Neo

Μαργαρίτης: «Νέος κομματικός φορέας στην Κεντροαριστερά»

Δεδομένη είναι η αγωνία της ΔΗΜΑΡ για το διαφαινόμενο ναυάγιο στις συζητήσεις της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με το Ποτάμι, καθώς ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος ήταν μεταξύ εκείνων που στήριζαν με… χίλια το εγχείρημα της συγκρότησης ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς.
margaritis

Την αγωνία της Αγίου Κωνσταντίνου εξέφρασε χθες, με συνέντευξή του στην ΕΡΑ και ο Θόδωρος Μαργαρίτης, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, ζητώντας να συγκροτηθεί «νέος κομματικός φορέας» στον χώρο της Κεντροαριστεράς.

Ο Μαργαρίτης διαπίστωσε ότι η Κεντροαριστερά χρειάζεται… «ψυχανάλυση για να ξεπεράσει την αυτοαναφορικότητά της» και τόνισε ότι για να πετύχει η ανασυγκρότησή της, συντρέχει μία βασική προϋπόθεση: «Η Δημοκρατική Συμπαράταξη πρέπει να μετασχηματιστεί στον μαζικό και ισχυρό πόλο της κεντροαριστεράς, ξεπερνώντας οτιδήποτε θυμίζει παρελθόν. Να σηματοδοτήσει ένα νέο ξεκίνημα».

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. freeman 14:25 15/09/2016

    «Συγνώμη-Συγνώμη-Συγνώμη για την Αχρείαστη Μνημονιακή διακυβέρνησή του 2009-2011″ ζητούσε υποκριτικά από τους Πολίτες στις διπλές εκλογές 2012 το ΦωφοΒενιζελοΠασοκ , στοχεύοντας στην προσωποποιημένη ενοχοποίηση του Γ.Παπανδρέου για την Κρίση , συν-ταυτιζόμενο πλήρως με τα Ζάππεια ( βλ: «ουδείς αναμάρτητος») του προσυνενοημένου από τον 11/2011 συγκυβερνήτη Σαμαρά και την Καραμανλική ΝΔ, ΑΘΩΩΝΟΝΤΑΣ πλήρως την Διακυβέρνηση Καραμανλή 2004-2009 για την πτώχευση . ΔΕΝ κατάλαβαν τα φανατισμένα αντιΓαπ μικρομεσαία πασοκόσκυλα ότι οι . . . αδιάβαστοι μεγαλοδελφίνοι που ανέτρεψαν τον Πρόεδρο και Πρωθυπουργό τους , πως νομοτελειακά θα έπεφταν μέσα στο λάκκο που οι ίδιοι άνοιξαν για τον Γαπ και τους εξωκομματικούς κηπουρούς του . Έτσι από το 21-22% που έδινε στο πασοκ το Κυλιόμενο Βαρόμετρο του Σκαι τον 11/2011 (που υποχρέωσαν σε παραίτηση των Παπανδρέου με ρητή απαίτηση τους κατά την παροχή της Ισκαριώτικης Ψήφου Εμπιστοσύνης τους ) το έριξαν στο 12% 7 μήνες μετά . Κατόπιν , 06/2012-01/2015 , απολαμβάνοντας τα λάφυρα της συγκυβέρνησης με το 4-2-1 , ούτε σε μία συνέντευξη , ούτε σε ένα τηλεοπτικό πάνελ, ούτε σε μία συζήτηση στη Βουλή ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ να αναφερθούν στα Δημοσιονομικά Εγκλήματα Καραμανλή 2004-2009 , με τον οποίο άλλωστε συγκυβερνούσαν-συνέτρωγαν μια χαρά , έτσι έφτασαν στο 5% αλλά δεν τους ένοιαζε γιατί ΕΤΡΩΓΑΝ . Ο αδιάβαστος Λαός (ΜΕΤΆ ΤΗΝ ΑΥΤΟΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΦωφοΒενιζελοπασοκ) είχε πια πλήρως πειστεί ότι τα Μνημόνια έφεραν την Πτώχευση και προχώρησε ένα βήμα παρακάτω στου ψεκασμού τη σκάλα ψηφίζοντας αυτοκαταστροφικά 3 φορές τους μακάβριους κλόουν ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ . Ιστορικό ανάθεμα για τους Θυρωρούς του αντιΠαπανδρεικού , πάλαι ποτέ κινήματος του Ανδρέα , που τώρα (6 χρόνια μετά) θυμήθηκαν να ψελλίσουν για Καραμανλικές ευθύνες . Πνίγηκαν στην ΑντιΠαπανδρεική Χολή τους .

  2. dimitris 10:55 15/09/2016

    Η κεντροαριστερά είναι νεοφιλελευθερισμός με άλλο όνομα, χεστηκαμε λοιπόν για τις ιερόδουλες τής
    κεντροαριστεράς.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.