ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Δύσκολη η συνεργασία με την Δημ. Συμπαράταξη»

Λυκούδης: Τιμήσαμε και τιμούμε τη συνεργασία με το Ποτάμι

«Δύσκολη κατάσταση» χαρακτηρίζει ο βουλευτής με το Ποτάμι Σπύρος Λυκούδης, τα περί συνεργασίας του Ποταμιού με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, ότι ως ΜΕΤΑρρυθμιστές δεν θα τα παρατήσουν καθώς αποτελεί στρατηγικό στόχο.
lykoudis

Παραδέχεται, όμως, ότι «το πλοίο κλυδωνίζεται επικίνδυνα και κινδυνεύει να συμπαρασύρει τους πάντες στο βυθό».

Ο Σπύρος Λυκούδης, δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι ως κίνηση ΜΕΤΑρρυθμιστών της Αριστεράς συνεργάστηκαν άριστα και με επιτυχία με το Ποτάμι και η συνεργασία τους συνεχίζεται ομαλά.

Επιπλέον, απορρίπτει την όποια συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ, όπως λέει, δεν έχει σχέση με τις αρχές και τις αξίες της Αριστεράς, και χαρακτηρίζει σωστή την απόφαση του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού να πουν όχι στην απλή αναλογική.

Ερωτηθείς εάν «έχει πειστεί από τον πρωθυπουργό ότι θα εξαντλήσει την τετραετία», ο Σπύρος Λυκούδης απαντά λέγοντας «διερωτώμαι εάν έχει πρωτίστως πείσει τον εαυτό του».

Αναφερόμενος στην οικονομία εκτιμά ότι σήμερα έχει πιάσει πάτο», ωστόσο, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να σημειωθεί το 2017 κάποια οικονομική αύξηση εάν οι προγνώσεις επαληθευτούν.

Για τη δημοπράτηση των καναλιών, ο Σπύρος Λυκούδης την χαρακτηρίζει «φαρσοκωμωδία».

Τέλος για τα πρόσφατα γεγονότα στο Ωραιόκαστρο ζητά να απομονωθούν από το σύνολο του δημοκρατικού κόσμου, διχαστικές φωνές, όπως αυτή του δημάρχου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.