ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Μετά από δημοσιεύματα στον Τύπο

Εισαγγελική έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του Αλέξανδρου Βέλιου!

Εισαγγελέας αναλαμβάνει να διερευνήσει τις συνθήκες θανάτου του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Βέλιου.
veliosc

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλίας Ζαγοραίος έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης στο πλαίσιο της οποίας θα αναζητηθεί εάν κάποιος βοήθησε το δημοσιογράφο να φύγει από τη ζωή.

Αφορμή για την εισαγγελική παρέμβαση στάθηκε δημοσίευμα στον ηλεκτρονικό Τύπο, στο οποίο γίνεται αναφορά, μεταξύ άλλων, σε σύριγγα με δηλητήριο και γιατρό πρόθυμο να συνδράμει στην επιθυμία του δημοσιογράφου.

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. SPARTA. 0:35 08/09/2016

    Άσχετα από την μη υποβοηθούμενη ευθανασία του Αλέξανδρου Βέλιου, το τραγικό του τέλος και την Εισαγγελική παραγγελία που διατάχθηκε έχω να πώ τα εξής.Στην Ελλάδα μπορεί να κάνει ό καθένας ότι θέλει.Είναι μια χώρα άθλια που δεν σέβεται τους πολίτες που πληρώνουν φόρους σε αυτήν με βαριά και αιματηρά μνημόνια που επιβάλει η κάθε δοσίλογη κυβέρνηση.Στην Ελλάδα εισβάλουν αλλοδαποί χωρίς άδεια, χωρίς χαρτιά, χωρίς να ξέρουμε ποιοί είναι και από που έρχονται και κατόπιν ληστεύουν και σκοτώνουν τους νόμιμους Έλληνες πολίτες.Μιά χώρα με ανοιχτά η χωρίς σύνορα δεν θεωρείται χώρα αλλά μπανανία.Στην Ελλάδα τελευταία, νόμος έχει καταντήσει να είναι η παρανομία και οι αμφίβολοι από νομικής άποψη νόμοι, που ψηφίζει μια κυβέρνηση μειοψηφίας και δοσίλογη όπως είναι η σημερινή.Με άλλα λόγια ζούμε σε μια χώρα μπορντέλο και για κάποιους από εμάς ο Βέλλιος έκανε κάτι αξιοπρεπές.Αλέξανδρε έπραξες το σωστό.

    • για δες αφορμή οποιοδήποτε θέμα προκαλεί το δημόσιο ενδιαφέρον, τα ρατσιστικά φασιτακια δεν χάνουνε την ευκαιρία να εκδηλώσουνε τον ρατσισμό τους!! Ευγε !!

  2. ELLHNAS. 18:49 07/09/2016

    Καμία εισαγγελική έρευνα δεν έγινε ποτέ για τα χιλιάδες θύματα των μνημονείων τα πέντε τελευταία χρόνια.Χιλιάδες Έλληνες φορλογούμενοι πολίτες αυτοκτόνησαν και έβαλαν τέλος στην ζωή τους κυρίως από το τρίτο εθνοκτόνο μνημόνιο Τσίπρα, Καμμένου.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.