ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση με τους εργαζόμενους της ΕΥΔΑΠ

Γεννηματά: Το νερό είναι βασικό δημόσιο αγαθό

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, επισκέφθηκε το μεσημέρι τα γραφεία της ομοσπονδίας των εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε δύο ημέρες μετά την ψήφιση της ίδρυσης του λεγόμενου Υπερταμείου, στη Βουλή, και τη μεταφορά ποσοστού 17% από το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας σε αυτό.

Μετά τη συνάντηση, η κ. Γεννηματά δήλωσε: «Αποτελεί πάγια θέση μας ότι η χώρα χρειάζεται επενδύσεις και αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας με συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα. Όμως, η κυβέρνηση ολοκλήρωσε την παράδοση του εθνικού πλούτου στο υπερταμείο και στη διαχείριση των δανειστών για έναν αιώνα. Παρέδωσε, δε, και το νερό, παρά τις δεσμεύσεις που είχε αναλάβει. Για άλλη μία φορά εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό. Εμείς είμαστε σήμερα εδώ και θέλουμε να πούμε κατηγορηματικά ότι το νερό είναι βασικό δημόσιο αγαθό και δεν πωλείται. Δεν θα επιτρέψουμε τη διαχείρισή του χωρίς δημόσιο έλεγχο. Υπάρχει το Σύνταγμα και υπάρχει και η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας».

Την κ. Γεννηματά συνόδευσαν ο Γιάννης Μανιάτης, βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ο Θεόδωρος Μαργαρίτης, μέλος του ΚΣ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και της ΔΗΜΑΡ, ο Λάμπρος Ρώσσης, γραμματέας Μεταφορών και Δικτύων του ΠΑΣΟΚ, ο Γιάννης Ράπτης, γραμματέας Περιβάλλοντος και Διαχείρισης Φυσικών Πόρων του ΠΑΣΟΚ, ο Κώστας Τριάντης, μέλος του Τομέα Περιβάλλοντος και Διαχείρισης Φυσικών Πόρων του ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Βασιλόπουλος, γραμματέας Συνδικαλιστικού του ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.