ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Παράδοση του εθνικού πλούτου»

Γεννηματά: Υποταγμένοι στις πιο σκληρές απαιτήσεις των δανειστών

Από το βήμα της Βουλής, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στη κυβέρνηση για το πολυνομοσχέδιο, κάνοντας λόγο για ξεπούλημα της χώρας.
fofi

«Ο πρωθυπουργός, η κυβέρνηση και οι βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με την ψήφο τους απόψε ολοκληρώνουν την άνευ όρων παράδοση του εθνικού πλούτου σε ξένα συμφέροντα. Πρόθυμοι, υπάκουοι και υποταγμένοι στις πιο σκληρές απαιτήσεις των δανειστών», τόνισε και περιέγραψε με μελανά χρώματα την κατάσταση λέγοντας ότι οι μόνοι που δεν το αντιλαμβάνονται είναι ο κ. Τσίπρας και τα κυβερνητικά στελέχη.

Επίσης υποστήριξε ότι τον περασμένο Μάιο έλεγαν ψέματα ότι δεν θα ιδιωτικοποιηθούν δημόσιοι οργανισμοί και ότι νέοι επαγγελματίες δεν θα επιβαρυνθούν με επιπλέον βάρη - αλλά γίνεται το αντίθετο.

Η κ. Γεννηματά τόνισε ότι «η χώρα χρειάζεται μια άλλη κυβέρνηση. Μια άλλη πολιτική. Δεν αποτελεί λύση η δεξιά στροφή, η επιστροφή στις συντηρητικές πολιτικές.

Κανείς δεν θέλει να γυρίσει η χώρα πίσω. Χρειάζεται εθνική γραμμή. Απαράβατος όρος γι' αυτό είναι η εθνική συνεννόηση», ανέφερε η κ. Γεννηματά, και επέκρινε τον κ. Τσίπρα ότι είναι ωσεί παρών στις αποφάσεις που λαμβάνει η Ευρώπη για το προσφυγικό.

Σε υψηλούς τόνους η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης επέκρινε την κυβέρνηση για το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών, βάλλοντας ευθέως κατά του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παπά:

«Νομίζετε ότι με την απόσυρση του κύριου Καλογρίτσα έκλεισε η υπόθεση και θα πάτε παρακάτω. Ότι σβήσατε τα «αποτυπώματα του διαρρήκτη» στην ιστορία των τηλεοπτικών αδειών. Όμως ο κόσμος δεν ξεχνά. Δεν θα κλείσει τα μάτια σε ένα προκλητικό επεισόδιο θράσους και προφανούς διαπλοκής. Το τρίγωνο της διαπλοκής μεταξύ κυβέρνησης Καλογρίτσα - Τράπεζα Αττικής έχει αποκαλυφθεί. Η ΣΥΡΙΖΑ BANK χρηματοδότησε τον εργολάβο για να κάνει το ΣΥΡΙΖΑ CHANNEL. Με φυσικούς αυτουργούς και ενορχηστρωτές τον κ. Παππά και τον κ. Σπίρτζη, αλλά ο Πρωθυπουργός έχει την ηθική και πολιτική ευθύνη. Πολιτικά, ηθικά και νομικά, ο διαγωνισμός έχει καταρρεύσει. Τώρα είναι η ώρα του εισαγγελέα» ανέφερε.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Εκείνος ( ο Τσίπρας ) ξεπούλησε την χώρα και συ κυρία μου ,την κεντροαριστερά !

  ΕΙναι δυνατόν, να σε τραβάει ακόμη από την μύτη ο Βενιζέλος και να μην ανοίγεις τις προσπάθειες και τις προσκλήσεις σε μας τους πραγματικούς αγωνιστές της παράταξης που τα δώσαμε ολα χωρίς ανταλλάγματα για τις αΔΟΛες προσπάθειες των αλλαγών για την Δημοκρατία με Δικαιοσύνη και για τα χίλια οσα προοδευτικά προγράμματα της παράταξης μας, χωρίς να αποβλέπουμε σε θεσεις και αξιώματα ;

  Πως ανέχεσαι κ. Γεννηματά ,
  να ξέρεις οτι πραγματικοί αγωνιστές, δημοκράτες και πιςτοί συνεχιςτές των αρχών της 3ης του Σετεμβρη του ιδρυτή Α.Παπανδρέου σαν τους :

  Πετσάλνικο, Πεταλωτή , Σαχινιδη ,Καρχιμάκη , Νιώτη , Ξυνιδη , Παπακωνσταντίνου , Ελενόπουλο Ρέππα, Καστανίδη και Γιώργο Παπανδρέου, είμαστε εκτός της σκέψης σας για μιά ενωμένη κεντροαριστερα ;

  Ή, πως αγνοείτε σεις εκεί που ονειρευεςθε Καρεκλες , τα μιλιούνια των αγνων Δημοκράτσοσιαλιστών που ακολουθώντας το παράδειγμα και τους συμβολισμούς της αυτοοργάνωσης των πολιτικών κινημάτων σ´ολοκληρη την χώρα είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε τις αλλαγές που επετεύχθησαν την περίοδο 2009-2011 ,
  όπου παρέδωσαν οι προαναφερθέντες αξιώματα και καρεκλες για να σωθεί η Ελλαδα από την αφάνεια και την καταστροφή;
  Πως και με ποιούς θα βγεις αύριο στις εκλογές να πολεμήσεις την μιζέρια του πολιτικού μας συστήματος ετσι που την κατάντησε το 4-2-1 του πρωην συντρόφου σου Φώτη Κουβέλη που παραδιδεται και αυτός στην συμμορία της Αιγινας λίαν προσεχώς !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.