ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Λαμβάνει υπόψη της τη σχετική δήλωση Χουλιαράκη

Ικανοποίηση στην Κομισιόν για την εμπιστοσύνη της Αθήνας στην ΕΛΣΤΑΤ

Την πάγια θέση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σχετικά με την ανάγκη να διασφαλιστεί η αξιοπιστία και η ποιότητα των ελληνικών στατιστικών στοιχείων, στα οποία βασίζεται το ελληνικό πρόγραμμα, επανέλαβε σήμερα από τις Βρυξέλλες ο εκπρόσωπός της, Μαργαρίτης Σχοινάς.

Σε συνέχεια της επιστολής των τριών επιτρόπων για το θέμα της ΕΛΣΤΑΤ, ο κ. Σχοινάς τόνισε ότι η Επιτροπή λαμβάνει υπόψη της τη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Χουλιαράκη, στη Βουλή των Ελλήνων, σύμφωνα με την οποία η κυβέρνηση έχει πλήρη εμπιστοσύνη στα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και της Εurostat.

Τέλος, ο κ. Σχοινάς ανέφερε ότι η Ελλάδα περιλαμβάνεται στην ατζέντα του Eurogroup που θα γίνει στις 9 Σεπτεμβρίου στη Μπρατισλάβα και η Επιτροπή αναμένει ότι θα συζητηθεί και το θέμα της ΕΛΣΤΑΤ.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. [[ ΠΕΡΙ ΟΝΟΥ ΣΚΙΑΣ]]
    ΜΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΨΗΦΙΣΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ 16% ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ !

    Σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας ονομαστικά, ο νυν Πρωθυπουργός και ο τότε Πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, ψήφισαν τον Προϋπολογισμό του 2013, ο οποίος σύμφωνα με τη ίδια την εισηγητική του έκθεση στηρίζεται στα στοιχεία που όλοι αποδέχονται ως τα μόνα αληθή ΑΥΤΑ του 2009, που είχε επικυρώσει έναν ολόκληρο χρόνο αργότερα, στα τέλη του 2010, η Eurostat – για πρώτη φορά χωρίς αστερίσκους;
    Δηλαδή ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς συμπεριλαμβάνει στο προϋπολογισμό του 2013 όλες τις ενέργειες και τις λήψεις των αναγκαίων μέτρων που απαιτούνται για την αντιμετώπιση του ελλείμματος 16% του 2009, και ο βουλευτής και τέως πρωθυπουργός, όπως και ο κύριος Παυλόπουλος , όπως και ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΝΈΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΩΣ!!! υπογράφουν και αποδέχονται την λήψη των αναγκαίων μέτρων για την καταπολέμηση του ελλείμματος 16% του 2009.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.