ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ανακαλύπτει μπαμπούλες»

Γεροβασίλη: «Η κινδυνολογία το καταφύγιο απελπισίας του κ. Μητσοτάκη»

«Η κινδυνολογία είναι το καταφύγιο απελπισίας του κ. Μητσοτάκη», τονίζει η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη σε δήλωσή της.
gerovasili

Καταλογίζει στον πρόεδρο της ΝΔ «ασύστολη κινδυνολογία» την οποία και αποδίδει στο «πολιτικό αδιέξοδο και την χρεοκοπία της πολιτικής του» και υπογραμμίζει, ότι δυστυχώς για τον πρόεδρο της ΝΔ η διαπραγμάτευση προχωρά κανονικά και οι πολίτες αρνούνται να τον πάρουν στα σοβαρά.

Ειδικότερα, η κ. Γεροβασίλη αναφέρει στη δήλωσή της, ότι «μπροστά στο πολιτικό αδιέξοδο και την χρεωκοπία της πολιτικής του, ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει άλλο καταφύγιο πέρα από την ασύστολη κινδυνολογία». «Αναζητά διαρκώς ευκαιρία να τρομοκρατήσει την κοινή γνώμη, ανακαλύπτοντας "μπαμπούλες" που υπάρχουν μόνο στους μύχιους πόθους του», προσθέτει, επισημαίνοντας, ότι «το ίδιο έκανε στην πρώτη διαπραγμάτευση, το ίδιο κάνει και τώρα».

«Δυστυχώς γι αυτόν», υπογραμμίζει η κυβερνητική εκπρόσωπος, «η διαπραγμάτευση προχωρά κανονικά και οι πολίτες αρνούνται να τον πάρουν στα σοβαρά. Γι αυτό, τον καλούμε να αναζητήσει άλλον τρόπο, προκειμένου να βγάλει το κόμμα του από το βαθύ πολιτικό τέλμα στο οποίο είναι εγκλωβισμένο». Όσον αφορά στις "προειδοποιήσεις του", σημειώνει: «ας τις στρέψει καλύτερα στον αντιπρόεδρο της ΝΔ κ. Γεωργιάδη, που περιφέρεται από ραδιόφωνο σε ραδιόφωνο, υβρίζοντας με γλώσσα πεζοδρομίου και απειλώντας με αντίποινα δημοσιογράφους, των οποίων η άποψη δεν του είναι αρεστή».

«Δυστυχώς, αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία», αναφέρει η κυβερνητική εκπρόσωπος.

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. SPARTA. 19:12 06/09/2016

  Ό ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ αποτελούν την χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε η χώρα από την Γερμανική κατοχή μέχρι σήμερα.Χειρότεροι προδότες, ανθέλληνες και λακέδες δεν έχει ξαναγνωρίσει η Ελλάδα.Άς λέει ότι θέλει η Γκαίμπελς του Τσίπρα η βλαχοβασίλη, ο λαός έχει καταλάβει πιά ότι είναι ψεύτες, προδότες, πολιτικοί απατεώνες και υπάλληλοι της Μέρκελ.

 2. Ιστός 18:09 06/09/2016

  ΚΑΙ ΕΠΙ ΑΚΗ ΥΠΟΥΓΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ……. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ?
  ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΜΕΤΑΠΡΑΤΕΣ ΧΩΜΑΤΟΣ ?
  ΄΄Κανείς δεν μετάνιωσε αγοράζοντας γη’’ έγραφε ένα ‘’σλόγκαν’’ της εποχής του…Εθνάρχη.
  Και είναι αλήθεια, ότι οι Καραμανλήδες είχαν και έχουν έφεση με τη γη. Μάλιστα ο Αλέκος, ο μπαμπάς του μπουχέσα μας, άνοιξε ένα δικό του μαγαζί με οικογενειακό ‘’περίβλημα’’. Ιδιοκτήτης ‘’εταιρείας χωματουργικών εργασιών’’, γράφουν στο διαδίκτυο χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες και περιγραφές. Έλα όμως που έχουμε γίνει δύσπιστοι από τότε που ο κωστάκης , μας οδήγησε στη χρεοκοπία, στην εξαθλίωση, στην ταπείνωση και στις αυτοκτονίες. Ταυτόχρονα σκεφτήκαμε: Ένας αδελφός του ‘’εθνάρχη’’, που βρίσκεται στον κολοφώνα της δόξας του, ‘’αφήνει’’ τον αδελφό του να ασχολείται με ..χωματουργικές εργασίες? Εξ άλλου μας φάνηκε εντελώς ‘’περίεργη’’ μέχρι ..παρεξηγήσεως η συμπεριφορά του Κωστάκη προς τον Αλέξη και η ‘’ανταπόδοση’’ του Αλέξη μέχρι που η επίσκεψη του στο ίδρυμα Καραμανλή, μας ‘’έβαλε ψύλλους στα αυτιά’’….
  Ο μεταπράτης χώματος Κωστάκης και ο Αλέξης ο χουντοαναθρεμένος.
  Ο Κωστάκης της οικογενείας των ‘’εθνάρχιδων’’ ήταν υπάλληλος στην εταιρεία χωματουργικών εργασιών του πατέρα του Αλέκου. Κύριο έργο της εταιρείας ήταν υποτυπώδης αγορά χώματος από εταιρείες δημοσίων έργων που είχαν σχεδόν αποκλειστικότητα ανάληψης έργων του δημοσίου από την κυβέρνηση του ‘’εθνοκαταστροφέα’’ Καραμανλή. Ο μεταπράτης χώματος μετρούσε τα φορτηγά με το χώμα από τα δημόσια έργα των εργολάβων του μπάρμπα του, και το ..μεταπωλούσε στα τσιμεντάδικα πολλές φορές πάνω από την τιμή ‘’αγοράς’’ και η μεταφορά επιβάρυνε τους εργολάβους των έργων του… δημοσίου
  Αυτή ήταν φίλοι μου, η εργασία που έκανε και η εταιρεία του μπαμπά Αλέκου του μπουχέσα.
  Έτσι χωρίς ΚΑΝΕΝΑ κόστος, χωρίς καμία άλλη διαδικασία, οι εταιρείες δημοσίων έργων φόρτωναν τα χώματα και τα οδηγούσαν στις τσιμεντοβιομηχανίες και οι Καραμανλήδες έγιναν πολυεκατομμυριούχοι?
  Πόσα δισεκατομμύρια μπορείς να κερδίσεις άμα ..πουλάς χώμα???
  ΘΑ ΜΑΣ..ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ?

 3. NMan. 18:06 06/09/2016

  Όταν ο Τσίπρας υποσχόταν άρση των capital control πριν τον Μάρτιο!

  Ο έλληνας πρωθυπουργός ακούστηκε επίσης σίγουρος ότι η χώρα θα άρει όλα τα εναπομείναντα capital controls έως το Μάρτιο και θα συνεχίσει να δανείζεται από τις αγορές «πριν το τέλος του 2016»., όπως αναφέρει συνέντευξη του πρωθυπουργού στους FT στις 21 Δεκεμβρίου.

  Ο Φλεβάρης έφυγε, ο Μάρτιος έφυγε, μπήκε ο Σεμπτέμβρης και τα capital control παραμένουν (και θα μείνουν πολύ καιρό ακόμα, πιστεύουμε)

  Απλά ο Τσίπρας, όπως οι προηγούμενοι άμεσοι μνημονιακοί προκάτοχοι του, θα έχει την «χαρά» να πέφτει μέσα σε τέτοιες προβλέψεις και όσοι ηλίθιοι να τις πιστεύουν!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.