ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Αναχρονισμός είναι και οι τεράστιες ελλείψεις»

ΚΚΕ: Αποπροσανατολιστικός ο καυγάς για τα θρησκευτικά

Για αποπροσανατολιστική αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ σχετικά με τις αλλαγές στο μάθημα των θρησκευτικών κάνει λόγο το ΚΚΕ ενώ προτρέπει τον υπουργό Παιδείας να ασχοληθεί και με άλλους αναχρονισμούς, όπως είναι οι ελλείψεις στα σχολεία.
kke

«Ο αποπροσανατολισμός καλά κρατεί. ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, αφού χτες ψήφισαν χεράκι – χεράκι την ιδιωτικοποίηση του Ελληνικού κι ετοιμάζονται να ψηφίσουν μαζί πολλά από τα νέα μέτρα της πρώτης και δεύτερης αξιολόγησης, βρήκαν νέο θέμα για να τσακωθούν. Αυτή τη φορά το μάθημα των θρησκευτικών», σημειώνει το ΚΚΕ.

«Όσο για το ενδιαφέρον της κυβέρνησης και του υπουργού κ. Φίλη να καταργηθούν κάποιοι αναχρονισμοί στο σχολείο, όπως είναι ο τρόπος διδασκαλίας των θρησκευτικών, εδώ η υποκρισία χτυπάει κόκκινο. Γιατί εξίσου αναχρονιστικό είναι μαθητές να κάνουν μάθημα σε παγκάκι, ελλείψει αιθουσών, όπως επίσης ένας εκπαιδευτικός να τα κάνει όλα, για να κρυφτούν κάτω από το χαλί οι τεράστιες ελλείψεις και τα κενά, που διατηρεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Μόνο που γι’ αυτούς τους αναχρονισμούς η κυβέρνηση δεν δείχνει το ανάλογο ενδιαφέρον», επισημαίνει στην ανακοίνωσή του.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.