ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γουέστ Χαμ

Έρευνα για απάτη στη μεταγραφή του Μαζουακού από τον Ολυμπιακό

Που πήγε το εκατομμύριο; Ποιος το έβαλε στην τσέπη του; Τα απλά αυτά ερωτήματα βασανίζουν τη διοίκηση της Γουέστ Χαμ, μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με την απόκτηση του Αρτούρ Μαζουακού από τον Ολυμπιακό.
mazouakou

Δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail» αποκαλύπτει την έρευνα που έχει ξεκινήσει η Γουέστ Χαμ για την μεταγραφή του Γάλλου μπακ από τον Ολυμπιακό, καθώς υποστηρίζουν πως έχουν πληρώσει 1 εκ. λίρες παραπάνω

Συγκεκριμένα η αγγλική ομάδα αναζητεί αν υπάρχει κάποιο άτομο το οποίο πήρε αυτά τα χρήματα και δεν έχει δηλωθεί στα επίσημα έγγραφα της συμφωνίας των δύο ομάδων. Μάλιστα η Γουέστ Χαμ έχει στείλει ήδη άνθρωπο στην Αθήνα για να ολοκληρώσει την έρευνα και να διαπιστωθεί αν τελικά υπήρξε παρανομία στη μεταγραφή Μαζουακού, με προμήθεια η οποία επιβαρύνει οικονομικά τα «σφυριά».

Η «Daily Mail» μάλιστα δεν μιλάει με τα καλύτερα λόγια για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Στην Ελλάδα επικρατεί χάος με το πρωτάθλημα να καθυστερεί να ξεκινήσει καθώς η κυβέρνηση προσπαθεί να βάλει τέλος στη διαφθορά. Επίσης, ερευνάται από τη δικαιοσύνη η συμμετοχή του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη ως μέλος σε ένα σύστημα στημένων αγώνων.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.