ΚΟΣΜΟΣ

Μετά τη λιποθυμία της

Με πνευμονία διαγνώστηκε η Χίλαρι Κλίντον

Πνευμονία διέγνωσαν οι γιατροί στην υποψήφια των Δημοκρατικών για τον Λευκό Οίκο, Χίλαρι Κλίντον, όπως ανέφερε ο προσωπικός της γιατρός.

Η Χίλαρι Κλίντον ακύρωσε την προγραμματισμένη προεκλογική εκστρατεία της στην Καλιφόρνια, μετά τη διάγνωση ότι πάσχει από πνευμονία, σύμφωνα με ανακοίνωση εκπροσώπου της προεκλογικής εκστρατείας της.

Η Κλίντον είχε προγραμματίσει ν' αναχωρήσει για την Καλιφόρνια σήμερα το πρωί, προκειμένου να πραγματοποιήσει διήμερη προεκλογική εκστρατεία, στη διάρκεια της οποίας, θα συμμετείχε σε εκδηλώσεις συγκέντρωσης χρημάτων, αλλά και θα πραγματοποιούσε κεντρική πολιτική ομιλία, με θέμα την αμερικανική οικονομία.

Δε δόθηκαν στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πότε θα πραγματοποιηθεί η προεκλογική αυτή επίσκεψη της Κλίντον, στην Καλιφόρνια.

«Λαμβάνει την απαραίτητη αντιβίωση και της έγινε σύσταση να αναπαυθεί και να διαμορφώσει ανάλογα το πρόγραμμά της» ανέφερε ο Δρ Μπάρντακ.

Ο ίδιος γιατρός είχε δηλώσει πριν από έναν μήνα ότι η Χίλαρι είναι απολύτως υγιής και ικανή να αναλάβει την προεδρία.

Η δήλωσή του είχε γίνει μετά τα σχόλια του αντιπάλου της για την προεδρία, Ντόναλντ Τραμπ, ότι δεν είναι ικανή «πνευματικά και σωματικά» να αναλάβει το αξίωμα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.