ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανακοίνωση

ΚΙΔΗΣΟ: Αλαζόνας, αναιδής και διπρόσωπος ο Τσίπρας

«Εξετέθη ανεπανόρθωτα, όταν από εκείνος που κατά δήλωσή του δεν θα πλήρωνε ΕΝΦΙΑ, έγινε συλλογικός μας τιμητής, δηλώνοντας: "ο τζάμπας τελείωσε"».
¡√—…Õ…œ - œÃ…À…¡ ‘œ’ √. –¡–¡Õƒ—≈œ’ (EUROKINISSI)

Ανακοίνωση για την συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ εξέδωσε το ΚΙΔΗΣΟ. ΤΟ Κίνημα κατηγορεί τον κ. Τσίπρα για αλαζονεία, αναίδεια, διπροσωπία και διγλωσσία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η συνέντευξη Τύπου του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στη ΔΕΘ, δεν προσφέρεται, για πολιτικό σχολιασμό. Το μόνο που ανέδειξε με τη στάση του και τη συμπεριφορά του, είναι η επιβεβαίωση ότι:

Η καρέκλα της εξουσίας τον έχει κάνει να χάσει κάθε μέτρο, και

Οι επιλογές του, στερούνται συνειδητά οποιασδήποτε δημοκρατικής ευαισθησίας, πόσο μάλλον, κοινωνικής – παρά τα ωραία λόγια.

Τέσσερα παραδείγματα για του λόγου το αληθές:

Πρώτον, στο όνομα μιας δήθεν σύγκρουσης με τα συμφέροντα, συμπεριφέρθηκε αλαζονικά σε εν δυνάμει άνεργους δημοσιογράφους. Το κατάλαβε και άρχισε τον «ακαδημαϊκό» λόγο, αλλά το παιχνίδι μαζί με το μέτρο, είχε χαθεί.

Ο κ. Τσίπρας εκνευρίστηκε, όχι από την ερώτηση μιας δημοσιογράφου, αλλά γιατί γνωρίζει ότι, με τον τρόπο που δημοπρατήθηκαν οι τηλεοπτικές άδειες, το μόνο που κατάφερε, είναι ότι μέσα από τη δήθεν μάχη εναντίον της διαπλοκής, μπήκε στο δικό της ύφασμα. Μετέτρεψε σε σόου και νούμερα, μια διαδικασία που θα έπρεπε να αποτελεί ύμνο προς τη Δημοκρατία και τη Διαφάνεια.

Δεύτερον, εξετέθη ανεπανόρθωτα, όταν από εκείνος που κατά δήλωσή του δεν θα πλήρωνε ΕΝΦΙΑ, έγινε συλλογικός μας τιμητής, δηλώνοντας: «ο τζάμπας τελείωσε».

Εξετέθη περαιτέρω, όταν χωρίς αιδώ, αυτός, ο πολιτικός αρχηγός που δήλωνε ότι «το Ευρώ δεν είναι φετίχ», τώρα ανακάλυψε το «Ευρωπαϊκό κεκτημένο».

Τρίτον, γιατί απεδείχθη διπρόσωπος, στο όνομα της εξυπηρέτησης μίας ντροπιαστικής για την αριστερά επιλογής, παίζοντας παιχνίδι με τη συντήρηση. Καλύτερος από τον Κυριάκο, ο Κώστας, μας είπε με ύφος σχολάρχη.

Κάθε πραγματικός προοδευτικός πολίτης, θα απαντούσε: «Κυριάκος Καραμανλής».

Τέταρτον, γιατί επιβεβαίωσε την επιχείρηση άλωσης της δικαστικής εξουσίας από την εκτελεστική, υπό την καθοδήγηση του επικεφαλής της ΕΥΠ, κατά την διακυβέρνηση Καραμανλή και Αναπληρωτή Υπουργού σήμερα, κ. Παπαγγελόπουλου.

Η διγλωσσία του, σε όσα υποστηρίζει, είναι υποκριτική και επικίνδυνη.

Για τον κ. Τσίπρα,

Όταν η δικαστική έρευνα αφορά τον Άρειο Πάγο και το ζήτημα της ΕΛΣΤΑΤ (δηλαδή των ψευδών στατιστικών στοιχείων της χώρας μέχρι το 2009, αυτών που το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο χαρακτήρισε με την Έκθεσή του ΑΠΑΤΗ), η απάντησή του είναι, «η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη».

Όταν αφορά τη διαγωνιστική διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες και το ενδεχόμενο αρνητικής απόφασης από το ΣτΕ, η απάντηση του είναι «δεν γίνονται αυτά τα πράγματα».

Όλα τα παραπάνω, είναι μόνο μερικά από όσα συμβαίνουν καθημερινά πλέον, σε μια χώρα, που κανείς δεν συζητά για το αυτονόητο: Το πώς η Ελλάδα θα γίνει μια σύγχρονη λειτουργούσα Δημοκρατία και πώς θα οδηγηθούμε στην παραγωγή νέου πλούτου, με μη παρασιτικές και πελατειακές πρακτικές. Το αυτονόητο που ο κ. Τσίπρας δεν υπηρέτησε ποτέ.

Ευχόμαστε να μην είναι πολύ αργά, όταν ο σημερινός Πρωθυπουργός αντιληφθεί ότι, το πρόγραμμα προσαρμογής που υπέγραψε η χώρα το 2010 με τους εταίρους, της έδωσε χρόνο ούτως ώστε, αντί να καταντήσει μια χώρα χρεοκοπημένη, στο περιθώριο της ιστορίας, να αλλάξει, να γίνει μια χώρα που θα λειτουργεί σύγχρονα και δημοκρατικά, μια χώρα που μπορεί και σήμερα και αύριο, υπό προϋποθέσεις που μπορούν να δημιουργηθούν με τη δική μας συλλογική πρωτοβουλία, να διαπραγματευτεί προγράμματα ανάλογα των Μεσογειακών Προγραμμάτων, στα οποία αναφέρθηκε με θετικό τρόπο σήμερα.

Για το καλό του τόπου, επείγει να διαπραγματευτεί στη βάση ενός Σχεδίου, που ο ίδιος ως Πρωθυπουργός θα έχει φροντίσει να διαμορφώσουν από κοινού οι πολιτικές και οι παραγωγικές δυνάμεις της χώρας, αντί να μεμψιμοιρεί».

15 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ:
  ‘’Μην πληρώνετε, να πέσει ο Παπανδρέου’’.

  Από κοινού επίορκοι εγκληματίες Καραμανλής και Τσίπρας διέλυσαν και κατέστρεψαν την Ελλάδα

  Γράφει ο Ν Βράχος
  Όταν ο Παπαθανασίου έδινε εντολή «μην πληρώσεις, ασ’τα για του χρόνου»

  *Ένα απίστευτο έγγραφο που καίει τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάννη Παπαθανασίου κατέθεσε στην Εξεταστική Επιτροπή για το έλλειμμα του 2009 ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και δημιουργεί υπόνοιες και ενδείξεις για την βρώμικη συνεργασία Καραμανλή Τσίπρα ,προκειμένου να πλήξουν την εθνική οικονομία και μέσω αυτής τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

  *Αν και τα ΜΜΕ αποκρύπτουν συνειδητά τη συγκεκριμένη αποκάλυψη, το έγγραφο δημιουργεί σημαντικά προβλήματα στο Γιάννη Παπαθανασίου ο οποίος εμφανίζεται ενήμερος για τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό του 2009.

  *Στις 17 Απριλίου 2009,
  ο Υπουργός Οικονομικών Παπαθανασίου,
  σε συνάντηση με τους Γενικούς Γραμματείς των Υπουργείων δίνει την εξής εντολή: «μην πληρώσεις, άστα για του χρόνου», ενώ παρακάλεσε όσες υποχρεώσεις μπορούν να αναβληθούν για την επόμενη χρονιά να αναβληθούν. Με άλλα λόγια, «δεν πληρώνω» και βλέπουμε.

  *Τον Ιανουάριο του 2010,
  ====================
  η πολιτική συμμορία του Σύριζα με τoν καραμανλικό ‘’στρατό’’ του Παυλόπουλου , εξορμούσε με κύριο σύνθημα ‘’ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ’’.
  Τι ανώμαλες καταστροφικές συμπτώσεις εις βάρος της οικονομίας μας από δύο περίεργα ‘’αλληλοσυμπαθούντες’’ πολιτικούς θεσιθήρες?

  *Μου αρέσει ο μικρός έλεγε ο αντεθνικός μας μπουχέσας, έχε κότσια , το λέει η καρδιά του.

  *Το κοινό τους σύνθημα ήταν :
  ======================
  ‘’Μην πληρώνετε για να πέσει ο Παπανδρέου’’
  Εμπρος να διαλύσουμε το Πασοκ και να πάρετε εσείς τη θέση του.

  *Αυτή η ανώμαλη ‘’αγάπη’’ είχε και έχει .. την ομαλή ερμηνεία της. Κοινή προσπάθεια να πέσει ο Παπανδρέου, να του φορτώσουμε τη χρεοκοπία και να γλιτώσει ο άεργος ταβερνολάτρης την εθνική κατακραυγή για την εσχάτη προδοσία.

  *Σήμερα, ο Τσίπρας ,προκειμένου να ευχαριστήσει , τόσο τους νεοδημοκράτες του Παπαθανασίου, που δεν πλήρωσαν, όσο και τους νεοάρπαγες του ‘’δεν πληρώνω’’ ..αριστερούς της δεξιάς, τους έδωσε τη δυνατότητα να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους , σε δέκα χρόνια ΄η σε 100 δόσεις. Αρκεί που έπεσε ο Παπανδρέου και έγινε εξουσία ο ..Στρατούλης και …ο Πάντζας.

  ΥΓ.
  Η καταστροφή της οικονομίας και η δυστυχία των ελλήνων, είναι σίγουρα, ένα θέμα που καθόλου δεν απασχολεί τους δύο ‘’αλλοεθνείς’’ αφού και οι δύο’’ ζούν στον κόσμο τους’’, που καμία σχέση δεν έχει με την Ελλάδα και τους Έλληνες. Περίτρανη απόδειξη τούτου, αποτελούν οι προεκλογικές εξαπατήσεις και οι μετεκλογικές πράξεις και ανώμαλες προσγειώσεις των απλών, εύπιστων και δυστυχισμένων ψηφοφόρων.

 2. NMan. 15:11 12/09/2016

  Παπανδρέου προς Τσίπρα: Ρώτα τους Ευρωπαίους για το έλλειμμα

  Ο Γιώργος Παπανδρέου κάλεσε τον κ. Τσίπρα
  να ρωτήσει τους Ευρωπαίους συνομιλητές του ποιο ήταν το έλλειμμα του 2009, ποιος έφταιγε για τα χάλια της χώρας, αν ρώτησε τον κ. Γιούνκερ, για παράδειγμα, να μάθει τελικά ποια κυβέρνηση έπαιξε εγκληματικά παιχνίδια με το έλλειμμα της χώρας;
  Και ρώτησε τον κ. Τσίπρα, αν φοβόταν την απάντηση, γιατί μετά από αυτή δεν θα έβρισκε υποψηφίους για την Προεδρία της Δημοκρατίας.
  Του ζήτησε επίσης, να ρωτήσει τους υπεύθυνους του ΔΝΤ και να τους ζητήσει να του πουν την αλήθεια «για το άλλο παραμύθι που κυκλοφόρησε και ο ίδιος στην Ελλάδα, ότι όλα ήταν δήθεν προσχεδιασμένα από τον Παπανδρέου»;
  Και συνέχισε: «Γιατί δεν τους ρωτάει πότε αποφασίστηκε το Μνημόνιο, ποια βοήθεια είχε ζητήσει η ελληνική κυβέρνηση από το ΔΝΤ μέχρι τον Απρίλιο του 2010;
  Γιατί δεν τους ρωτάει αν υπήρχε τότε, με τα τότε δεδομένα, άλλη εφικτή λύση από αυτή που επιλέχθηκε;
  Να τους ρωτήσει – και να έρθει να μας πει τι του απάντησαν.
  ΣΧΟΛΙΟ: ΕΜΠΡΟΣ κ. ΤΣΙΠΡΑ !!!!

 3. ΝΜαν. 13:01 12/09/2016

  ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ Η ΧΩΡΑ !!!

  Και αφού Σαμαράς και Βενιζέλος ,συμφώνησαν για τη διαδοχή και την ανατροπή Παπανδρέου σύμφωνα με τις εντολές Μπαρόζο, τότε και μόνον ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ο Σαμαράς( 4 Απριλίου 2012) ότι το έλλειμμα ήταν 16% και αυτό παρέδωσε ο Καραμανλής.

  *Μέχρι τότε σιωπούσε και ΕΚΒΙΑΖΕ πρόσωπα και καταστάσεις για την ανατροπή του Παπανδρέου και την ΕΞΩΘΕΝ βοήθεια ώστε μαζί με το Βενιζέλο να υποκαταστήσουν την νομιμότητα και την λαϊκή βούληση των πρόσφατων εκλογών της 4ης Οκτωβρίου 2009.

  *Αυτό λοιπόν, το ΓΝΩΣΤΟ πολιτικό εφιαλτικό δίδυμο του τυχοδιωκτισμού και της αδιαντροπιάς, επέλεξαν οι Έλληνες ψηφοφόροι να τους ’’σώσει’’ ξεχνώντας τα πάντα και πιστεύοντας κάθε βρώμικη συκοφαντία εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου.
  * Και πάρα δίπλα το »αριστεροδεξιό» ΧΑΦΙΕΔΟΤΣΟΥΡΜΟ, προέβαινε σε »παραφύσει» παραπολιτικά όργια, εξαγοράζοντας και ανταλλάσσοντας ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ λαοσώστες!!!

  • Σοβαρέψου προβοκατόρικε σχολιαστή και μην εμπλέκεις στα ανυπόστατα και αναπόδεικτα σχόλια σου το Βενιζέλο. Πολύ τράβηξε όλη αυτή η γελοιότητα.

   • Πραγματικά γελοιότητα ο Βενιζέλος ως αντιπρόεδρος του μοιραίου αντιμνημονιακού Σαμαρά που μαζί θα έκαναν «σκληρή διαπραγμάτευση»!!!

   • freeman 19:49 12/09/2016

    ΣΚΑΣΕ βενιζελορουφιάνε και διάβασε F.T 12/05/2014 , ΓΙΑ ΤΟ «ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΉΦΙΣΜΑ » που ο Μπαρόζο διέταξε το παχύσαρκο αδίστακτο γιουσουφάκι του , τον ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ Τούρκογλου , ΤΟΝ ΛΑΚΈ του Καραμανλή & του Σαμαρά που εξαγόρασαν την ΦΩΦΑΡΑ με μια καρέκλα Αναπληρωτή Υπουργού Αμύνης , ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ να ζητάνε υποκριτικά «συγνώμη» , από το εκλογικό σώμα το καλοκαίρι 2012 , ΕΝΟΧΟΠΟΙΩΝΤΑΣ τον Παπανδρέου ΑΡΑ ΑΘΩΌΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ Ραφήνιο Κόπρο με τον ΟΠΟΊΟ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΎΣΑΝ 07/2012-01/2015 .
    ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ , οι ευγένειες με τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ -ΦΑΣΙΣΤΕΣ – ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ΔΟΛια ΤΟΜΑΡΙΑ . . . ΤΕΛΟΣ .

 4. Η ΠΙΟ ΑΝΑΝΔΡΗ ΚΑΙ ΑΘΛΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΧΟΥΝΤΟ’’ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ’’ ΑΛΕΞΗ.

  [[Δεν το έκανε όμως γιατί ο κ. Παπανδρέου και η κυβέρνηση του υλοποιούσε προειλημμένες αποφάσεις ….]]
  Κύριε πρόεδρε του ΣΥΡΙΖΑ,
  πολλές φορές λέγατε ότι υπήρχαν εναλλακτικές πήγες δανειοδότησης με δεκάδες δις, σε πολύ χαμηλά επιτόκια
  Στις 29/2/2012δηλωνατε στο real fm .
  »Ο κ. Χριστόφιας όμως κατάφερε να δανειστεί από την Ρωσία του Πούτιν 2,5 δις ευρώ και να μην μπει στο ΔΝΤ
  και να αποφύγουμε να έχουμε και τις δυο χώρες του ελληνισμού στο ΔΝΤ και την επιτήρηση» …..και
  συνεχίζετε λέγοντας ……»η Ελλάδα είχε δυνατότητες εναλλακτικών πηγών δανεισμού .
  Δεν το έκανε όμως γιατί ο κ. Παπανδρέου και η κυβέρνηση του υλοποιούσε προειλημμένες αποφάσεις ….
  Κύριε πρόεδρε του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα τι έχετε να πείτε σχετικά με τις άστοχες δηλώσεις σας που δηλητηριάζατε τις ψυχές των ανθρώπων;
  Με ποιο αποδεικτικό δικαίωμα διατυπώνατε τέτοιες μομφές και συκοφαντίες?
  Ξέρετε εσείς κάτι και δεν το λέτε?
  Ντροπή σας !!!

 5. freeman 12:32 12/09/2016

  Τα ερπετά , ΔΕΞΙΑ-ΠΑΣΟΚΙΚΑ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ , ΔΕΝ καταλαβαίνουν από ευγένεια και ήθος .
  Ας τους απαντάμε στη γλώσσα που καταλαβαίνουν .
  ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ , όπου τους βρείτε , σε σχόλια, σε πάνελ, σε παρέες !
  ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ , η Ελλάδα ψυχορραγεί πολιτικο-οικονομικο-γεωπολιτικά και αιμορραγεί σε ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ-ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ μέρα με την ημέρα .
  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ για ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΓΕΝΕΙΕΣ με τους ΑριστεροΔεξιούς Ρουφιάνους του ΝεοΚαραμανλοΦασισμού που ελέγχει ΟΛΑ τα ΜΜΕ .
  Συστήνω στο ΚΙΝΗΜΑ , ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΧΙΣΟΥΝ σε ΑΓΩΓΕΣ και ΕΓΚΛΗΣΕΙΣ σε Ελληνικά και ΚΥΡΙΩΣ σε Ξένα Δικαστήρια καθώς η Καραμανλομπουκωμένη Θέμις στην Ελλάδα ΔΕΝ ειναι Τυφλή , ΑΛΛΑ ΔΟΛια Μουγκή & Λιποτάκτης , όπως ο Ραφήνιος Ολετήρας . -

 6. freeman 12:01 12/09/2016

  Επίσημες καταγγελίες για στατιστικές λαθροχειρίες επί Καραμανλή: Θα βρεθεί ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ εισαγγελέας να τις διερευνήσει;
  04/07/2014

  http://i2.wp.com/www.smartpost.gr/wp-content/uploads/2010/01/karamnlis.jpg
  Στις 2 Οκτωβρίου 2009, δύο μόλις ημέρες πριν από τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου, η κυβέρνηση Καραμανλή ενημερώνει επίσημα την Ε.Ε. ότι το έλλειμμα του 2009 θα κινηθεί στο 6%. Τα στοιχεία είναι ελλειπή και ζητούνται από την Eurostat πρόσθετες εξηγήσεις. Η νέα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αρχίζει να ανακαλύπτει την οδυνηρή αλήθεια. Στις 21 Οκτωβρίου 2009, μετά από μία πρώτη καταγραφή, αποστέλλει αναθεωρημένα στοιχεία στην Eurostat σύμφωνα με τα οποία το έλλειμμα του 2009 θα φτάσει το 12,5%. Και τα νέα στοιχεία γίνονται δεκτά με επιφυλάξεις από την Eurostat. Η ελληνική κρίση ξεσπάει.

  Το έλλειμμα του 2009 θα αναθεωρηθεί στο 13,6% στις 22 Απριλίου 2010, με την Eurostat να διατηρεί και πάλι τις αμφιβολίες της για το αν αυτό θα είναι το τελικό μέγεθος. Η αναθεώρηση στο 13,6% ήταν το τελικό χτύπημα που οδήγησε την ελληνική κυβέρνηση στην αίτηση ενεργοποίησης του μηχανισμού στήριξης.

  Όλοι οι αστερίσκοι και οι αμφιβολίες της Eurostat για την αξιοπιστία των ελληνικών στατιστικών στοιχείων θα αρθούν το Νοέμβριο του 2010, όταν μετά από αλλεπάλληλες μετρήσεις, το έλλειμμα του 2009 θα αναθεωρηθεί στο τελικό 15,6%.

  Ναι, 15,6%, ενώ η κυβέρνηση Καραμανλή βεβαίωνε δύο ημέρες πριν τις εκλογές για 6%. Η διαφορά είναι περίπου 24 δισεκατομμύρια ευρώ.

  Για διάφορους λόγους, όλη η κουβέντα τα τελευταία 4 χρόνια στην Ελλάδα επικεντρώθηκε στα στατιστικά στοιχεία ΜΕΤΑ τις εκλογές. Η παραμικρή υπόνοια ότι ενδεχομένως να μην ήταν τόσο το έλλειμμα έγινε είδηση – και μετά, ή σχεδόν αυτόματα αρκετές φορές, αντικείμενο δικαστικής έρευνας. Έτσι έκρινε η Δικαιοσύνη, έτσι έπραξε.

  Οι σοβαρές όμως καταγγελίες, καταγγελίες που φέρουν πραγματικά σοβαρές υπογραφές ή έχουν ειπωθεί από τα πλέον επίσημα χείλη, αφορούν στο τι έγινε με τα στατιστικά στοιχεία ΠΡΙΝ από τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2009. Αφορούν στο τι έγινε επί κυβέρνησης Καραμανλή.

  Και επειδή το θέμα, όλοι παραδέχονται ότι συνδέεται με το ξέσπασμα της κρίσης που γονάτισε όλη την ελληνική κοινωνία αλλά και με το μέγα ζήτημα της (αν)αξιοπιστίας της χώρας εκείνη την περίοδο, θα βρεθεί ένας, ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ, Εισαγγελέας να διερευνήσει αυτές τις συγκεκριμένες καταγγελίες;

  Παραθέτουμε ενδεικτικά και μόνο τα εξής:

  1. Στις 8 Ιανουαρίου 2010, η Eurostat / Ευρωπαϊκή Επιτροπή εκδίδει πόρισμα / έκθεση μετά από αίτημα του Συμβουλίου ECOFIN, το Νοέμβριο του 2009, να ερευνηθεί πώς προέκυψε η διαφορά στο έλλειμμα της Ελλάδας μεταξύ των ανακοινώσεων της 2ας (6%) και 21ης Οκτωβρίου (12,5%) του 2009.

  Στο 30σελιδο κείμενο , υπάρχει 8 (οκτώ) φορές, ναι 8 φορές, η φράση “deliberatemisreporting” (εσκεμμένα εσφαλμένες αναφορές) σε σχέση με το τι έκαναν οι αρμόδιες αρχές επί κυβέρνησης Καραμανλή.

  Για παράδειγμα στη σελ. 15, στο σημείο όπου υπάρχει αναφορά στο σχέδιο δράσης που καταρτίστηκε από την Eurostat με την ελληνική κυβέρνηση το 2006 για τη βελτίωση της ποιότητας των ελληνικών στατιστικών στοιχείων, σημειώνεται με απόλυτο τρόπο ότι:

  «Παρόλα αυτά, ακόμα και η πλήρης τήρηση από τις ελληνικές αρχές του σχεδίου δράσης, δεν θα είχε αποτρέψει τις εσκεμμένα εσφαλμένες αναφορές στοιχείων από τις ελληνικές αρχές το 2009».

  Γιατί; Γιατί όπως λέει παρακάτω «Τα κράτη – εταίροι στο Ευρωπαϊκό Στατιστικό Σύστημα θεωρείται ότι συνεργάζονται με καλή πίστη. Οι εσκεμμένα εσφαλμένες αναφορές ή η απάτη δεν προβλέπονται στον κανονισμό».

  Στη συνέχεια το πόρισμα, στις σελίδες 22-27, αναφέρεται συγκεκριμένα 5 φορές σε «εσκεμμένα εσφαλμένες αναφορές» του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους (3 φορές) και της Εθνικής Στατιστικής Αρχής (2 φορές) επί κυβέρνησης Καραμανλή το 2009.

  «Εσκεμμένα εσφαλμένες». Άρα: δόλος.

  Θα βρεθεί ένας, ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ, Εισαγγελέας να το διερευνήσει;

  2. Την 1η Φεβρουαρίου 2010 εκδίδει το πόρισμά της για τα ελληνικά στατιστικά στοιχεία, ανεξάρτητη επιτροπή που συστάθηκε μετά τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2009 και αποτελούνταν από εκπροσώπους της Τράπεζας της Ελλάδας, του ΚΕΠΕ, του ΙΟΒΕ, της ΓΣΕΕ και της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών (ο εκπρόσωπος της τελευταίας ήταν ο σημερινός Υπουργός Οικονομικών, κ. Γκίκας Χαρδούβελης).

  Μεταξύ άλλων, στο πόρισμα της ανεξάρτητης επιτροπής αναφέρεται και το εξής: «Ο διπλασιασμός του ελλείμματος της Γενικής Κυβέρνησης μεταξύ των γνωστοποιήσεων της 2ας και 21ης Οκτωβρίου οφείλεται κατά 92,8% στην μεταβολή του ελλείμματος της Κεντρικής Κυβέρνησης και κατά το υπόλοιπο στη μείωση του πλεονάσματος των ασφαλιστικών ταμείων.

  Όπως προέκυψε από τη συζήτηση κατά την τριήμερη επίσκεψη της Eurostat στην Αθήνα (16 και 18 Νοεμβρίου 2009) η αναθεώρηση των στοιχείων της κεντρικής κυβέρνησης που περιλαμβάνονταν στη γνωστοποίηση της 2ας Οκτωβρίου δεν οφείλεται σε αναθεώρηση των στοιχείων που είχαν συνεισφέρει οι διάφοροι φορείς (ΓΛΚ, ΤτΕ, κ.λπ. datasource–agencies) αλλά στο γεγονός ότι τα στοιχεία που περιλαμβάνονταν στη γνωστοποίηση της 2ας Οκτωβρίου δεν αντιστοιχούσαν στα στοιχεία που είχαν στείλει στην ΕΣΥΕ οι διάφοροι φορείς και υπηρεσίες. Αυτό δηλαδή που άλλαξε στη γνωστοποίηση της 21ης Οκτωβρίου είναι ότι καταχωρήθηκαν τα πραγματικά στοιχεία των διαφόρων φορέων και υπηρεσιών».

  Συμπέρασμα: Άλλα στοιχεία είχαν στείλει οι φορείς, άλλα στοιχεία απέστειλε η κυβέρνηση Καραμανλή στην Eurostat στις 2 Οκτωβρίου 2009.

  Θα βρεθεί ένας, ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ, Εισαγγελέας να το διερευνήσει;

  3. Ο Ζαν Κλωντ Γιούνκερ, πρώην Πρόεδρος του Eurogroup και, όπως όλα δείχνουν και μελλοντικός Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με την ένθερμη μάλιστα υποστήριξη της Ελληνικής Κυβέρνησης, σε συνέντευξή του το Μάρτιο του 2012 στην εκπομπή «ΦΑΚΕΛΟΙ» του ΣΚΑΪ είπε ontherecord και τα εξής:

  Ερώτηση: Πότε αρχίσατε να ανησυχείτε σοβαρά για το ελληνικό έλλειμμα και το χρέος;

  Απάντηση: «Το 2006 ή το 2007 συζητούσαμε κάθε μήνα την κατάσταση στην Ελλάδα γιατί ανησυχούσαμε σοβαρά. Πιέζαμε όλους τους Έλληνες ομολόγους μας να μας πουν την πραγματική αλήθεια επειδή σκεφτόμασταν ότι οι αριθμοί που μας δίνονται και οι προβλέψεις της ελληνικής κυβέρνησης δεν ήταν ευθυγραμμισμένες με όσα σκεφτόμασταν…»

  Ερώτηση: Γιατί δεν πιέσατε περισσότερο πριν τις εκλογές του 2009;

  Απάντηση: «Το Eurogroup είναι ανεπίσημο όργανο και όχι όργανο αποφάσεων. Αφού οι Έλληνες συνάδερφοι δεν αναγνώριζαν αυτό που αργότερα έγινε προφανές και αφού εγώ δεν ήθελα να επιτείνω τη νευρικότητα των αγορών και αφού δεν είχαμε απαντήσεις σε αυτό που υποθέταμε για την Ελλάδα το οποίο οι ελληνικές αρχές δεν παραδέχονταν, θα ήταν πολύ δύσκολο χωρίς κοινή ανάλυση και κοινή απάντηση να παρέμβω σε αυτό το μπέρδεμα δίνοντας πληροφορίες. Η ελληνική κυβέρνηση δεν θα το είχε δεχτεί».

  Ερώτηση: Σας θυμάμαι πολύ θυμωμένο όταν αποκαλύφθηκε ο πρώτος αριθμός του ελλείμματος στο 12,7%. Μπορείτε να μας περιγράψετε τα συναισθήματά σας τότε;
  Απάντηση: «Δεν ήταν έκπληξη ότι το έλλειμμα ήταν υψηλότερο από όσο γνωρίζαμε, αλλά ότι ήταν σημαντικά υψηλότερο και ήταν εκείνη την ημέρα που είπα «το παιχνίδι τελείωσε», γιατί μέχρι τότε πάντα μας έδιναν νούμερα που δεν αντιστοιχούσαν στην πραγματικότητα».

  Θα βρεθεί ένας, ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ, Εισαγγελέας να το διερευνήσει;

  4. Ο επικεφαλής της Eurostat, Βάλτερ Ραντερμάχερ, σε συνέντευξή του στις 16 Ιουλίου 2013 στη βελγική εφημερίδα LESOIR λέει επί λέξει και τα εξής:

  «Κάθε φορά που ζητούσαμε από τις Ελληνικές Αρχές να εξηγήσουν κάποια ακατανόητα ή αμφίβολα στοιχεία, λαμβάναμε την επίσημη απάντηση ότι τα δεδομένα ήταν σωστά. Δεν ήμασταν σε θέση να αποδείξουμε το αντίθετο. Αυτό το κενό στη νομοθεσία καλύφτηκε μόνο το 2010. Και θυμάμαι καλά ότι ο Ζ. Κ. Γιουνκέρ είχε παραδεχτεί ότι ήταν μεγάλο λάθος το ότι δε είχε η Eurostat αυτή τη δυνατότητα από το 2005. Στην έκθεσή της, το 2010, η Επιτροπή εμφανίσθηκε πολύ αυστηρή. Δήλωσε κατηγορηματικά ότι η Ελλάδα είχε εσκεμμένα παραδώσει εσφαλμένα στοιχεία. Μπορείτε να φανταστείτε πόσο αυτές οι εκφράσεις είναι ασυνήθιστες στο στόμα της Επιτροπής!»

  «Για πρώτη φορά, υπάρχει Γενικός Διευθυντής της Στατιστικής Υπηρεσίας ο οποίος κάνει τη δουλειά τουμε μία απλώς τεχνική προσέγγιση – όχι πολιτική και ο οποίος δεν συνδέεται με κανένα κόμμα. Και αυτός ο πρώτος ανεξάρτητος υπεύθυνος κατηγορείται τώρα ότι υπερέβαλε σε ότι αφορά στους αριθμούς.Ενώ οι προκάτοχοί του, οι οποίοι επί χρόνια παρέδιναν λανθασμένα στοιχεία, δεν ενοχλούνται διόλου. Αυτό μοιάζει με την κόλαση του Δάντη.»

  Θα βρεθεί ένας, ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ, Εισαγγελέας να το διερευνήσει;

  5. Τέλος το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στην Έκθεση για το ρόλο της Τρόικα και τα προγράμματα στήριξης, έκθεση που υπερψηφίστηκε με συντριπτική πλειοψηφία από τα μέλη του στις 13 Μαρτίου 2014, υπογραμμίζει και το εξής:

  «είναι της γνώμης ότι η προβληματική κατάσταση της Ελλάδας οφειλόταν και στη στατιστική λαθροχειρία κατά τα έτη που προηγήθηκαν της κατάρτισης του προγράμματος».

  Θα βρεθεί ένας, ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ, Εισαγγελέας να το διερευνήσει;

  ΠΗΓΗ: http://www.smartpost.gr

 7. ΝΜαν. 11:00 12/09/2016

  ΜΕ ΤΙΝΟΣ ΕΝΤΟΛΗ ‘’ΕΚΤΕΛΕΙ’’ ΤΑ..ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ??

  *Θυμηθείτε τι έλεγε ο Αλέξης, τις μας υπεσχέθη και ρωτήστε τον, τι σχέση έχουν αυτά που έλεγε με αυτά που κάνει?
  *Υπάρχει έστω και η παραμικρή ‘’συγγένεια’’-σχέση, των όσων έλεγε και υποσχόταν με όσα κάνει σήμερα?
  *Με τίνος την άδεια, την εντολή, την εξουσιοδότηση προβαίνει στην ΕΣΧΑΤΗ αυτή ΠΡΟΔΟΣΙΑ , επικαλούμενος πρόστυχα , άνανδρα και ύποπτα, ότι ‘’εκτελεί το πρόγραμμα-συμφωνία’’ με το λαό?
  *Ποιος ΕΞΟΥΣΟΔΟΤΗΣΕ τον Αλέξη Τσίπρα να προβαίνει σε αυτόν τον ευτελιστικό καταστροφικό και προδοτικό σταλινικόν ‘’ελιγμό ΑΠΑΤΗΣ’’ εις βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων?
  *Που είναι η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και που η ΡΟΜΦΑΙΑ ΤΗΣ?
  *Που βρίσκεται και τι κάνει ο Πρόεδρος της δημοκρατίας?
  *Πως ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ αυτή την προδοσία της λαϊκής εντολής για το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ πρόγραμμα που μας υπεσχέθησαν?
  *Τι σχέση έχουν αυτά που υποσχέθηκε προεκλογικά ο κ. Τσίπρας, με όσα κάνει σήμερα?
  *Μήπως η εκλογή του Πάκη και η επιλογή του από τον κ. Τσίπρα , αποτελεί και ‘’φραγμό’’ στην εκτέλεση των καθηκόντων του?
  *Η ΧΟΥΝΤΑ ‘’ωχριά’’ μπροστά στο αντισυνταγματικό αυτό ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ! που συντελείται σήμερα στην πατρίδα μας.
  ΣΧΟΛΙΟ: Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αντί να συνιστά επιείκεια προς τους μη έχοντες, θα έπρεπε, κατά τα άρθρα 35 παρ. 2 εδ. δ” και 42 του Συντάγματος, να αναπέμψει στη Βουλή τους άνω αντισυνταγματικούς νόμους της κυβερνήσεως, η οποία έχει απολέσει το θεμέλιο της Δημοκρατίας, μη εφαρμόσασα το προεκλογικό πρόγραμμά της.
  Ναι μεν έχει κακώς καταργηθεί το προνόμιο του ανωτάτου άρχοντος να προκηρύσσει εκλογές σε περίπτωση δυσαρμονίας μεταξύ κυβερνήσεως και λαϊκού φρονήματος, παραμένει όμως το άνω προνόμιο της αναπομπής στη Βουλή αντισυνταγματικών νομοσχεδίων. Αν αυτό δεν ασκηθεί τώρα, πότε θα εφαρμοστούν οι άνω διατάξεις;

 8. Έλληνα ΘΥΜΗΣΟΥ τι έλεγε ο ψεύτης, συκοφάντης και »ΗΛΙΘΙΟΣ»

  Τσίπρας: Μόνο πολιτικοί απατεώνες ή οικονομικοί δολοφόνοι υποστηρίζουν το μνημόνιο
  ===========================================================
  H κυβέρνηση Παπαδήμου είναι μνημονιακή και σκοπό έχει να επιβάλει τους όρους που θέτουν οι δανειστές μας.
  «Μονόδρομο προς την κόλαση» χαρακτήρισε το μνημόνιο ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει σοβαρός άνθρωπος να λέει ότι πέτυχε αυτή η συνταγή, σε δηλώσεις που έκανε στον Real fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου.
  «Δε υπάρχει νομίζω κανένας σοβαρός άνθρωπος σε αυτή τη χώρα παρά μονάχα κάποιοι πολιτικοί απατεώνες ή οικονομικοί δολοφόνοι, ενδεχομένως, κάποιοι οι οποίοι έχουν συγκεκριμένα συμφέροντα -εννοώ- που να λέει ότι δεν απέτυχε αυτή η συνταγή», είπε ο κ. Τσίπρας.
  Επίσης, υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου είναι μνημονιακή και σκοπό έχει να επιβάλλει τους όρους που θέτουν οι δανειστές μας, ενώ σημείωσε ότι ένας από τους στόχους μακροημέρευσης αυτής της κυβέρνησης είναι οι διαδικασίες διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ, προσθέτοντας, ωστόσο, ότι τον ελληνικό λαό δεν τον αφορούν όλα αυτά.
  Παράλληλα, αναφέρθηκε στην εναλλακτική πρόταση διεξόδου από την κρίση. «Αν υπήρχε μία αριστερή κυβέρνηση, στο δίλημμα: μισθοί ή υποχρεώσεις στους δανειστές, θα επέλεγε την καταβολή των μισθών», είπε χαρακτηριστικά.

 9. dipietro 9:59 12/09/2016

  Η δικαιοσύνη αλληθωρίζει, ο καραμανλής στο απυρόβλητο, ο πάκης κάτοικος της Προεδρείας, ο “δεν πληρώνω” φοροεισπράκτορας και κόφτης, ο πλέον καμένος έλληνας, υπουργός Άμυνας, ο λεβέντης στην βουλή και η δεξιά σε όλες τις εκφάνσεις της ψηλά στις δημοσκοπήσεις.
  Μετά από όλα αυτά, που δεν ήρθαν από μόνα τους, είμαι βέβαιος ότι οι πολίτες αρχίζουν πλέον να αντιλαμβάνονται ότι αν δεν αντιδράσουν και δεν ακούσουν τη φωνή της λογικής, επέρχεται πλήρης καταστροφή.

  • ΝΒ 12:04 12/09/2016

   ΕΤΣΙ ‘’ΛΗΣΤΕΨΑΝ’’ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
   ==========================================
   Μας δουλεύει ψιλό γαζί ο ΣΥΡΙΖΑ! Αποδοκιμάζει την βία των κουκουλοφόρων!

   Παρασκευή, 21 Οκτώβριος 2011
   Προφανώς εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ότι όταν μιλούν σε κάποιο ΜΜΕ, απευθύνονται κυρίως σε χαχόλους, οι οποίοι όχι μόνο δεν έχουν μνήμη, αλλά δεν γνωρίζουν και απλά ελληνικά.
   Αλλιώς δεν μπορεί να εξηγηθεί ο τρόπος με τον οποίο ο βουλευτής του Συνασπισμού κ. Δημήτρης Παπαδημούλης απευθύνθηκε στον ελληνικό λαό, μέσω του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ.
   κατά την διάρκεια της παρουσίας του στον εν λόγω σταθμό, χαρακτήρισε άστοχες τις δηλώσεις της γ.γ. του ΚΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα, με τις οποίες στηλίτευε τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στα χθεσινά επεισόδια στο Σύνταγμα.
   «Ο ΣΥΝ είναι δύναμη δημοκρατικής ομαλότητας και μαζικών ειρηνικών αγώνων», ανέφερε κατά τη διάρκεια συνέντευξης στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Σκάι.
   «Δείχνουμε μηδενική ανοχή στην δράση των κουκουλοφόρων που τους θεωρούμε ακραία αντιδημοκρατική δύναμη που πολλές φορές υπηρετεί ακραίες παρακρατικές μεθοδεύσεις», συμπλήρωσε.
   Υπογράμμισε ότι τα χθεσινά επεισόδια και ιδιαίτερα ο θάνατος ενός διαδηλωτή πρέπει να ηχήσει ως καμπανάκι για όλους. «Οι συγκρούσεις ροπαλοφόρων και κρανοφόρων αποδεικνύουν με τον πιο άσχημο τρόπο ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο», διευκρίνισε και ζήτησε από όλες τις δυνάμεις που βρίσκονται απέναντι στην κυβερνητική πολιτική να λειτουργήσουν ως εγγυητές της δημοκρατικής ομαλότητας, «μέσα από ενωτικές πρωτοβουλίες κι όχι μέσα από εντάσεις κι αλληλοκατηγορίες».
   Ξεχνά όμως προφανώς ο ίδιος το τι έγραφαν στην εφημερίδα «Αυγή» στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο κ. Δημοσθένης Παπαδάτος, περί αποδεκτού ποσοστού «επαναστατικής βίας».
   Να του το θυμίσουμε λοιπόν: «Θα πρέπει να κουβεντιάσουμε και για κάτι ακόμα: ότι δε θεωρούμε καθόλου αυτονόητη και αιώνια τη «νομιμότητα» γενικώς, ούτε πιστεύουμε πως «η ελευθερία μας τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία των άλλων», ιδίως σε εποχές που τα κράτη διεκδικούν και επιβεβαιώνουν το «δικαίωμά» τους στην ελεύθερη καταστολή, χωρίς η αντιπροσωπευτική δημοκρατία να τα περιορίζει ιδιαιτέρως.
   Αντίθετα, γνωρίζοντας ότι «ο δημοκρατικός δρόμος προς τον σοσιαλισμό δε θα είναι ένα απλό ειρηνικό πέρασμα», καταλαβαίνουμε ότι για τη στοιχειώδη κοινωνική αυτοάμυνα απαιτούνται συγκεκριμένα «ποσά» βίας, υποστηρίξιμα τουλάχιστον στα τμήματα της κοινωνίας που μας ενδιαφέρουν προνομιακά, «ποσά» που αντιστοιχούν στην υπόθεση που υπερασπιζόμαστε και που λειτουργούν απελευθερωτικά για τους κυριαρχούμενους, αναδεικνύοντάς μας ταυτόχρονα ως παραδειγματική και ηθική δύναμη».
   Τα τελευταία χρόνια, είτε καίγεται το βιβλιοπωλείο του Άδωνι Γεωργιάδη στη Σόλωνος, είτε πέφτουν μολότοφ σε αστυνομικά τμήματα, είτε σπάνε τράπεζες σε μια πορεία, οι αντίπαλοί μας θεωρούν αυτονόητη υποχρέωσή μας να δηλώσουμε ότι καταδικάζουμε «τη βία»….
   Γιατί τόσο άγχος να μας «αποπροσανατολίσουν», που θα” λεγε και το ΚΚΕ; Για να αποκατασταθούν πολιτικά οι «πληγέντες» (πρόσωπα ή θεσμοί) και να εδραιωθεί, στο πεδίο της ιδεολογίας, η άποψη πως μέσα στην κοινωνία ουδείς άλλος δικαιούται να ασκεί βία, παρά μόνο το κράτος…»
   Και θα θυμίσουμε ότι εντελώς τυχαία ο κ. Παπαδάτος συνελήφθη από άντρες της Αντιτρομοκρατικής, κουβαλώντας ψεύτικο δελτίο ταυτότητας, που εντελώς τυχαία είχε βρει προ ολίγων λεπτών, κατά τη διάρκεια επιχείρησης σύλληψης μελών της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».
   Κατά τα άλλα ο κ. Παπαδημούλης αποδοκιμάζει την βία…

  • freeman 12:28 12/09/2016

   Περιέγραψες σε ΜΟΝΟ 5 αράδες , το ΧΑΟΣ που ΣΗΜΕΡΑ επικρατεί στο Βαλκανικό Νότο . Με ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΘΥΝΗ , μέσω της ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΈΝΗΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ» ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ενός ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥ, ΞΕΡΟΛΑ , ΒΟΛΕΨΑΚΙΑ , ΑΝΕΥΘΥΝΟΥ , ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥ, ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΆ ΕΜΜΟΝΙΚΟΥ , ΑΚΡΑΙΑ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΤΗ & ΖΗΛΟΦΘΟΝΟΥ ΝεοΕλλαδιταρά , που ξεπερνά το 50% των «ΨΗΦΙΣΑΝΤΩΝ» σε κάθε εκλογικό ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ («Εκλογές» το λέμε εμείς εδώ στο ΝεοΕλλαδιτιστάν) ΚΑΙ διαπερνά κάθετα το διαφατριακό-διακομματικό πολιτικάντικο σύστημα .
   Η ΣΩΤΗΡΙΑ -ΑΝΑΡΡΩΣΗ-ΔΙΑΣΩΣΗ της Ελλαδιτικής Δημοκρατίας επαφίεται στο 20-25% που συνειδητά ΑΠΕΊΧΑΝ στις Μνημονιακές Εκλογές από 2012 και μετά , ΚΑΘΩΣ και στους Ελληνες του Εξωτερικού (Απόδημους & ΝεοΜετανάστες) .
   ΕΝΤΟΣ Ελλαδιστάν , τα ΜΜΕ-ΠΡΕΖΑ των ΝΑΡΚΟΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ έχουν ΚΑΤΑ- ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΊΣΕΙ την Ελλαδική «Δικαιοσύνη» .

  • Παρατήρησες φίλε, dipietro,
   ότι έγινε ο πρωθυπουργός μας ο φανατικότερος καραμανλικός οπαδός στην. Ελλάδα ;
   Εκτός από τα ευτράπελα του, με κουκουλώματα ( διάβαζε Αιγινα ) γέμισε την δικαιοσύνη με καινούργιους » Σανιδάδες» χαριν της επετηρίδας όπου τον συνέφερε , ή αγνοώντας την ολοσχερώς αλλού, εκεί που δεν τον βόλευε…

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.