ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανακοίνωση

Κίνημα: Όλα και για όλους στο φως, διαφάνεια παντού και για τους πάντες

Ανακοίνωση του Κινήματος Δημοκρατών με αφορμή την ποινική δίωξη στον Ροβέρτο Σπυρόπουλο.
kinima

«Ο Ελληνικός λαός διψάει για την αλήθεια. Η κοινωνία χρειάζεται θεσμούς που εγγυώνται τη δημοκρατία, τη διαφάνεια, την ισονομία. Η χώρα έχει ανάγκη από την επανάσταση του αυτονόητου, από την επικράτηση της λογικής στην πολιτική, τη δικαιοσύνη, την ενημέρωση, την οικονομία», τονίζει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

«Για το λόγο αυτό και πάγια θέση μας είναι, η αλλαγή της λειτουργίας του πολιτικού συστήματος. Σκοπός, όχι η πάση θυσία νομή, αλλά η αλλαγή της εξουσίας, Όλα αυτά απαιτούν μόχθο και καθημερινή απόδειξη. Σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία προς την κατεύθυνση αυτή, είμαστε θετικοί και συμμέτοχοι. Και η πρωτοβουλία για τον έλεγχο ΟΛΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ των οικονομικών των κομμάτων και των πολιτικών στελεχών μας βρίσκει σύμφωνους, ώστε να υπάρχει έλεγχος και διαφάνεια στη λειτουργία των κομμάτων, όπως και οποιαδήποτε πρωτοβουλία για όλα τα θέματα, είτε αυτά αφορούν το κυβερνών κόμμα είτε όλα τα κόμματα, αλλά και για τα θέματα που απασχολούν το δημόσιο βίο και τη ζωή των πολιτών», επισημαίνει το Κίνημα.

«Η θέση μας ήταν και θα είναι πάντα σαφής και απόλυτη: όλα στο φως, για όλους και για όλα. Άλλωστε, όπως κατ' επανάληψη έχουμε τονίσει και έχει αποδειχθεί, η αλήθεια στο τέλος επικρατεί. Ασφαλώς όμως, δεν πρόκειται να δεχτούμε το έργο της Δικαιοσύνης να μετατραπεί σε εργαλείο για πολιτικά παίγνια και οι δικαστικοί λειτουργοί σε κυβερνητικό παράρτημα για προφανείς σκοπιμότητες. Το κλίμα των ημερών, που ''καθοδηγεί'' τα δημόσια πράγματα προς την εδραίωση μιας αντίληψης σύμφωνα με την οποία «όλοι ίδιοι είναι» και επιβάλει λογικές συμψηφισμών, δεν μπορεί να γίνει ανεκτό. Γι' αυτό και η Δικαιοσύνη, οφείλει να λειτουργήσει με γνώμονα τη διασφάλιση της ανεξαρτησίας της, που αμφισβητείται από επιλεκτικές επιλογές», αναφέρει και προσθέτει: «Σε κάθε άλλη περίπτωση, οι σκοπιμότητες θα περισσεύουν σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος και η χώρα θα ταλανίζεται από αχρείαστα πολιτικά και άλλα παιχνίδια. Το «βρώμικο '16'' που επιχειρείται να στηθεί, κάνει το ''βρώμικο '89'' να μοιάζει νηπιαγωγείο. Οι Έλληνες το γνωρίζουν, εμείς το έχουμε βιώσει και ουδείς εκβιασμός μπορεί να μας κάμψει».

8 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Kinimatix2 22:54 29/09/2016

  Από το Γραφείο Τύπου του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ, με αφορμή την ετήσια Έκθεση Ανταγωνιστικότητας του WEF, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

  H χρόνια έλλειψη συναινέσεων και ο πολιτικός τυχοδιωκτισμός του κ. Τσίπρα συνεχίζουν να δημιουργούν εμπόδια στο αύριο της χώρας.

  Σύμφωνα με την Ετήσια Έκθεση του World Economic Forum του 2016 για τον δείκτη ανταγωνιστικότητας 138 χωρών, η Ελλάδα κατατάσσεται πλέον στην 86η θέση αντί της 81ης που κατείχε το 2015.

  Όσο η Ελλάδα χάνεται στον ιδεοληπτικό κρατισμό και πελατειασμό του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και στην κατάρρευση της ανεξαρτησίας Θεσμών και Αρχών, η πραγματικότητα θα σηματοδοτεί ανύπαρκτη Ανάπτυξη, υστέρηση εσόδων, μείωση της ανταγωνιστικότητας, παράταση της ύφεσης και ανεργία στη χώρα.

  Ο πολιτικός (όπως και ο επιχειρηματικός) κόσμος, οφείλει να αντιληφθεί την ανάγκη για δημοκρατικές, προοδευτικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, να εργαστεί άμεσα για ένα κράτος δικαίου, με διαφάνεια και ανεξαρτησία των θεσμών.

  Αυτά θα αποτελέσουν τα βασικά στοιχεία, ως πλατφόρμα, για την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και θα δώσουν προοπτική ανάπτυξης στη χώρα μέσα από την προσέλκυση νέων επενδύσεων και διατήρηση των υφιστάμενων.

 2. ΠΟΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ κουκουλώθηκε (σήμερα) στη Βουλή!
  5/06/2016

  Το ηθικό πλεονέκτημα…που λέγαμε.
  ==========================
  Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία που απαλλάσσει τον Σταθάκη από ποινικά αδικήματα κατάχρησης και κακοδιαχείρησης στο Πανεπιστήμιο Κρήτης..

  Οπως εγινε γνωστό μεταξύ των τροπολογιών που κατατέθηκαν στο Ασφαλιστικό είναι και αυτή που καταργεί καταλογισμούς σε στελέχη του Πανεπιστημίου Κρήτης για κακοδιαχείριση κονδυλίων, μια υπόθεση στην οποία εμπλέκεται αστικά και ποινικά και ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης.

  Σημειώνεται ότι η εν λόγω ρύθμιση είχε κατατεθεί ξανά σε νομοσχέδιο του υπ. Παιδείας και είχε αποσυρθεί λίγη ώρα αφότου έγινε γνωστή, λόγω του σάλου και των αντιδράσεων που δημιούργησε!

 3. freeman 19:49 29/09/2016

  Εχθές η Φώφη μίλησε για εξαφανισμένους εισαγγελείς σε υποθέσεις μου ζέχνουν Συριζαική σκανδαλίδα και ΞΑΦΝΟΥ 12 ώρες μετά η . . . Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη ασκεί ποινική δίωξη κατά Σπυρόπουλου-Πασοκ !
  ΤΡΟΜΕΡΗ , ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΏΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΥΜΠΤΩΣΗ !!!!
  Για να δούμε ποιοι ωφελούνται :
  Η γριά εισαγγελού , που δείχνει πειθήνια υπακοή στην διοριστή της , καθώς η υπόθεση Γεωργίου είναι χαμένη υπόθεση λόγο αντίδρασης Γιουροστατ .
  Ο Τσίπρας, που την άλλη βδομάδα στην προ ημερησίας για την διαπλοκή θα έχει να «την λέει» στους πασοκους αλλά και Κουλούς .
  Η Φώφη & ο Θεοχαρόπουλος , που θα θεωρούν ότι έχουν ηθικό-επικοινωνιακό πλεονέκτημα στην όποια συνομιλία-συνεργασία με το ΚΙΝΗΜΑ-Παπανδρέου , ή που αν δεν συνεργαστούν θα μπορούν να τρυγήσουν ψηφοφόρους του Γαπ με μια ακόμα συρόμενη αντιΠαπανδρεική κατασυκοφάντηση , ή που θα κόψει πόντους από τον Γαπ σε μια πιθανή από την Βάση εκλογή προέδρου μελλοντικού σχήματος Πασοκ-Δημάρ-Κινημα .
  Ο Βενιζελος, που θα αυτοκτονήσει αν ο Γαπ επιστρέψει σε ενιαίο σχήμα πόσο μάλλον αν εκλεγεί από την Βάση Πρόεδρος .
  Ο Βενιζέλος , που έχει αναλάβει-συμφωνήσει με Σαμαρά-Κούλη-Καραμανλή εργολαβικά να μετακομίσει στο επικρατείας ΝΔ αλλά πρώτα αφήνοντας πίσω του συντρίμμια (το ξανάκανε το 2012 με τα «συγνώμη» .
  Ο Βενιζέλος, αφού η Δίωξη αποτελεί εξέλιξη του ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ , αφού ΑΥΤΟΣ έχει αρχίσει την ηθική υπονόμευση Γαπ με την αρχική κίνησή του να φέρει 6(!) Ελεγκτικές Ορκωτών και να παραπέμψει την υπόθεση στις Δικαστικές καλένδες για καμιά 10αριά χρονάκια αντιγαπικά ξερατά από το αριστεροκαραμανλικόΒενιζελικοΣημιτικό χαφιεδότσουρμο (κάτι ανάλογο με την Υπόθεση Γεωργίου που για 7 χρόνια κολοβαράει η Θέμιδα ).
  Ο Καραμανλής-Πάκης-Παπαγγελόπουλος , που ΔΕΝ σταμάτησαν ποτέ να επιζητούν την έμμεση ηθική σπίλωση Γαπ (που είναι Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΤΟΛ΄ΜΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, συνδυασμός με την μήνυση του Καραμανλολακέ Νικολοπουλοαλητάμπουρα) ) όπως συνέβη με την παραπομπή του Παπ για τις … ξαδέλφες .
  ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ , τώρα που η Πολιτική Δικαίωση Γ.Παπανδρέου ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΕΞΌΦΘΑΛΜΗ ( αφού όλοι , τα Γαπομνημόνια που έφτυναν ,τώρα πασχίζουν να εφαρμόσουν) και ΤΡΕΜΟΥΝ την επικοινωνιακή επίπτωση στην πρόθεση ψήφου υπέρ Παπανδρέου που θα τον καταστήσει ρυθμιστή στις μετα-ΨΕΚΑΣΤΙΚΕΣ εκλογές που πλησιάζουν .

 4. Mνήμων 18:31 29/09/2016

  ΣΕ ποιο ΚΟΜΜΑ πήγαν τα λεφτά κ. Καραμανλή??? .
  =======================================
  Την ίδια ώρα που το ελληνικό κράτος
  κατέρριπτε το παγκόσµιο ρεκόρ δανεισµού διεκδικώντας από τις αγορές το ποσό του 1 δισ. ευρώ την εβδοµάδα (!) προκειµένου να εξυπηρετεί τις λήξεις των οµολόγων , τις μισθοδοσίες των εκατοντάδων χιλιάδων προσληφθέντων υπαλλήλων, και τόσες άλλες σπατάλες και χαριστικές δανειοδοτήσεις,
  ο κ. Ζορµπάς παρέδωσε ένα «δηλητηριώδες» πόρισµα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, που αναφερόταν σε ευθύνες πολιτικών προσώπων και σε διοχέτευση προµηθειών σε « συγκεκριμένο πολιτικό χώρο».

  *Ποιος ήταν ο πολιτικός χώρος που πήγαν τα χρήματα, κύριε Καραμανλή;

  *Τί άλλα στοιχεία επί πλέον απαιτούνται για να μάθουμε ποιοι είναι ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ; Πως κ. Καραμανλή αποφάσισες να κλείσεις τη Βουλή;
  Γι αυτό τον εκπαραθυρώσατε?

  *Τι έγιναν τα λεφτά; Σε ποιό κόμμα πήγαν, όπως υπέδειξε η έρευνα και η έκθεση, του αρμόδιου Προέδρου της ανεξάρτητης αρχής για το ξέπλυμα βρόμικου χρήματος.?

  Καλύπτετε τους ΚΛΕΦΤΕΣ??

  • ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΖΟΡΜΠΑ !
   ===================================
   «Το δέλεαρ του δεκασμού από το αναιδές κεφάλαιο στους ευτελείς…»

   «Υπό το αυτό ιστορικό πρέπει να θεωρηθεί ως προφανής η ύπαρξη ικανών ενδείξεων περί τελέσεως πράξεων δωροδοκίας (άρθρο 236 Π.Κ.), συνισταμένης στην διάθεση σημαντικών χρηματικών ποσών, εκ μέρους των εχόντων εγκληματική συμμετοχή στην επίμεμπτη συναλλαγή, σε τρίτους, ο κύκλος των οποίων εκ μαρτυρικών εκτιμήσεων και υπονοιών μόνον προσδιοριζόμενος, αλλά και αναφερόμενος σε πολιτικούς χώρους συγκεκριμένους, δεν κατέστη δυνατόν να καταλήξει προδικαστικώς, στο παρόν στάδιο της προκείμενης έρευνας και στη βεβαίωση της ταυτότητος συγκεκριμένων προσώπων, ως αποδεκτών προϊόντων του εγκλήματος της δωροδοκίας.

   Εκ τούτου όμως δεν εξέλιπαν οι ενδείξεις περί υπάρξεως δωροληψίας (άρθρο 235 Π.Κ.), περί της οποίας βεβαιότης εκφράζεται εκ σαφών μαρτυρικών εκτιμήσεων και υπονοιών κατευθυνομένων προς συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, οι οποίες δεν αναιρούνται εκ της σιωπής των υπόπτων.
   Διότι, είναι χαρακτηριστικό, ότι η εν προκειμένω σιωπή των υπόπτων, είτε ερμηνευθεί ως πρόσκαιρη υπερασπιστική τακτική σκοπιμότητος, αρκουμένη προς το παρόν σε υπαινιγμούς και επιφυλάξεις, είτε θεωρηθεί ως ελπίδα αναμονής επιεικούς δικαστικής κρίσεως – άγνωστον εκ ποίων λόγων υπάρξασα – δεν είναι άρνηση των παρανόμων στοιχείων της επίμαχης συναλλαγής.
   Είναι – και τούτο μαρτυρείται εκ της προσεκτικής εκτιμήσεως των δοθεισών καταθέσεών τους – σιωπή πολυσήμαντη και αναμένουσα τον κατά την κρίση τους κατάλληλο χρόνο της προβολής επιχειρημάτων και αποκαλύψεων (είναι σαφής η περί τούτου δήλωση του Σοφοκλή ΠΡΙΝΙΩΤΑΚΗ στον δημοσιογράφο ΝΤΑΣΚΑ).
   Ετσι εξηγείται η σιωπή των υπόπτων στο στάδιο αυτό.
   Διότι, ο κύκλος της ερευνωμένης συμμετοχικής εγκληματικής δράσεως είναι ευρύς,
   αλλά και η επίμεμπτη περί αυτής γνώση βαρύνει πολλούς.
   Και είναι γεγονός, ότι η άνομη συναλλαγή του δεκασμού,
   το δέλεαρ του οποίου προσφέρεται αφειδώς από το αναιδές κεφάλαιο
   στους ευτελείς, εξηγεί και εκτρέφει τον κύκλο της εγκληματικής
   δραστηριότητος, της ανοχής των πολλών και της άνομης σιωπής».

 5. ΝΒ 18:25 29/09/2016

  Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΟΥ..ΤΣΙΠΡΑ

  Μιλά και επικαλείται τη διαπλοκή την οποία καλύπτει και συγκαλύπτει σήμερα ο κ. Τσίπρας. Την ασυλία και προστασία που παρέχει στους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ που διέλυσαν και χρεοκόπησαν την Ελλάδα.

  Διότι ποια μεγαλύτερη ΔΙΑΠΛΟΚΗ μπορεί να συμβεί από αυτή της πενταετίας(2004-2009)?

  Όταν συγκαλύπτεις τις ΔΕΞΙΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ! τότε αποδεικνύεται πόσο ΑΔΕΞΙΟΣ πολιτικός απατεώνας μπορεί να κρύβεται μέσα σου.

  ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ
  ====================================
  ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΟΝΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ !!
  ========================================================

  @.H ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Κ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΗΜΙΤΗ
  (Αποτελέσματα 31/12/2003):
  ===================================================
  1. Πρωτογενείς Δαπάνες ……………………=30 Δις Euro
  2. Έλλειμμα Προϋπολογισμού ……………=3,3 % του ΑΕΠ
  3. Πρωτογενές Έλλειμμα …………………….= 0
  4. Πρωτογενές Πλεόνασμα …………………=1,7 % του ΑΕΠ
  5. Έλλειμμα Ισοζυγ. Τρεχ. Συναλλαγών.= 8,65 Δις
  6.ΔημόσιοΧρέος……………………………..=178 Δις

  Και ας δούμε πως ήταν οι ίδιοι οικονομικοί δείκτες, όταν αποχώρησε ο κ. Καραμανλής.
  ================================================
  Β. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
  ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (Αποτελέσματα 31/12/2009):
  ============================================
  1. Πρωτογενείς Δαπάνες …………..= 59 Δις (Αύξηση 96,66%)
  2. Έλλειμμα Προϋπολογισμού…….=15.6 % του ΑΕΠ (36 Δις -Αύξηση 387,5%)
  3.Πρωτογενές Έλλειμμα …………….. =10,6 % του ΑΕΠ (24,5 Δις- Αύξηση = ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ
  4. Πρωτογενές Πλεόνασμα ………….=0
  5. Έλλειμμα Ισοζυγίου Τρεχουσών
  (Εξωτερικών) Συναλλαγών …………=25,8 Δις (11,2%
  του ΑΕΠ) Αύξηση 198,2%
  6. Δημόσιο Χρέος ………………………..=299 Δις (129,7%
  του ΑΕΠ) Αύξηση σε Euro: 67,98%
  Τι ακριβώς συνέβη τότε κ.Τσίπρα?
  Δεν σας ενδιαφέρει να μάθουμε την αλήθεια?
  Γιατί συγκαλύπτετε αυτή την ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ?

 6. Μετά τον Άκη ΤΡΕΜΟΥΝ όλοι …
  ======================
  Μεγαλοεκδότες, μεγαλοδικηγόροι, μεγαλοδικαστές, μεγαλογιατροί, μεγαλοεργολάβοι, πολιτικοί, μεγαλοδημοσιογράφοι , υπάλληλοι, και όλοι όσοι παρασιτικά και παράνομα παράγουν και αναπαράγουν την διαπλοκή και την φοροδιαφυγή.

  @Όλοι αυτοί κατάλαβαν, ότι ο Γιώργος Παπανδρέου κτυπά την διαφθορά και την διαπλοκή, με διαρθρωτικές αλλαγές και με νόμους που ΚΑΝΕΙΣ! επί τόσα χρόνια δεν τόλμησε να σκεφτεί και να εφαρμόσει.

  @ Ξέρουν πια, ότι ο Γιώργος και συνεργάτες του, ψήφισαν εκείνους τους νόμους που είναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ !!! του αδύναμου Έλληνα. Ψήφισαν νόμους που κανείς κλέφτης του δημοσίου ή, του λαού, δεν μπορεί να ‘’χορτάσει’’ πλέον από τα κλεμμένα !!

  @Όλοι αυτοί οι νόμοι από το 2010, αποτελούν το οπλοστάσιο των διωκτικών αρχών, ώστε μετά τον Άκη και τους άλλους, να πιάσουν αυτούς που θησαυρίζουν ασύστολα και παράνομα , εξάγουν και επενδύουν το ‘’υπερκέρδος’’ και μας… κάνουν μαθήματα ηθικής και πατριδογνωσίας και ..φοροδιαφυγής.

  @ Είμαστε λοιπόν πολλοί δίπλα του, είμαστε μαζί του, στον αγώνα για μια νέα Ελλάδα.

  @Είμαστε δίπλα του ενάντια στους:
  -διαπλεκόμενους υβριστές,
  -τους άθλιους σπεκουλαδόρους,
  -τους πουλημένους δημοσιογράφους,
  -και τους εμπαθείς και αγράμματους εκείνους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ διαχειριστές του διαδικτύου και νοικιασμένους κομματάρχες των σχολίων της παραπληροφόρησης και της αναντρίας.

  @Όταν ο Γ Παπανδρέου ζητούσε χρόνο …
  Ο Γιώργος Παπανδρέου, όταν ζητούσε χρόνο από τους εταίρους, για να γίνουν οι αλλαγές και οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις στο Κράτος, τη διοίκηση, το φορολογικό μηχανισμό και συνεπώς και στήριξη στα δημοσιονομικά μας,
  ενώ βρισκόμασταν ελέω κυβέρνησης Καραμανλή
  απομονωμένοι και ένα βήμα πριν την χρεοκοπία, τότε, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ που γέμιζαν τις πλατείες της «αγανάκτησης», τον κατηγορούσαν ότι συκοφαντεί τη χώρα στο εξωτερικό και την παρουσιάζει ως «διεφθαρμένη».

  @Τελικά:
  Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα,
  που ΟΛΗ η αντιπολίτευση, «κινήθηκε» μέσα στα πλαίσια της Εσχάτης Προδοσίας ! Οι συνέταιροι και απόγονοι του βρώμικου [[89]] ! έδωσαν τα πάντα, προκειμένου να επιτύχουν αυτό που δεν πέτυχαν το 1989.

  @ Είναι πια φανερό ότι όλοι μαζί, συνταξιούχοι κόκκινοι δικαστές, ασύμμετρες και αόρατες δυνάμεις και απειλές, παλιοί και νέοι εφιάλτες, δασκαλεμένοι και «άγουροι», συμμετείχαν στην αποπομπή του Γιώργου Παπανδρέου, ώστε οι νέοι ‘’εξουσιαστές’’ να ξεπουλήσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες.

  @Έτσι η δημοκρατία υφίσταται σήμερα το βιασμό της, από τους αιρετούς φασίστες και υπηρέτες ξένων και ντόπιων νταβατζήδων και τραπεζικών παρακυκλωμάτων.
  Η Ελλάδα σήμερα, παρουσιάζει μέσα και έξω την πιο άθλια αντιδημοκρατική και αμοραλιστική εικόνα παράνοιας και συμφερόντων.

  @Η Ελλάδα σήμερα αργοπεθαίνει στα χέρια ‘’μισθωτών’’ πολιτικών και νταβατζήδων της.

 7. ΠΕΡΙ γενναιότητας και φιλοτίμου …
  ==========================
  [[ Tσίπρας 24-5-11: «Δεν έχει τη γενναιότητα ο Παπανδρέου, να παραδεχθεί την αποτυχία, επιμένει σ’ αυτή την εγκληματική πολιτική, ψάχνει για συνένοχους και όχι για συναίνεση. Δεν μπορούμε να τη δώσουμε
  *Αν αυτό που μας ζητάνε είναι να ξεπουλήσουμε μέχρι και την Ακρόπολη, τότε αρμόδιοι για να απαντήσουν είναι οι Έλληνες κι όχι ο κ. Παπανδρέου»]]

  ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Ο….καΜένος εντελώς.
  ====================================
  *Παραθέτουμε ένα απόσπασμα δηλώσεων του Αλέξη Τσίπρα, μετά την συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, όταν ζητούσε συναίνεση και συμπαράταξη από όλη την αντιπολίτευση στις 24 Μαϊου του 2011, για να του υπενθυμίσουμε, ότι έφτασε η ώρα να κάνει πράξη, όλα όσα κατηγορούσε τον Γιώργο Παπανδρέου και ΣΗΜΕΡΑ ο ίδιος, χωρίς ντροπή και ΦΙΛΟΤΙΜΟ εφαρμόζει, σε ΠΛΗΡΗ αντίθεση των όσων είχε υποσχεθεί, μέχρις ότου ΛΗΣΤΕΨΕΙ τους ψηφοφόρους και ΑΡΠΑΞΕΙ την εξουσία.

  *Κύριε Τσίπρα μιλούσατε περί ..γενναιότητας, έτσι όπως την αντιλαμβάνεστε σήμερα?

  * Αναλυτικά η δήλωσή του κ. Τσίπρα, μετά το πέρας της συνάντησης:
  «Δεν ήρθα για να συζητήσω με τον κ. Παπανδρέου τη λεηλασία της ελληνικής κοινωνίας. Ήρθα για να του πω ότι δεν πρέπει και δεν νομιμοποιείται να προχωρήσει σε αυτό το έγκλημα σε βάρος του ελληνικού λαού.
  Ο κ. Παπανδρέου και η κυβέρνησή του με τις επιλογές του ενάμισι χρόνο τώρα έχουν οδηγήσει τη χώρα σε μια πρωτοφανή καταστροφή.
  Δεν έχει τη γενναιότητα να παραδεχθεί την αποτυχία, επιμένει σ’ αυτή την εγκληματική πολιτική, ψάχνει για συνένοχους και όχι για συναίνεση. Δεν μπορούμε να τη δώσουμε.
  Το καλύτερο που έχει να κάνει ο Παπανδρέου είναι να φύγει . Αυτός ο λαός χρειάζεται να ζει με αξιοπρέπεια. Και πιστεύουμε ότι οι νέοι άνθρωποι θα ακολουθήσουν το παράδειγμα της νεολαίας και στην Ισπανία και αλλού και θα διεκδικήσουν μια ζωή με αξιοπρέπεια.
  Αν αυτό που μας ζητάνε είναι να ξεπουλήσουμε μέχρι και την Ακρόπολη, τότε αρμόδιοι για να απαντήσουν είναι οι Έλληνες κι όχι ο κ. Παπανδρέου»

  ΣΧΟΛΙΟ: Τι άλλο περιμένει ο κ.Τσίπρας για να παραιτηθεί?
  *Πόση αυτογελοιοποίηση ΑΝΤΕΧΕΙ?
  *Δεν αντιλαμβάνεται ότι τώρα που ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ, τόσο εντός όσο και εκτός, αντελήφθη το μέγεθος της ανικανότητάς του και τον κίνδυνο που προκαλεί σε όλη την Ευρώπη και ειδικά στην Ελλάδα, γιατί δεν αποχωρεί μια για πάντα από την πολιτική και την Ελλάδα, ώστε να περισώσουμε οτιδήποτε μπορέσουμε?
  *Δεν αντιλαμβάνεται ότι η συμπεριφορά του και η παρουσία του αποτελεί »εξαγνισμό» της Καραμανλικής κλίκας και της δυστυχίας.?
  “ Η, μήπως γι αυτό τον επέλεξαν…????

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.