LIFESTYLE

Συνέντευξη στο InStyle

Η Μισέλ Ομπάμα ονειρεύεται τη μέρα που δεν θα είναι «Πρώτη Κυρία»

Δύο μήνες απομένουν μέχρι τις προεδρικές εκλογές και ο χρόνος έχει ήδη αρχίσει να μετρά αντίστροφα για την οικογένεια Ομπάμα ώσπου να εγκαταλείψει οριστικά τον Λευκό Οίκο.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ αποκαλύπτει για πρώτη φορά πώς ονειρεύεται την επόμενη μέρα, όταν επισήμως θα έχει ολοκληρωθεί η θητεία του συζύγου της.

Φορώντας ένα εντυπωσιακό φόρεμα Brandon Maxwell, η Μισέλ Ομπάμα φωτογραφήθηκε μέσα στον Λευκό Οίκο με φόντο τον 50 ετών κήπο Jacqueline Kennedy για λογαριασμό του περιοδικού InStyle. Μίλησε για πολλά ζητήματα όπως η πρωτοβουλία "Let Girls Learn", όσα επιφυλάσσει το μέλλον για εκείνη και την οικογένειά της αλλά και τον ρόλο της μόδας στη ζωή της.

instyle

"Συνηθίζω να μην ανησυχώ για τις τάσεις της μόδας, καθώς αυτό που λειτουργεί για μια 18χρονη βασίλισσα των σέλφι μπορεί να μην κάνει για μια 52χρονη Πρώτη Κυρία που είναι μητέρα εφήβων, για τις οποίες προσπαθεί να γίνεται ένα καλό πρότυπο" λέει η Μισέλ Ομπάμα, συμπληρώνοντας πως το προσωπικό της στιλ είναι πολύ απλό. "Καθόλου makeup, ένα T-shirt κι ένα σκισμένο τζιν σορτσάκι ή φόρμες μιας που συνεχώς είτε πηγαίνω είτε επιστρέφω από το γυμναστήριο. Μ' αρέσει το χρώμα και τα κομμάτια που με κάνουν να νιώθω καλά, αλλά είναι πολύ πιο ανεπίσημο [το στιλ]" εξηγεί. Όσο για το πώς φαντάζεται τη ζωή της όταν λήξει κι επισήμως η θητεία του συζύγου της, λέει: "Ελπίζω να επανακτήσω λίγη από την καθημερινότητα, λίγη ανωνυμία. Και ξέρουμε πως αυτό θα πάρει χρόνο. Αλλά πάντα αστειεύομαι πως βλέπω όνειρο ότι ανοίγω την μπροστινή μου πόρτα και βγαίνω έξω χωρίς να ειδοποιήσω κανέναν, χωρίς ασφάλεια". "...Θα είναι ωραίο να ανοίγεις την εφημερίδα, να κοιτάζεις το πρωτοσέλιδο και να ξέρεις πως δεν είσαι εσύ υπεύθυνος για κάθε τίτλο...Θα είναι κάπως σαν να λες 'Δεν είναι δουλειά μου'" καταλήγει. lifo.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.