ΕΛΛΑΔΑ

«Λαβράκια» έβγαλε η έφοδος του ΣΔΟΕ

ΕΠΟ: Αγνοείται 1 εκατ. ελβετικά φράγκα! - «Όσο κι αν φωνάζει ο κλέφτης, δεν πρόκειται να φοβηθεί ο νοικοκύρης» απαντά η Ομοσπονδία

Το ΣΔΟΕ έχει κάνει... ντου στην ΕΠΟ και όπως φαίνεται βρήκε λαβράκια. Αναζητείται 1 εκατ. ελβετικά φράγκα για προπονητικό κέντρο που δεν έγινε ποτέ, βρέθηκε αποθήκη με τα χαμένα βιβλία της ομοσπονδίας.
epo

Στα μέσα Ιουνίου το ΣΔΟΕ ξεκίνησε έλεγχο σε διάφορες αθλητικές ομοσπονδίες και ανάμεσά τους ήταν και η ΕΠΟ. Όπως αναφέρει η «Εφημερίδα των Συντακτών» όταν το κλιμάκιο του ΣΔΟΕ εμφανίστηκε στα γραφεία της ΕΠΟ η απάντηση που πήρε ήταν πως τα βιβλία είχαν... χαθεί ή είχαν καταστραφεί.

Στην ΕΠΟ δεν έδειχναν την παραμικρή διάθεση για συνεργασία κάτι που έβαλε σε δεύτερες σκέψεις τους ανθρώπους του ΣΔΟΕ οι οποίοι σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού κι Αθλητισμού το οποίο γνώριζε τις συμφωνίες της ΕΠΟ ανακάλυψαν αποθήκε στον οδό Φυλής όπου μέσα βρέθηκαν τα χαμένα βιβλία!

ΕΠΟ: «Όσο κι αν φωνάζει ο κλέφτης, δεν πρόκειται να φοβηθεί ο νοικοκύρης»

Οι κούτες με τα βιβλία κατασχέθηκαν, ενώ η αποθήκη σφραγίστηκε.

Τα ευρήματα του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος δεν σταματάει εδώ, αφού ανακαλύφθηκε ότι αγνοείται ένα εκατ. ελβετικά φράγκα το οποίο είχε δοθεί στην ΕΠΟ το 2007 από τον πρόεδρο της UEFA, Μισέλ Πλατινί για την κατασκευή αθλητικού κέντρου στις πυρόπληκτες περιοχές της Πελοποννήσου και συγκεκριμένα στη «Σπιάντζα» του Πύργου Ηλείας. Το αθλητικό κέντρο δεν έγινε ποτέ και ουδείς γνωρίζει που βρίσκονται αυτά τα χρήματα.

Τέλος, συνεχίζεται ο έλεγχος για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδας για την τετραετία 2012-16, τα οποία εξασφάλισε αρχικά Offshore κυπριακή εταιρία, η οποία λειτουργούσε ως μεσάζοντας για χάρη του OTE TV.

Δείτε το δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ:

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.