ΚΟΣΜΟΣ

Επιχείρηση ολικής ανακατάληψης του Χαλεπίου από τις δυνάμεις του Άσαντ

Ανώτερος αξιωματούχος των ανταρτών δήλωσε πως οι φιλοκυβερνητικές δυνάμεις φαίνεται επίσης πως διεξάγουν προετοιμασίες για να εξαπολύσουν και άλλες χερσαίες επιθέσεις σε κεντρικούς τομείς της πόλης, η οποία είναι διαιρεμένη σε ζώνες που ελέγχονται από τους αντάρτες και άλλες που ελέγχονται από την κυβέρνηση.
syria-448x330

Τα δύο μεγαλύτερα νοσοκομεία στο τμήμα του Χαλεπίου που ελέγχεται από τους αντάρτες επλήγησαν σήμερα τα χαράματα από αεροπορικές επιδρομές, με αποτέλεσμα να μην μπορούν προσωρινά να λειτουργήσουν, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η μη κυβερνητική οργάνωση που υποστηρίζει τα νοσηλευτήρια αυτά.

«Η επίθεση σημειώθηκε στις 4 το πρωί. Ένα στρατιωτικό αεροπλάνο τα έπληξε απ' ευθείας», δήλωσε ο Αντχάμ Σαχλούλ της ιατρικής μκο Συρο-Αμερικανική Ιατρική Εταιρεία (SAMS), που έχει την έδρα της στις ΗΠΑ.

Στο μεταξύ, αξιωματούχοι των ανταρτών δήλωσαν πως συριακές κυβερνητικές δυνάμεις δίνουν χερσαίες μάχες με τους αντάρτες σε διάφορα μέτωπα στο Χαλέπι, καθώς ο συριακός στρατός και οι σύμμαχοί του επιτίθενται με την υποστήριξη των Ρώσων για να ανακαταλάβουν την πόλη.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.