άτομα με κλωτσούσαν και ένας με χτύπησε στο πρόσωπο με σίδερο και μου έσπασε τα δόντια και το κεφάλι. Με χτύπησαν και στα πόδια ..." .

Ο μάρτυρας εξέφρασε την πεποίθηση πως δέχτηκε επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής τα οποία λειτούργησαν με οργανωμένο σχέδιο. Αν και ο ίδιος, όπως είπε, δεν είναι σε θέση να αναγνωρίσει τα άτομα τα οποία του επιτέθηκαν οι φίλοι του, υποστήριξε, γνώριζαν τη δράση τους και είχαν δεχτεί απειλές .

"Ήταν σαν να ήρθαν να με σφάξουν" είπε συμπληρώνοντας "έφυγαν όταν νόμιζαν ότι με σκότωσαν. Αν ήξεραν πως είμαι ζωντανός δεν θα με άφηναν..." είπε τονίζοντας πως αποχώρησαν από την ταράτσα του σπιτιού όταν κάποιο μέλος της ομάδας φώναξε " πάμε".

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.