MEDIA

Ανοιχτή επιστολή των τεχνικών της τηλεόρασης στον πρωθυπουργό

ΕΤΙΤΑ: Η κυβέρνηση Τσίπρα οδηγεί στην ανεργία 2.000 ανθρώπους

Σε ανοιχτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, με σκληρό ύφος, προχώρησε η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής (ΕΤΙΤΑ).

Η ΕΤΙΤΑ, στην ανακοίνωσή της, κατηγορεί την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα ότι ρίχνει «μαύρο» ουσιαστικά σε τέσσερα κανάλια (σσ και όχι δύο που δεν έλαβαν την άδεια) οδηγώντας 2.000 ανθρώπους στην ανεργία, με την ίδια να πανηγυρίζει για το γεγονός, σε αντίθεση με τις προηγούμενες κυβερνήσεις που έριξαν το «μαύρο» στην ΕΡΤ.

Επίσης, σημειώνει ότι ο πρωθυπουργός επιχείρησε παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης, προκαταλαμβάνοντας την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και καταλήγει: «Ποτέ δεν φανταζόμασταν πως θα αναγκαζόμασταν να συντάξουμε μία τέτοια ανοιχτή επιστολή για έναν "αριστερό πρωθυπουργό" μίας "αριστερής κυβέρνησης"».

Απάντηση στην χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού δίνει, με σημερινή ανακοίνωσή της, και η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Βορείου Ελλάδος (ΕΤΙΤΒΕ), στην οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρεται το σύνθημα των τεχνικών της τηλεόρασης, το οποίο αναρτούν στις κάμερες εργασίας τους: «Το μαύρο δεν έχει αποχρώσεις».

«Τις αποχρώσεις στο μαύρο, η κυβέρνηση προσπαθεί να τις δημιουργήσει», υπογραμμίζει η ΕΤΙΤΒΕ. Τέλος, καλεί τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση «να ασχοληθούν σοβαρά με τα προβλήματα των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα και των ανέργων που σε λίγο καιρό θα δημιουργήσουν».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.