Neo

«Λαγός ο Δραγασάκης»

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ουδέποτε… τα είχε πολύ καλά με τον Γιάννη Δραγασάκη, αφού από τότε που ήταν στον ΣΥΡΙΖΑ θεωρούσε ότι ο νυν αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ήταν «συστημικός» και υπερβολικά… «υποχωρητικός».

Έτσι, δεν προκαλεί έκπληξη η σκαιά επίθεση που εξαπέλυσε στον Γιάννη Δραγασάκη, αφού τον αποκάλεσε από την Θεσσαλονίκη «λαγό των δανειστών». «Ο Γιάννης Δραγασάκης προεξοφλεί συνέχιση αποπληρωμής του χρέους και εγκαλεί την Επιτροπή Αλήθειας για έλλειψη κύρους. Ο συντάξας το Πρόγραμμα Θεσσαλονίκης», επισήμανε η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας», για να προσθέσει: «Ο λαγός των δανειστών, που μάζεψε τα χρήματα των ταμείων για την αποπληρωμή του χρέους, λέει να συνεχίσουμε να πληρώνουμε».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. N Bράχος 11:02 14/09/2016

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ:

    ‘’Μην πληρώνετε, να πέσει ο Παπανδρέου’’.

    Από κοινού επίορκοι εγκληματίες Καραμανλής και Τσίπρας διέλυσαν και κατέστρεψαν την Ελλάδα

    Γράφει ο Ν Βράχος
    Όταν ο Παπαθανασίου έδινε εντολή «μην πληρώσεις, ασ’τα για του χρόνου»

    *Ένα απίστευτο έγγραφο που καίει τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάννη Παπαθανασίου κατέθεσε στην Εξεταστική Επιτροπή για το έλλειμμα του 2009 ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και δημιουργεί υπόνοιες και ενδείξεις για την βρώμικη συνεργασία Καραμανλή Τσίπρα ,προκειμένου να πλήξουν την εθνική οικονομία και μέσω αυτής τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

    *Αν και τα ΜΜΕ αποκρύπτουν συνειδητά τη συγκεκριμένη αποκάλυψη, το έγγραφο δημιουργεί σημαντικά προβλήματα στο Γιάννη Παπαθανασίου ο οποίος εμφανίζεται ενήμερος για τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό του 2009.

    *Στις 17 Απριλίου 2009,
    ο Υπουργός Οικονομικών Παπαθανασίου,
    σε συνάντηση με τους Γενικούς Γραμματείς των Υπουργείων δίνει την εξής εντολή: «μην πληρώσεις, άστα για του χρόνου», ενώ παρακάλεσε όσες υποχρεώσεις μπορούν να αναβληθούν για την επόμενη χρονιά να αναβληθούν. Με άλλα λόγια, «δεν πληρώνω» και βλέπουμε.

    *Τον Ιανουάριο του 2010,
    ====================
    η πολιτική συμμορία του Σύριζα με τoν καραμανλικό ‘’στρατό’’ του Παυλόπουλου , εξορμούσε με κύριο σύνθημα ‘’ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ’’.
    Τι ανώμαλες καταστροφικές συμπτώσεις εις βάρος της οικονομίας μας από δύο περίεργα ‘’αλληλοσυμπαθούντες’’ πολιτικούς θεσιθήρες?

    *Μου αρέσει ο μικρός έλεγε ο αντεθνικός μας μπουχέσας, έχε κότσια , το λέει η καρδιά του.

    *Το κοινό τους σύνθημα ήταν :
    ======================
    ‘’Μην πληρώνετε για να πέσει ο Παπανδρέου’’
    Εμπρος να διαλύσουμε το Πασοκ και να πάρετε εσείς τη θέση του.

    *Αυτή η ανώμαλη ‘’αγάπη’’ είχε και έχει .. την ομαλή ερμηνεία της. Κοινή προσπάθεια να πέσει ο Παπανδρέου, να του φορτώσουμε τη χρεοκοπία και να γλιτώσει ο άεργος ταβερνολάτρης την εθνική κατακραυγή για την εσχάτη προδοσία.

    *Σήμερα, ο Τσίπρας ,προκειμένου να ευχαριστήσει , τόσο τους νεοδημοκράτες του Παπαθανασίου, που δεν πλήρωσαν, όσο και τους νεοάρπαγες του ‘’δεν πληρώνω’’ ..αριστερούς της δεξιάς, τους έδωσε τη δυνατότητα να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους , σε δέκα χρόνια ΄η σε 100 δόσεις. Αρκεί που έπεσε ο Παπανδρέου και έγινε εξουσία ο ..Στρατούλης και …ο Πάντζας.

    ΥΓ.
    Η καταστροφή της οικονομίας και η δυστυχία των ελλήνων, είναι σίγουρα, ένα θέμα που καθόλου δεν απασχολεί τους δύο ‘’αλλοεθνείς’’ αφού και οι δύο’’ ζούν στον κόσμο τους’’, που καμία σχέση δεν έχει με την Ελλάδα και τους Έλληνες. Περίτρανη απόδειξη τούτου, αποτελούν οι προεκλογικές εξαπατήσεις και οι μετεκλογικές πράξεις και ανώμαλες προσγειώσεις των απλών, εύπιστων και δυστυχισμένων ψηφοφόρων.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.