ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανακοίνωση για τις άδειες

Κίνημα: Περιορισμός της ενημέρωσης και στρατιές ανέργων

«Δημιουργία ολιγοπωλίου, καθώς δεν ρυθμίστηκε το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, το μαύρο χρήμα, η ορθή κρατική εποπτεία, η λειτουργία του ΕΣΡ, σε μία διαδικασία που δεν είχε το κριτήριο της ποιότητας», αναφέρει για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών.
kinima

Όπως προσθέτει, αντιθέτως, μειώθηκαν τα κομμάτια της «πίτας» επ' ωφελεία των επιδιώξεων της κυβέρνησης, που σκοπό έχουν, αφενός τη μεγαλύτερη δυνατότητα χειραγώγησης και ελέγχου της πληροφόρησης, αφετέρου, την ικανοποίηση παρεοκρατικού χαρακτήρα σχέσεων.

Το Κίνημα αποδίδει τον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση κινείται σε αυτό το μείζον θέμα σε στρατηγική επιδίωξη και ως επιχείρηση αναπλήρωσης του κόστους που έχει υποστεί, από τις κάθε άλλο παρά αριστερές πολιτικές και επιλογές της.

«Εκλογικός νόμος, αναθεώρηση Συντάγματος, τηλεοπτικές άδειες, όλα στο βωμό μικροκομματικών αντιλήψεων, απουσία ουσιαστικής πολιτικής που να υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον και να αντιμετωπίζει τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών και της χώρας», επισημαίνει.

«Στα αγαθά της ενημέρωσης, της εκπαίδευσης, του κοινωνικού διαλόγου και του πολιτισμού, που όφειλε να διασφαλίσει μία κυβέρνηση, "αριστερή" ή μη, ο κ. Τσίπρας διά των κ.κ. Παππά και Κρέτσου απάντησε "πόσα δίνεις". Θερμά συγχαρητήρια», καταλήγει το Κίνημα.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Ναι ! Αλλά στο θεμα της χρησιμοποίησης του δικαστικού σώματος και των διαφόρων εισαγγελέων γιά την προώθηση των θεμάτων που χρωματίζουν την Δικαιωσύνη και που βγάζουν λάδι τον ΣΥΡΙΖΑ και τους υπουργούς της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ,
    Τα πάνε πολύ καλά !
    ΚΙνηματίες , πάμε !
    Απάνω τους,δεν αξίζουν την ανοχή μας πια !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.