ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οι διακοπές του Roger Federer στο Ναύπλιο!

Το Ναύπλιο επέλεξε για τις διακοπές του ο βασιλιάς του τένις Roger Federer!

Ο Κωνσταντίνος Καπογιάννης είναι γνωστός φαρμακοποιός της πόλης του Ναυπλίου ενώ όσοι τον γνωρίζουν ξέρουν την ¨τρέλα του" για το άθλημα του τένις. Ως τενίστας λοιπόν ο Κώστας έχει ίνδαλμα ποιον άλλον, το κορυφαίο των ημερών μας Roger Federer.

Δεν θα μπορούσε όμως να φανταστεί ούτε στα πιο ¨τρελά του" όνειρα να συναντηθεί με τον βασιλιά του τένις στο Ναύπλιο και μάλιστα να βγουν και φωτογραφία μαζί.

Την περασμένη εβδομάδα κατά την επίσκεψη του Roger Federer με την σύζυγο του στο Ναύπλιο, εντελώς τυχαία ο Κώστας δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του όταν κάνοντας την βραδινή του βόλτα στην παραλία του Ναυπλίου έπεσε πάνω στον Roger Federer που εκείνη την ώρα έτρωγε σε γνωστή ταβέρνα του Ναυπλίου.

Δεν έχασε λοιπόν την ευκαιρία να του μιλήσει και να βγάλει μαζί του φωτογραφίες που αποκτούν φυσικά και την έννοια του ντοκουμέντου από την επίσκεψη του μεγάλου τενίστα στο Ναύπλιο. Ο Roger Federer ήταν ευδιάθετος και δεν αρνήθηκε την συνομιλία μαζί του ενώ υπέγραψε αυτόγραφα και σε μπαλάκια του τένις που έχουν αποκτήσει βέβαια συλλεκτική αξία.

federer1

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.