ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Αρνήθηκε να κάτσει δίπλα στο δολοφόνο η μητέρα

Με εντάσεις άρχισε η δίκη για την άγρια δολοφονία της μικρής Άννυ

Με την μητέρα της 4χρονης Άννυ να μην αντέχει να μοιραστεί το εδώλιο τυ κατηγορούμενου με τον άλλοτε σύντροφο της και πατέρα του παιδιού της που  κατηγορείται ότι το σκότωσε και το τεμάχισε, ξεκίνησε η δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.
annimitera

Η Δημητρίνα Μπορίσοβα έφτασε στο δικαστήριο καλύπτοντας με ένα σακάκι το πρόσωπο της.

Μετά την εκφώνηση των κατηγορουμένων η γυναίκα κάθισε δίπλα στον 27χρονο Μπτανισλάβ Μπακαρτζίεβ, γνωστό ως Σάββα, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του συνήγορου της Σταύρου Γεωργίου ο οποίος ζήτησε, απευθυνόμενος στον πρόεδρο, να καθίσει ανάμεσα τους ένας αστυνομικός.

"Η κατηγορούμενη να καθίσει δίπλα στον πατέρα που κατηγορείται ότι έκανε ότι έκανε στο παιδί της;  Δεν πρόκειται να γίνει η δίκη έτσι..." είπε χαρακτηριστικά ο συνήγορος συμπληρώνοντας πως στην περίπτωση που δεν εισακουστεί η επιθυμία της θα την εκπροσωπήσει ο ίδιος και εκείνη θα αποχωρήσει από τη διαδικασία. " Δεν γίνεται να παραμείνει εδώ και να υποφέρει" είπε ο συνήγορος απευθυνόμενος στο δικαστήριο .

"Δεν αντέχω να έχω δίπλα μου αυτόν τον άνθρωπο με αυτό που έκανε στο παιδί μου" είπε η γυναίκα κλαίγοντας . Τελικά , οι θέσεις άλλαξαν και ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι κάθισαν οι δυο συγκατηγορούμενοι τους και η μεταφράστρια.

Με την έναρξη της διαδικασίας η υπεράσπιση του  30χρονου Νασίφ Αχμέντοφ ή Νικολάι υπέβαλε ένσταση καθώς δεν έχει μεταφραστεί το παραπεμπτικό βούλευμα στην Βουλγαρική γλώσσα. Η συνήγορος έκανε λόγο για απόλυτη ακυρότητα του βουλεύματος υπογραμμίζοντας πως με αυτό τον τρόπο παραβιάζονται τα δικαιώματα του κατηγορουμένου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.