ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ

Εμπάργκο από τους Κρήτες βουλευτές της ΝΔ στη σύσκεψη για το προσφυγικό

«Δεν συμμετέχουμε, δεν νομιμοποιούμε» σημειώνουν σε ανακοίνωσή τους οι Όλγα Κεφαλογιάννη, Γ. Πλακιωτάκης, Λ. Αυγενάκης και Γ. Κεφαλογιάννης αναφορικά με την προγραμματισμένη για σήμερα σύσκεψη των δήμων της Κρήτης για το προσφυγικό.
nd

Η ανακοίνωση της πρόθεσης του κ. Γ. Μουζάλα να δημιουργήσει καταυλισμούς για τη στέγαση 2.000 προσφύγων έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στο νησί, ωστόσο οι γαλάζιοι βουλευτές αποφεύγουν να μεταφέρουν την αντιπαράθεση σε

τοπικιστικό επίπεδο. Η αιτία της άρνησής τους είναι ότι την ίδια ώρα που οι δήμαρχοι και η περιφέρεια κινούνται προς υλοποίηση των κυβερνητικών σχεδίων, η ίδια η κυβέρνηση δεν έχει παρουσιάσει ούτε καν ιδέα για τη χωροθέτηση των καταυλισμών.

«Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ απαξιεί να ενημερώσει την κοινωνία της Κρήτης για το σχέδιο που έχει -αν έχει- για το προσφυγικό - μεταναστευτικό. Για άλλη μια φορά, επιβεβαιώνει την αναποτελεσματικότητά της στην διαχείριση του προσφυγικού - μεταναστευτικού, αλλάζοντας δηλώσεις και «προτάσεις». Καθιστούμε σαφές ότι η Νέα Δημοκρατία δεν αναγνωρίζει καμία απόφαση, δεν στηρίζει καμία πρωτοβουλία αν δεν έχει προηγηθεί η παρουσίαση συγκεκριμένου σχεδίου της κυβέρνησης για την διαχείριση του θέματος» αναφέρουν και προσθέτουν: «επίσης, κάνουμε σαφές στο προεδρείο της ΠΕΔ Κρήτης ότι οι καταστάσεις απαιτούν καλύτερη συνεννόηση πριν από οποιαδήποτε ενέργεια και σεβασμό προς όλες τις πολιτικές δυνάμεις της Κρήτης» σημειώνουν.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.