ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δημοσίευμα του Guardian

Έρευνα της UEFA για τον Ολυμπιακό

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ερευνά την εμπλοκή του Βαγγέλη Μαρινάκη στην υπόθεση των «στημένων» αγώνων στην Ελλάδα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά δημοσίευμα του «Guardian».
uefa

Δημοσίευμα για την εισαγγελική πρόταση προφυλάκισης του Βαγγέλη Μαρινάκη που φιλοξενεί η βρετανική ιστοσελίδα «Guardian» υποστηρίζει ότι η UEFA έχει αρχίσει έρευνα για την υπόθεση και στηρίζεται σε δηλώσεις εκπροσώπου της.

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού φέρεται να κινείται για την απόκτηση και της Νότιγχαμ, με συνέπεια η έγκυρη βρετανική εφημερίδα να τιτλοφορεί το θέμα «η UEFA ερευνά τον διεκδικητή της Νότιγχαμ για στημένους αγώνες στην Ελλάδα».

Μεταξύ άλλων, το κείμενο του «Guardian» εξηγεί την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» που βρίσκεται στα δικαστήρια: «Το ανανεωμένο ενδιαφέρον της UEFA για την υπόθεση, η οποία βρίσκεται στο μικροσκόπιο της Ελλάδας από το 2013 είναι σημαντικό, διότι, σε αντίθεση με τους κανονισμούς ποδοσφαίρου στην Αγγλία, η UEFA δεν χρειάζεται καταδίκη για να λάβει δράση εναντίον συλλόγων ή μεμονωμένων προσώπων. Η διοικούσα αρχή μπορεί να επιβάλει ποινές εάν είναι 'επαρκώς ικανοποιημένη ότι υπάρχουν αποδείξεις παράβασης».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.