ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Νεοφιλελεύθερη μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ»

ΛΑΕ: Με διαδικασίες fast track η κυβέρνηση ξεπουλά ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ

Με διαδικασίες fast track η κυβέρνηση ξεπουλά ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ και ΔΕΚΟ στρατηγικής και κοινωνικής σημασίας, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΛΑΕ.
lae

«Η κυβέρνηση ξεπερνώντας για άλλη μια φορά τον εαυτό της προχωρεί με διαδικασίες fast track στη μεταφορά στο υπερταμείο και το ξεπούλημα της ΔΕΗ, της ΕΥΔΑΠ, της ΕΥΑΘ και άλλων ΔΕΚΟ στρατηγικής και κοινωνικής σημασίας.

Η πολιτική αυτή δείχνει ότι δεν μένει πλέον ούτε φύλλο συκής που να κρύβει τη νεοφιλελεύθερη μετάλλαξη της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Οι πάλαι ποτέ διακηρύξεις ειδικά για την ιδιωτικοποίηση του νερού και της ΔΕΗ πάνε περίπατο στο όνομα των προαπαιτούμενων, της υποδόσης και της αξιολόγησης.

Οι κυβερνώντες τελικά αποδεικνύουν ότι σ’ αυτό το βαρέλι δεν υπάρχει πάτος» αναφέρει η ΛΑΕ και καλεί όλες τις κοινωνικές δυνάμεις «να αντισταθούν για να ακυρώσουν το ξεπούλημα της χώρας».

Δηλώνει επίσης τη στήριξη και συμπαράστασή της στις κινητοποιήσεις για τη στήριξη της Δημόσιας περιο

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Γράμμα στον Τσιμπρα
    Ειμαι συνταξιούχος δεν ειμαι καλά ,αλλά για σας εύχομαι τα καλύτερα.Κύριε Τσιμπρα,είπατε πολλλα κάνατε λίγα έως καθόλου.Ηγετηςδεν είναι αυτός που λεειπολλα και δεν κάνει τίποτα (αυτός λέγετε απατεώνας)αλλά αυτός που λέει λίγα και κάνει πολλά.Χορτασαμε από απατεώνες πολλά χρόνια τώρα.Εκφραστες του παλαιοκοματισμου,που οι ρίζες του είναι βαθεια ριζωμένες και απλωμένες παντού.Ειναι αυτοί που φυλάκισαν τον Κολοκουρωνη είναι είναι αυτοιπου σκοτωαν τον Καποδίστρια είναι αυτοί που διαμπλεκοντε με μικρά και μεγάλα συμφέροντα είναι αυτοί που έφερα τη χώρα στη σημερνη κατάσταση.Κύριε Τσίπρα σπειρατε ελπίδες προσδοκίες όνειρα που δυστυχώς εμεινα στα λόγια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.