ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Europa League

Ο Αθανασιάδης λύτρωσε τον ΠΑΟΚ

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη για τον ΠΑΟΚ στο Europa League.

Σπουδαίο διπλό του ΠΑΟΚ στο Λίμπερετς (2-1) με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Στέφανο Αθανασιάδη.
Η Σλόβαν Λίμπερετς αιφνιδίασε τον ΠΑΟΚ, αλλά με δύο γκολ του Στέφανου Αθανασιάδη ο Δικέφαλοε νίκησε εκτός έδρας με 2-1, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League.

O ΠΑΟΚ βρέθηκε από νωρίς στο καναβάτσο, αφού οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν από τα... αποδυτήρια. Συγκεκριμένα, μόλις στο 43ο δευτερόλεπτο(!) η Σλόβαν βρήκε το γκολ με τον Κομλιτσένκο, βάζοντας δύσκολα στον Δικέφαλο.

Το καλό για την ομάδα του Ιβιτς είναι πως βρήκε άμεσα την απάντηση, με τον Αθανασιάδη να ευστοχεί από το σημείο του πέναλτι στο 10ο λεπτό, κάνοντας το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έψαξε το γκολ και τελικά το βρήκε -πάλι από τον Αθανασιάδη- στο 82ο λεπτό. Ο Έλληνας επιθετικός με καρφωτή κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1. Ένα αποτέλεσμα που φέρνει τον Δικέφαλο στην κορυφή του ομίλου μαζί με τη Φιορεντίνα.
Σλόβαν Λίμπερετς: Ντουμπράβκα, Μπρέιτε, Κουφαλ, Σίκορα, Φόλπρεχτ (73' Καραφιάτ), Χοβόρκα, Κομλιτσένκο, Βουτς, Μπαρτλ (46' Eκπάϊ), Μπαρτόσακ (79 Μπάρος)' , Λάτκα.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Τζαβέλλας, Λέοβατς, Κάνιας, Τσίμιροτ, Σάκχοφ (73' Τιάμ), Ροντρίγκες, Κάμπος (59' Μυστακίδης), Αθανασιάδης (86΄Κρέσπο).

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.