LIFESTYLE

Μούσες πολλών σχεδιαστών τα μικρά κίτρινα ανθρωπάκια

Μόδα εμπνευσμένη από τα μίνιονς

Πέρυσι, η Vogue του Ηνωμένου Βασιλείου κυκλοφόρησε ένα mockumentary της Suzy Menkes με τις συνεντεύξεις σχεδιαστών μεταξύ των οποίων των Alber Elbaz, Giles Deacon και Stephen Jones, που μίλησαν για τα μίνιονς και την επιρροή τους στο χώρο της μόδας. Το αστείο βίντεο, φυσικά ήταν μία φάρσα, αλλά τα μικρά κίτρινα «ανθρωπάκια» κατάφεραν να καθιερωθούν ως μούσες πολλών σχεδιαστών.

Πολλές από τις εταιρείες ρούχων με έδρα το Λονδίνο έσπευσαν να κυκλοφορήσουν μπλουζάκια και φορέματα με τις χαριτωμένες φατσούλες και τώρα η μόδα πέρασε στην άλλη άκρη του ατλαντικού καθώς απόψε η εταιρεία Baja East θα παρουσιάσει την ανοιξιάτικη συλλογή της στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης που είναι εμπνευσμένη από χαρακτήρες των μίνιονς.

«Μας εμπνέει η άτακτη φύση τους και η αγάπη τους να διασκεδάζουν», δήλωσε ο σχεδιαστής της εταιρείας Τζον Τάργκον.

Για την ανοιξιάτικη συλλογή οι σχεδιαστές της εταιρείας Σκοτ Στάντενμπεργκ και Τζον Τάργκον εμπνεύστηκαν και από το αγαπημένο φαγητό των μίνιονς που είναι οι μπανάνες για να σχεδιάσουν φορέματα και μπλούζες χωρίς μανίκια.

«Θέλουμε να διατηρήσουμε την αυθεντικότητα των μίνιονς, φέρνοντας τα ταυτόχρονα κοντά στο ύψος των ρούχων που σχεδιάζουμε, ώστε να γίνουν μέρος της συλλογής μας», δήλωσε ο Τάργκον.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.