• Νέα προειδοποίηση Τσίπρα στους δανειστές

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Καλαμαράκια με κοφτό μακαρονάκι

kalamarakia

Υλικά
3-4 Καλαμάρια βάρους έως 1.300kg.
500γρ.κοφτο μακαρονάκι (1 πακέτο)
2 ντομάτες φρέσκες τριμμένες στον τρίφτη
1φλυτζανι χυμό ντομάτας
1κ.γ.τοματοπελτε
2 φύλλα δάφνης
1φλυτζανι ελαιόλαδο
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1σκελιδα σκόρδο ψιλοκομμένη
αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση
Καθαρίζετε και πλένετε καλά τα καλαμάρια. Τα κόβετε σε ροδέλες, και τα αφήνετε σε ένα σουρωτήρι να στραγγίξουν τα νερά καλά. Σε φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνετε το λάδι και σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτετε και σοτάρετε και τα καλαμάρια. Όταν σοταρίσουν ρίχνετε στην κατσαρόλα και το χυμό της ντομάτας, τον πελτέ, το αλατοπίπερο τα φύλλα της δάφνης, σκεπάζετε με νερό και σιγοβράζετε τα καλαμάρια για 25'με 30'λεπτα.Προσθετετε τότε και το κοφτό μακαρονάκι συμπληρώνετε νερό αν χρειάζεται, και αφήνετε να βράσει για 10'λεπτα ακόμα.

Πηγή : www.mothersblog.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.