ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Για... περίεργη σύμπτωση κάνουν λόγο τα μέσα ενημέρωσης

Υποβλήθηκε σε εγχείριση ανοικτής καρδιάς ο Μπεκενμπάουερ

Ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου, Φραντς Μπεκενμπάουερ, υποβλήθηκε το Σάββατο σε εγχείριση ανοικτής καρδιάς, όπως ανακοίνωσε η οικογένεια του.

Μάλιστα διευκρινίστηκε πως ο «Κάιζερ» είχε προγραμματίσει εδώ και καιρό την επέμβαση και δεν έχει καμιά σχέση με την έρευνα των ομοσπονδιακών εισαγγελέων της Ελβετίας για τον Μπεκενμπάουερ και άλλων τριών στελεχών του γερμανικού ποδοσφαίρου για απάτη και ξέπλυμα χρήματος αναφορικά στην ανάθεση της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006 στη Γερμανία.

Ο 70χρονος διάσημος Γερμανός, σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας του, είναι καλά στην υγεία του και δηλώνει έτοιμος να παλέψει για την αθωότητα του. Βέβαια πολλά σχόλια του διεθνή Τύπου κάνουν λόγο για περίεργη σύμπτωση, σχετικά με την επέμβαση λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της έρευνας.

Εκτός του θρύλου του Μπεκενμπάουερ, στο «στόχαστρο» της έρευνας βρίσκονται επίσης οι Χορστ Ρούντολφ Σμιτ, Τέο Τσβάντσιγκερ και Βόλφγκανγκ Νίρσμπαχ. Το γραφείο του γενικού εισαγγελέα της Ελβετίας γνωστοποίησε ότι συνεργάζεται με τις αρμόδιες αρχές σε Γερμανία και Αυστρία και πως πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονοι έλεγχοι για αποδείξεις σε οκτώ τοποθεσίες.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.