Neo

Έκλεισε τις πόρτες και πήγε για… μεζέδες

Το πρωί της Τρίτης, όταν έκλεισαν οι πόρτες της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης και σφραγίστηκε το κτήριο για να ξεκινήσει ο διαγωνισμός, τελείωσε και ο ρόλος του αρμόδιου υπουργού, Νίκου Παππά, αλλά και του Γενικού Γραμματέα, Λευτέρη Κρέτσου.

Μάλιστα, για να δείξουν ότι δεν έχουν πλέον καμία ανάμειξη στις εξελίξεις, πήραν την παρέα τους και πήγαν στην αγαπημένη τους Καισαριανή για… μπίρα και μεζέδες. Ο υπουργός Επικρατείας και όλοι οι συνεργάτες του πήγαν στο πάρκο του Αη Γιάννη, στα «Ξύλινα» και αμέσως μετά κατευθύνθηκαν στο καταπράσινο βουνό, πάνω από το Σκοπευτήριο, στην Καλοπούλα. Εκεί, ο Νίκος Παππάς, ο γ.γ. Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Λευτέρης Κρέτσος, αλλά και ο γ.γ. καταπολέμησης της διαφθοράς Γιώργος Βασιλειάδης, καθώς και μερικοί ακόμη Καισαριανιώτες φίλοι, έφαγαν μεζέδες, ήπιαν μπίρα και γενικώς, έδειξαν ότι η εμπλοκή τους στο διαγωνισμό εξαντλήθηκε ως το σημείο που έκλεισαν οι πόρτες. Μάλιστα, σχετική φωτογραφία από την παρέα δημοσίευσε και η «Αυγή», καθώς ο υπουργός Επικρατείας επί 48ώρες περίμενε με αγωνία το αποτέλεσμα του διαγωνισμού όπως… και όλοι οι υπόλοιποι.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Πότε στη Καισαριανή , στο σκοπευτήριο και κοντά.στα μνήματα των θυμάτων ´της ναζιστικής θηριωδίας για παϊδάκια και μπύρες και άλωτε στην Αιγινα κοντά στο κύμα και την Διαπλοκή
    γιά τσικουδιά και καλαμαράκια , μέλη της κυβέρνησης μας εχουν λύσει ολα τα προβλήματα της χώρας μας !
    Έχουν δε ετοιμάσει το σκηνικό για τις φανφάρες της ΔΕΘ λίαν προσεχώς!
    Βοήθεια αντλούν απο ένα μέρος της «ανεξάρτητης και τυφλής » Ελληνικής Δικαιοσύνης , κυρίως σαν εκείνης που αντιπροσώπευσε και την Δοακυβέρνηση του Καραμανλή που μας πτώχευσε με τα Ελλειμματα , τα δανεια,τα σκάνδαλα του και τις προςπάθειες τους για τα κουκουλώματα .
    Σας θυμίζω τον Εισαγγελέα Σανιδά !
    Τώρα υπάρχουν χάριν του διορισμού εκτός επετηρίδας και με κίνητρο την κομματική αφοσίωση άλλα πιό τρανταχτά ονόματα .
    Σε τετοιο κλίμα λοιπόν και μόλις ημέρες πριν αποφανθεί το ΣτΕ για την συνταγματικότητα , την λογική και την νομιμότητα του τρόπου κατανομής των τηλεοπτικών αδειών ,» τα παιδεία του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ παίζει» .

  2. N Bράχος 13:34 01/09/2016

    ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

    Πώς να δεχτεί ΞΑΝΑ ο λαός μας,
    ότι οι ηγεσίες της ‘’αριστεράς’’ μια ζωή, ήταν πουλημένες στη δεξιά και στις ξένες μυστικές υπηρεσίες, όπως με ΝΤΡΟΠΗ καταγράφει ο έντιμος και αφανής ιστορικός της εθνικής μας παρακαταθήκης?
    *Πόσες χιλιάδες ζωές χαμένες, πόσες χιλιάδες αυτοκτονίες για να ‘’γίνει πρόεδρος’’ ο φυσικός αυτουργός της καταστροφής μας.
    *5.000 αυτοκτονίες, πέντε χιλιάδες νεκροί κάτω από την αδίστακτη εκτέλεση εντολών του εντολοδόχου Καραμανλή, του λεγόμενου αναίσθητου γενοκτόνου μιας ολόκληρης γενιάς των ελπιδοφόρων νέων μας?
    *Πως μπορούν και κοιμούνται, πως μπορούν και χαμογελούν οι άθλιοι πολιτικάντηδες, που μας διέλυσαν και μας ξεπούλησαν κυριολεκτικά στους διεθνείς και ντόπιους τοκογλύφους ?
    *Πως μπορεί όμως αυτός ο λαός να κάνει υπομονή, να κλείνει τα μάτια και να δέχεται κατά πρόσωπο αυτή την άθλια και προκλητική ΑΤΙΜΙΑ εις βάρος του?
    *Πολλά μπορεί ίσως, αλλά τον Πάκη Πρόεδρο, δεν το δέχεται με τίποτα.
    Κοιτά ειρωνικά και βουρκωμένος φτύνει ….
    Σκέπτεται το..κύρος του, το οποίο είναι γνωστό σε όλη την Ευρώπη, τα ‘’έργα ‘’του που κατέστρεψαν την οικονομία, τη δημόσια διοίκηση και το σπουδαιότερο ότι ήταν και είναι τόσο απεχθής τόσο στην Ελλάδα όσο και στην παράταξη του, που είχε αποφασίσει να αποχωρήσει της πολιτικής. ’Ηταν ένας αποτυχημένος συνταξιούχος πολιτικός.
    Πόσο σοβαρός είναι ο λόγος του και πόσο ‘’ακούγεται’’ από τους αρμόδιους Ευρωπαίους ???

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.