ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τουλάχιστον ως τις εκλογές της ΕΠΟ

Επιδιαιτητής της ΚΕΔ ο Κύρος Βασσάρας

Ο Κύρος Βασσάρας θα είναι, τουλάχιστον ως τις εκλογές της ΕΠΟ, ο επιδιαιτητής ανάμεσα στους Δημήτρη Γκρούτση και Δημήτρη Σαραϊδάρη, εφόσον προκύπτει διαφωνία μεταξύ τους στον ορισμό των διαιτητών.
vas

Η απόφαση ελήφθη μετά τη συνάντηση των δύο ανδρών με τους προέδρους της ΕΠΟ και της Super League, Γιώργο Γκιρτζίκη και Γιώργο Στράτο.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ δήλωσε ότι η λύση δόθηκε με αμοιβαία συμφωνία ανάμεσα στον εκπρόσωπο της Ομοσπονδίας (Γκρούτσης) και της Λίγκας (Σαραϊδάρης), θα έχει ισχύ ως την 1η Οκτωβρίου και μετά τις εκλογές στην ΕΠΟ θα υπάρχει δυνατότητα αντικατάστασης.

«Το πρωτάθλημα αρχίζει κανονικά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Μου μετέφερε ο κύριος Στράτος το αίτημα των ΠΑΕ στο να βρεθεί FIFA και UEFA στην Ελλάδα. Για μένα λέω ότι με αυτή τη λύση πλέον έχει λυθεί το πρόβλημα. Άλλωστε ο Κύρος Βασσάρας είναι μέλος της επιτροπής της UEFA» δήλωσε ο Γιώργος Γκιρτζίκης.

«Θα πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στον κύριο Βασσάρα και ελπίζω οι ΠΑΕ να σταματήσουν τις ανακοινώσεις και να σταματήσουν να αμφισβητούν κάθε διαιτητή. Και η ίδια η FIFA και η UEFA το ζητάει αυτό. Και η NOVA τους τόνισε ότι το προϊόν δεν πρέπει να το πυροβολούν» συμπλήρωσε.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, Γκρούτσης και Σαραϊδάρης προχώρησαν στην ακόλουθη κοινή δήλωση:

«Οι υπογραφόμενοι α. Δημήτριος Σαραϊδάρης, Δημήτριος Γκρούτσης, οι οποίοι οριστήκαμε ο μεν πρώτος με απόφαση του Δ.Σ της Super League, ο δεύτερος με απόφαση του Προέδρου της Ε.Π.Ο κ. Γκιρτζίκη και της Ε.Ε./Ε.Π.Ο, για να αποτελέσουμε την Επιτροπή Ορισμού Διαιτητών της ΚΕΔ/ΕΠΟ για το πρωτάθλημα της Super League περιόδου 2016-2017, δηλώνουμε και επιβεβαιώνουμε ότι όλες οι σχετικές διαδικασίες επιλογής και ορισμού μας έγιναν με βάση τις προβλεπόμενες ρήτρες, είναι σε πλήρη γνώση μας και έχουν την απόλυτη αποδοχή και συμφωνία μας.

Ειδικότερα δε, αποφασίσαμε τον ορισμό του κ. Κύρου Βασάρα στην θέση του επιδιαιτητή, μέχρι και την 1/10/2016, ημέρα ανάδειξης νέας Εκτελεστικής Επιτροπής κατά τις αρχαιρεσίες της ΕΠΟ, η οποία στη συνέχεια θα επιβεβαιώσει τη σύνθεση της Επιτροπής Ορισμού Διαιτητών ή θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωσή της εφόσον αποφασίσει σχετικά. Δηλώνουμε, τέλος, ότι ο ορισμός αυτός έγινε μετά από σχετική ανταλλαγή απόψεων και την μεταξύ μας συμφωνία. Την συμφωνία μας ανακοινώσαμε στον Πρόεδρο της Ε.Π.Ο κ. Γκιρτζίκη Γεώργιο».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.