ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση, επειδή δεν έδειξαν live τις δηλώσεις στη Σύνοδο του Νότου

Γεροβασίλη: Τα κανάλια έδειχναν εκπομπές μαγειρικής και επαναλήψεις

Ο τρόπος που καλύφθηκε από τα ιδιωτικά κανάλια η Ευρωμεσογειακή Σύνοδος προκάλεσε την δημόσια παρέμβαση της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη.
gerovasili

«Η Σύνοδος Μεσογειακών Κρατών της ΕΕ, η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος, μάλλον δεν αποτελεί σημαντική είδηση για τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, αφού, προφανώς, δεν είναι συμβατή με την εικόνα καταστροφολογίας, που συστηματικά προβάλλουν για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης», δήλωσε η κ. Γεροβασίλη και παρατήρησε ότι «κανένας ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός δεν διέκοψε το πρόγραμμά του για να προβάλλει τις δηλώσεις δύο Προέδρων Δημοκρατίας και τεσσάρων πρωθυπουργών».

«Προφανώς αντίθετη άποψη είχαν οι 226 διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι και τεχνικοί, από τους οποίους οι 145 από ξένα ΜΜΕ, που βρέθηκαν στο Ζάππειο για την κάλυψη της Συνόδου, η οποία είχε ισχυρότατο διεθνή αντίκτυπο. Φαίνεται ότι τα ιδιωτικά κανάλια έχουν διαφορετική αντίληψη για το ποιο γεγονός είναι άξιο μετάδοσης και ποιο όχι, και προτίμησαν να παίζουν επαναλήψεις και εκπομπές μαγειρικής», ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

4 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Η κεκτημένη ταχύτητα της κυβερνησης από την τροχοδρόμηση των κρατικών καναλιών
  με τους καινούργιους » Δ/υ , παύλα δημοσιογράφους » τους , που νοιώθουν οι άνθρωποι . αιώνια ευγνωμοσύνη προς την «για πρώτη φορά αριστερη διακυβέρνηση με τον ακροδεξιό αντιπρόεδρο της, που τους επέλεξε εκτος ΑΣΕΠ σπρώχνει την κ. Γεροβασίλη να πιστεύει , οτι ετσι πρέπει να ειναι και με τα ιδιωτικά κανάλια .
  Εκεί ομως οι καναλάρχες παίζουν όπως συμφαίρει το αφεντικά τους ….
  Γιαυτό ο ρόλος του ΕΣΡ θα πρέπει να αποκατασταθεί .
  Όσο για την κ.Γεροβασιλλη εχει απλώσει πολύ τραχανά και πως να των μαζέψει. Τώρα …..

 2. Η κεκτημένη ταχύτητα της κυβερνησης από την τροχοδρόμηση των κρατικών καναλιών
  με τους καινούργιους » Δ/υ , παύλα δημοσιογράφους » τους , που νοιώθουν οι άνθρωποι . αιώνια ευγνωμοσύνη προς την «για πρώτη φορά αριστερη διακυβέρνηση με τον ακροδεξιό αντιπρόεδρο της, που τους επέλεξε εκτοςΑΣΕΠ σπρώχνει την κ. Γεροβασίλη να πιστεύει , οτι ετσι πρέπει να ειναι και μετά ιδιωτικά κανάλια .
  Εκεί ομως οι καναλάρχες παίζουν όπως συμφαίρει το αφεντικά τους ….
  Γιαυτό ο ρόλος του ΕΣΡ θα πρέπει να αποκατασταθεί .
  Όσο για την κ.Γεροβασιλλη εχει απλώσει πολύ τραχανά και πως να των μαζέψει. Τώρα …..

 3. Ιστός 23:04 09/09/2016

  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ! ΑΛΛΑΞΤΕ…ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΚΥΡΙΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ.

  ΗΜΑΡΤΟΝ ! ΟΧΙ ΚΙ ΑΛΛΗ ..ΣΩΤΗΡΙΑ

  Δείτε κάθε πότε αλλάζουν σεντόνια οι Άγγλοι…

  Μετά από μια κουραστική ημέρα στη δουλειά, έξω στους δρόμους ή οπουδήποτε αλλού ένα από τα πιο απολαυστικά πράγματα που μπορεί να προσφέρει κανείς στον εαυτό του είναι…

  ένα ζεστό μπανάκι και μετά ύπνος σε φρεσκοπλυμένα και ευωδιαστά σεντόνια.

  Όχι όμως και για τους Βρετανούς, καθώς σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα το ένα τέταρτο των Βρετανών δεν έχει αλλάξει τα σεντόνια του για τουλάχιστον… έξι μήνες!

  Το 17% αλλάζουν τα κλινοσκεπάσματα κάθε εβδομάδα, ενώ το 28% παραδέχεται ότι πλένει τα σεντόνια που κοιμάται κάθε βράδυ μόνο μία φορά το μήνα!

  Μάλιστα, το 24% δεν ντράπηκε καν να δηλώσει ότι δεν έχει αλλάξει σεντόνια για τουλάχιστον έξι μήνες, ενώ ένα 32% δεν έχει φροντίσει ούτε για την καθαριότητα του μπάνιου του για μισό χρόνο!
  Μόνο 29% των Βρετανών δηλώνουν ότι βάζουν ηλεκτρική σκούπα ή σκουπίζουν το σπίτι τους κάθε εβδομάδα.

  Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, που διεξήχθη για λογαριασμό της ιστοσελίδας HushHush.com, οι γυναίκες είναι χειρότερες από τους άντρες σε ό,τι έχει να κάνει με τις δουλειές του σπιτιού. Σε ποσοστό 19% των αντρών, μόλις 15% των γυναικών αλλάζουν τα σεντόνια τους κάθε εβδομάδα.

  Οι γυναίκες, ωστόσο, προσέχουν περισσότερο την καθαριότητα στο μπάνιο. Το 41% δήλωσε ότι καθαρίζει την τουαλέτα κάθε εβδομάδα, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό στους άντρες είναι 36%.
  Και παρότι οι Βρετανοί δεν το έχουν και τόσο με την καθαριότητα, σε ποσοστό 62% δηλώνουν ότι θέλουν να ζουν σε καθαρά σπίτια και πως αν είχαν την οικονομική δυνατότητα θα προσλάμβαναν μια οικιακή βοηθό για να τους κάνει τις δουλειές.

 4. ELLHNASl 21:55 09/09/2016

  Καλά έκαναν τα ιδιωτικά κανάλια και δεν έδειχναν τον ολετήρα Αλέξη Τσίπρα.Ή σύσκεψη που συγκάλεσε ήταν καθαρά και μόνο για εντυπώσεις.Οι ξένοι τοκογλύφοι τον έχουν με το δικό του μνημόνιο για τα καλά και για πάντα στα τέσσερα και ότι και να κάνει δεν μπορεί να πετύχει τίποτα παρά μόνο να παραιτηθεί.Πολύ έξυπνη η Βλαχοβασίλη.Ό Τσίπρας με τον τραμπούκο Παπά κλείνουν τα ιδιωτικά κανάλια αφήνοντας χιλιάδες εργαζόμενους στον δρόμο και αυτοί θέλουν να καλύπτουν τα καραγκιοζιλίκια τους.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.