ΚΟΣΜΟΣ

Ο γενικός εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης

Κύπρος: Η έρευνα για την οικονομία συνεχίζεται

Η έρευνα για την οικονομία θα συνεχιστεί όσο χρειαστεί, διαβεβαίωσε σήμερα ο Κύπριος γενικός εισαγγελέας, Κώστας Κληρίδης, ο οποίος σημείωσε ότι κάποιες υποθέσεις είναι προς το τέλος τους.
kliridis

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντησή του με τον Ουκρανό ομόλογό του, Γιούρι Λουτσένκο, ερωτηθείς σχετικά με την έρευνα για την οικονομία, ο κ. Κληρίδης ανέφερε ότι πραγματοποιήθηκε διήμερη σύσκεψη με τους ανακριτές, κατά την οποία έγινε μια γενική ανασκόπηση όλων των θεματικών ενοτήτων και όλων των υποθέσεων που έχουν τεθεί κάτω από τις θεματικές αυτές ενότητες.

Σημείωσε ότι εξετάστηκε στην κάθε περίπτωση, σε ποιο στάδιο βρίσκεται η διερευνώμενη υπόθεση, αν απαιτείται κάτι περισσότερο να γίνει και δόθηκαν οι σχετικές οδηγίες.

«Εκείνο που είναι προς το τέλος είναι κάποιες συγκεκριμένες υποθέσεις, οι οποίες έχουν έρθει ή πρόκειται να έρθουν στη νομική υπηρεσία για να εξεταστούν, κατά πόσο έχουν διαπραχθεί ποινικά αδικήματα».

Τέλος, σε ερώτηση σχετικά με τους Φόρο και Μπουλούτα, ο γενικός εισαγγελέας ανέφερε ότι η υπόθεση έχει οριστεί για τις 15 Σεπτεμβρίου.

«Έχουν γίνει πολλά διαβήματα, αλλά το θέμα έχει ξεφύγει από τα δικά μας χέρια και βρίσκεται στις αρχές της Ελλάδος. Ελπίζουμε να εντοπιστούν και να παρουσιαστούν στη δίκη» κατέληξε ο κ. Κληρίδης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.