ΚΟΣΜΟΣ

Κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Αστόρια

Μαθητής αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον Τσίπρα! (Video)

Μετά τη λιποθυμία του κοριτσιού ένα ακόμη απρόοπτο σημάδεψε την επίσκεψη του πρωθυπουργού σε ελληνοαμερικανικό σχολείο στην Αστόρια.

Ο πρωθυπουργός κατά την είσοδό του χαιρετά  έναν - έναν τους μαθητές που είναι παραταγμένοι για την υποδοχή του Αλέξη Τσίπρα.

Ωστόσο ένας από τους μαθητές αρνείται να δώσει το χέρι του στον πρωθυπουργό και μάλιστα δύο φορές, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται καθαρά στο βίντεο να επιμένει.

Έτσι ο πρωθυπουργός αναγκάστηκε να προσπεράσει τον μαθητή που μασούσε τσίχλα και φαινόταν απρόθυμος να τον χαιρετήσει.

Το συγκεκριμένο απόσπασμα μετά το 00:50 στο βίντεο του Εθνικού Κήρυκα:

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. FRIDA. 12:00 24/09/2016

    Εγώ προσωπικά με όλα αυτά τα τραγικά και εθνοπροδοτικά που έχει κάνει μέχρι σήμερα ο Τσίπρας θα του πρότεινα αντί για το χέρι μου, το τρίτο πόδι μου και πολύ του πέφτει.

  2. FRIDA. 9:20 24/09/2016

    Ο μικρος Ελληνας εκανε το αυτονοητο, αυτο που οι περισσοτεροι Ελληνες θελουμε να κανουμε.Να γυρισουμε ολοι την πλατη στον προδοτη και ανθελληνα Τσιπρα.Η Ελλαδα εχει εναν καραγκιοζη και δοσιλογο Πρωθυπουργο, εκπροσωπο των πιο βρωμικων και σκοτεινων κεντρων εξουσιας.Ουστ προδοτη.

  3. SPARTA. 9:16 24/09/2016

    Ο ομογενης Ελληνας μαθητης εκφραζει την πολυ μεγαλη πλειοψηφια του Ελληνικου Λαου.Σε εναν προδοτη και δοσιλογο που καταστρεφει καθημερινα την Ελλδα φυσικα και δεν του δινεις το χερι.Με το χερι που πηγε να χαιρετησει τον μικρο μαθητη ο Τσιπρας υπεγραψε το δικο του αιματωβαμμενο μνημονιο που εκτελει την Ελλδα και κανει τους Ελληνες να αυτοκτονουν και να μεταναστευουν.Μπραβο στο Ελληνοπουλο που εφτυσε τον προδοτη Τσιπρα στα μουτρα.Μονο για αυτο αξιζει ο ολετηρας Τσιπρας.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.