ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Μέχρι να αναθεωρηθεί ο κανονισμός»

Κομισιόν: Η Ελλάδα οφείλει να εφαρμόσει τη Συνθήκη για τους πρόσφυγες

Ο κανονισμός του Δουβλίνου για τους πρόσφυγες αναθεωρείται, αλλά έως ότου αυτό συμβεί, οι ελληνικές Αρχές οφείλουν να εφαρμόσουν τον υφιστάμενο.
com

Με αυτήν τη γενική απάντηση τοποθετήθηκε σήμερα η εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκης Επιτροπής, αρμόδια για θέματα Μετανάστευσης, Νατάσα Μπερτό, κληθείσα να σχολιάσει δηλώσεις Γερμανών αξιωματούχων, σχετικά με την επαναπροώθηση αιτούντων ασύλου από τη Γερμανία προς την Ελλάδα.

Εξάλλου, η ίδια εκπρόσωπος υπενθύμισε ότι ο επίτροπος Μετανάστευσης, Δημήτρης Αβραμόπουλος, έχει στείλει επιστολές στα κράτη μέλη της ΕΕ, ζητώντας να επιταχύνουν την απορρόφηση των προσφύγων, οι οποίοι σήμερα βρίσκονται στην Ελλάδα και έχουν δικαίωμα μετεγκατάστασης.

H κ. Mπερτό παραδέχτηκε ότι το πρόγραμμα της μετεγκατάστασης προσφύγων προχωρά με πολύ αργούς ρυθμούς.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ELLHNAS. 18:50 05/09/2016

    Ό Κώστας Σημίτης(Ααρόν Αβουρής) με το κατάπτυστο Δουβλίνο 2 που ψήφισε ο ίδιος και ο Αλέξης Τσίπρας(ο χειρότερος Πρωθυπουργός μαζί με τον Αβουρή), με τα ανοικτά σύνορα, εκτέλεσαν, βύθισαν και καταδίκασαν την Ελλάδα να είναι ένα άθλιο στρατόπεδο λαθραίων ισλαμιστών που οδηγούν την κοινωνία της χώρας μας σε αργό και επώδυνο θάνατο.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.