Neo

Η εποχή της ντροπής!

Τις διαφορές των κυβερνήσεων Παπανδρέου, Σαμαρά και Τσίπρα, απέναντι στις αιτιάσεις των δανειστών ανέδειξε με γλαφυρό τρόπο ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης, εστιάζοντας -διόλου τυχαία- στο ταμείο ιδιωτικοποιήσεων, που ζητούσαν επί χρόνια οι εταίροι μας.
kastanidis

«Ο Παπανδρέου αρνήθηκε το ταμείο ιδιωτικοποιήσεων. Ο Σαμαράς το δέχτηκε αλλά αρνήθηκε να το ελέγχουν οι ξένοι και ήρθε η κυβέρνηση της Αριστεράς να δώσει και τον έλεγχο της διοίκησης στους ξένους», είπε, κάνοντας λόγο για μία κυβέρνηση που είναι …για γέλια και για «αντιμνημονιακούς ήρωες» που έχουν γίνει πιο μνημονιακοί. «Ο κ.Τσίπρας έλεγε στη Βουλή ότι ‘όποιος νομίζει ότι θα ψηφίσουμε το τρίτο μνημόνιο απατάται’. Όταν έναν χρόνο μετά λέει ο κ.Κατρούγκαλος ότι ήταν στην πρόθεσή τους να το υπογράψουν για να διορθώσουν τα άλλα δύο, είναι η εποχή της ντροπής», είπε.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Κύριε Τσίπρα,

  ασεβήσατε και αποκαλέσατε προδότη τον Πρωθυπουργό της χώρας και επιχειρήσατε να του προσάψετε την μομφή και κατηγορία του εθνικού μειοδότη.
  Προπηλακίσατε και ευτελίσατε κάθε θεσμό και κάθε λειτουργία της πολιτείας.
  Σαμποτάρατε και διαλύσατε παράνομα, προκλητικά και ασύδοτα κάθε εισπρακτικό μηχανισμό παρανομώντας ώστε να οδηγήσετε την χώρα και την οικονομία στο χείλος του γκρεμού και στην πολυετή χρέωση, υποθήκευση στέρηση της εθνικής της φωνής και κυριαρχίας.

  Συμβιβαστήκατε με τον εαυτόν σας, τις ιδέες σας, την ιδεολογίας σας, με ξένους φορείς παραεξουσίας , διαπλοκής , τοκογλυφίας, όπως ‘’εξομολογούνται’’ πρώην και νυν στενότατοι συνεργάτες σας, ώστε ‘’ΞΑΦΝΙΚΑ»’’ από …3%, να γίνετε πρόσωπο της ημέρας.

  Εξαγοράσατε συνειδήσεις και υποσχεθήκατε εκλόγιμες θέσεις σε πολιτικά λιπόψυχους και μικρόψυχους τυχοδιώκτες, τους οποίους πολύ καιρό είχατε ‘’προϊδεάσει’’ για τα σχέδιά σας, που ήταν εφαρμογές αλλότριων συμφερόντων και υποδείξεων.

  ‘’Χορηγήσατε’’ ασυλία στην ΑΘΛΙΑ καταστροφική και αντεθνική καραμαλήτικη κλίκα, που κατέστρεψε και χρεοκόπησε την Ελλάδα και συνεργαστήκατε με την μπουρδολογία, της ακροδεξιάς καΜένης δεξαμενής ηλιθιότητας, συκοφαντίας, φοροδιαφυγής και ψευδολογίας.

  Συνεργαστήκατε για την παραπομπή σε ειδικό δικαστήριο του ΕΝΤΙΜΟΥ υπουργού Γιώργου Παπακωνσταντίνου, κάνοντας χρήση και κατάχρηση της ύποπτα ‘’εισαχθείσης’’ και ειδικά προετοιμασμένης στην Γαλλία και την Ισπανία , λίστα Λαγκαρντ, ΔΥΟ μήνες ΠΡΙΝ φθάσει στα χέρια αρμοδίων, ‘’υπήρχε’’ ΗΔΗ στα χέρια δημοσιογράφου, φιλικά προσκείμενου προς τον Σύριζα.

  Ποιον ρόλο ‘’έπαιξε’’ ο ακροδεξιός χώρος της συνεργασίας σας στην βρόμικη, απαράδεκτη και φυσικά ‘’άχρηστη’’ λίστα, αφού η παρουσία της και η δημοσίευσής της ‘’έδεσε’’ τα χέρια των αρμοδίων για τους ειδικούς χειρισμούς που έπρεπε να κάνουν, προκειμένου ..κάτι να εισπράξουν, όπως έκαναν και οι ξένοι?

  Τι ξέρουν, και πόσο είναι ‘’πνιγμένοι’’ μέχρι το λαιμό, άνθρωποι που σας παρέσυραν, προκειμένου να μην ενεργήσετε ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ώστε να μάθουμε τόσο τον ρόλο των μυστικών υπηρεσιών της Γαλλίας, των ‘’μυστικών’’ γαλλόφωνων πολιτκών χαφιέδων και του πρεσβευτή μας τότε στη Γαλλία που την ‘’παρέλαβε’’ και ..ΕΧΑΣΕ το συνοδευτικό της ΕΓΡΑΦΟ?

  Τι μπορείτε, εκτός της παραιτήσεως σας, να προσφέρετε σε τούτο τον ’’έρημο’’ και κατάξερο από ΕΛΛΗΝΕΣ τόπο, που κάποτε άνθιζε ο πολιτισμός και η δημοκρατία?

  Παραιτήσου κ. Τσίπρα όσο είναι νωρίς, τώρα που μπορείς.
  =========================================
  Έχει ο καιρός γυρίσματα…

 2. Αγαπητέ κ. Καστανίδη ,
  Εσείς καλά τα λέτε , αλλά σας πρόλαβε η κα. Κωνσταντοπούλου η οποία παραπλεύρως παραδέχεται οτι Ξευτιλισμενοι άνθρωποι όπως ο πρωθυπουργός μας κ. Τσιπρας,
  Δεν διέθετε ντροπή ανέκαθεν !
  Τουλάχιστον εκείνη παρετέθηκε !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.