ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο προεδρικό μέγαρο ο υπουργός Επικρατείας

Ν.Παππάς: Διαδικασία πρότυπο ο διαγωνισμός για τα κανάλια

Διαδικασία πρότυπο, όσον αφορά τη διαχείριση της ελληνικής περιουσίας, χαρακτήρισε ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, ενημερώνοντας σχετικά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο. Αντιλαμβανόμαστε βεβαίως ότι ήταν δύσκολη για τους διαγωνιζόμενους αλλά αποδείχθηκε ότι έτσι έπρεπε να γίνει για να διαφυλαχθούν τα συμφέροντα του Δημοσίου, τόνισε.
papa

Επίσης έκανε λόγο για ένα νέο τηλεοπτικό τοπίο, το οποίο αξίζει ο ελληνικός λαός, ένα τοπίο που θα βασίζεται στην ισορροπία πείρας και φρεσκάδας.

Είναι μια πρωτοβουλία, όπως σημείωσε, που είχε καθυστερήσει αλλά σε κάθε περίπτωση, προσέθεσε, είναι ώρα όλες οι πολιτικές δυνάμεις από κοινού να συμβάλουν στη συγκρότηση μιας ισχυρής ρυθμιστικής αρχής, η οποία θα είναι άγρυπνος φρουρός του επιπέδου και της ποιότητας που οφείλουμε, ως Πολιτεία, να διασφαλίσουμε για τους Έλληνες.

Όσον αφορά το ζήτημα του τιμήματος, τόνισε ότι «όλους μας εξέπληξε θετικά». Τέλος, τόνισε ότι το ζήτημα της τηλεόρασης δεν είναι στενά επιχειρηματικό αλλά από αυτή τη δραστηριότητα απορρέουν πάρα πολύ μεγάλες ευθύνες.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, αφού ευχαρίστησε τον υπουργό για την ενημέρωση, υπογράμμισε ότι -παρότι το θέμα της αδειοδότησης δεν εμπίπτει στο πλαίσιο αρμοδιοτήτων του Προέδρου- ανήκει στην αρμοδιότητά να υπενθυμίζει ποια είναι η αποστολή της ραδιοφωνίας και της τηλεόρασης.

Όπως υπενθύμισε ο κ. Παυλόπουλος, το Σύνταγμα στο άρθο 15 παρ. 2 κάνει λόγο για αντικειμενική και με ίσους όρους μετάδοση πληροφοριών και ειδήσεων καθώς και προϊόντων λόγου και τέχνης. Υπογράμμισε πόσο σημαντική είναι η διασφάλιση της ποιοτικής στάθμης των προγραμμάτων, όπως απαιτεί η κοινωνική αποστολή των ΜΜΕ. Επίσης έκανε λόγο για το σεβασμό της αξίας του ανθρώπου, την προστασία της παιδικής ηλικίας και της νεότητας. Αυτοί είναι οι κανόνες που ορίζει το Σύνταγμα, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, και υπογράμμισε πως αυτή τη στιγμή ο καθένας που αναλαμβάνει αυτή τη μεγάλη αποστολή θα πρέπει να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων.

8 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Ειναι πολύ νωρις να υπολογισθούν τα υπερ και τα κατά του
  διαγωνισμού για την πλειοδοσία τεσσάρων συχνοτήτων για
  Ισάριθμα κανάλια τηλεόρασης στην Ελλαδα.
  Η ταχύτητα των διθυραμβικών παιάνων απο μεριάς κυβέρνησης
  δικαιολογείται μονον απο την δίψα του ΤΣΙΠΡΑ να πει κατι στην ΔΕΘ.
  Δεν μπορεί να επαναλάβει οτι θα σκίσει τα Μνημόνια ,
  ούτε οτι πραγματι δεν υπάρχουν μέλη της κυβέρνησής του , ή ,
  βλαστάρια τους σαν επιβάτες στο δολοφονικό ταχύπλοο
  που δημιούργησε το μακελειό του θανάτου των τεσσάρων.
  Αυτό θα ηταν ενα ατύχημα με οτι συμπεριλαμβάνει για
  συνέπειες .
  Τώρα Όμως η προσπάθεια να κουκουλώσει το ΜΕΓΑ
  αυτό θέμα που πλήττει την κυβέρνηση ο επί του λιμενικού
  σώματος πολιτικός προϊστάμενος που ειναι ο Υπουργός
  Εμπορικής Ναυτηλίας κ. ΔΡιτσας ειναι κακάσχημα νέα για την
  Κυβέρνηση.
  Οι σταθμοί της ΥΕΝΕΔ δεν φτάνουν γιά το κουκούλωμα .

 2. NMan. 17:41 02/09/2016

  ΝΑ! Μια μοναδική ευκαιρία να αποδείξει ο κ. Τσίπρας ότι δεν συγκαλύπτει την διαφθορά.
  ==================================================================
  ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΟNΕ !!

  H ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Κ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΗΜΙΤΗ
  (Αποτελέσματα 31/12/2003):
  1. Πρωτογενείς Δαπάνες ……………………=30 Δις Euro
  2. Έλλειμμα Προϋπολογισμού ……………=3,3 % του ΑΕΠ
  3. Πρωτογενές Έλλειμμα …………………….= 0
  4. Πρωτογενές Πλεόνασμα …………………=1,7 % του ΑΕΠ
  5. Έλλειμμα Ισοζυγ. Τρεχ. Συναλλαγών.= 8,65 Δις
  6.ΔημόσιοΧρέος……………………………..=178 Δις
  Και ας δούμε πως ήταν οι ίδιοι οικονομικοί δείκτες, όταν αποχώρησε ο κ. Καραμανλής.
  ================================================
  Β. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
  ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (Αποτελέσματα 31/12/2009):
  1. Πρωτογενείς Δαπάνες …………..= 59 Δις (Αύξηση 96,66%)
  2. Έλλειμμα Προϋπολογισμού…….=15.6 % του ΑΕΠ (36 Δις -Αύξηση 387,5%)
  3.Πρωτογενές Έλλειμμα …………….. =10,6 % του ΑΕΠ (24,5 Δις- Αύξηση = ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ
  4. Πρωτογενές Πλεόνασμα ………….=0
  5. Έλλειμμα Ισοζυγίου Τρεχουσών
  (Εξωτερικών) Συναλλαγών …………=25,8 Δις (11,2%
  του ΑΕΠ) Αύξηση 198,2%
  6. Δημόσιο Χρέος ………………………..=299 Δις (129,7%
  του ΑΕΠ) Αύξηση σε Euro: 67,98%

  Τι ακριβώς συνέβη τότε κ.Τσίπρα?
  Δεν σας ενδιαφέρει να μάθουμε την αλήθεια?
  Γιατί συγκαλύπτετε αυτή την ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ?

 3. -Μόνο ο Άκης, κ. Παυλόπουλε; κ.Αθανασίου;

  Αλήθεια κ. Αθανασίου,κ. Παυλόπουλε, που είσαστε όλα αυτά τα χρόνια;
  Δεν είχατε ακούσει τίποτε για το σκάνδαλο με τις μίζες στα Εξοπλιστικά; Μόνο ο Άκης εμπλέκεται κ. Αθανασίου;

  * Μήπως πήρε το αυτί σας για κάποιο σκάνδαλο Siemens την διαλεύκανση του οποίου είχε αναλάβει ο συνάδελφός σας κ. Νίκος Ζαγοριανός ο οποίος άφησε να πετάξουν στην ελευθερία, έναν μετά τον άλλον, τους κ.κ Χριστοφοράκο, Καραβέλα, Γιουνγκ και πολλούς άλλους;
  *Είχατε ακούσει κ. Αθανασίου κάτι σχετικό με το σκάνδαλο του Βατοπεδίου;
  * Mήπως ζητήσατε τον καυτό φάκελο των Ολυμπιακών Αγώνων, το περίφημο C4i, τις μερακλίδικες αναθέσεις του ΟΠΑΠ;
  *Μήπως ερευνήσατε ποτέ το όργιο υπερτιμολογήσεων στα φάρμακα και στις προμήθειες των νοσοκομείων;
  *Μήπως η Δικαιοσύνη τσίμπησε- στη διάρκεια 4 δεκαετιών- έστω και έναν μεγαλοδιαπλεκόμενο αν εξαιρέσει κανείς τον Κοσκωτά;
  *Μήπως αγαπητέ κ. Αθανασίου, η Δικαιοσύνη ζήτησε να ελεχθεί διεξοδικά και επισταμένα το πόθεν έσχες ενός εκάστου από όλους όσους διετέλεσαν πρωθυπουργοί, υπουργοί, υφυπουργοί, Γενικοί Γραμματείς υπουργείων και πάει λέγοντας;
  *Μήπως η Δικαιοσύνη έκανε το ίδιο και με τους λειτουργούς της;

  Υ.Γ> «Και μες σε καπνούς και σε βρισιές…», ήλθε η κ. Μπακογιάννη να σας γκρεμίσει από το βάθρο της τιμητικής πρώτης θέσης στην δεύτερη θέση που όσο νάναι κι αυτή τιμητική είναι.

 4. NB 16:34 02/09/2016

  Περνούσε τυχαία έξω από τη Συγγρού

  Περίεργες εξαρτήσεις! Ο πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων επικεφαλής στο επικρατείας της ΝΔ!
  Περνούσε τυχαία έξω από τη Συγγρού και τον φώναξαν να μπει στο Επικρατείας της ΝΔ!

  Σύμφωνα με τους συμβούλους Σαμαρά έτσι τιμάται ο ρόλος του στις αποκαλύψεις γύρω από το σκάνδαλο Τσοχατζόπουλου !!!
  Έπειτα συζητάμε για …
  ανεξάρτητη και τυφλή δικαιοσύνη. Πώς είναι ανεξάρτητη όταν επικεφαλής στο επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας αναλαμβάνει ο πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Χαράλαμπος Αθανασίου;

  Έτσι τυχαία αναλαμβάνει ή μήπως έχει σχέση με το πρόσφατο προεκλογικό ξεστράβωμα της δικαιοσύνης σε διάφορες πολιτικές υποθέσεις;

  Και γιατί έμειναν στο απυρόβλητο τα τεράστια σκάνδαλα της πρόσφατης κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας που μας οδήγησαν σε αυτό το χάλι;

  Κάποιοι δικαστές και εισαγγελείς έτρεχαν πίσω από αστείες υποθέσεις που αφορούσαν τους πολιτικούς αντιπάλους της Νέας Δημοκρατίας και σφύριζαν αδιάφορα για τις γαλάζιες υποθέσεις.

  Έτσι εξηγείται και η περίεργη σπουδή που έδειξαν οι εισαγγελείς στην αστεία υπόθεση με το εκατομμύριο του Κούβελου που «φυγαδεύτηκε» στο εξωτερικό.

  Οι πάντες γνωρίζουν ότι ο Αντώνης έχει ψυχοσωματικής φύσης εμπάθεια προς τη Ντόρα Μπακογιάννη.

  Οπότε όλοι, ακόμη και οι Εισαγγελείς φρόντισαν να εμβαθύνουν σε αυτή την ψυχασθένεια και να κάνουν επίδειξη υποταγής στον επερχόμενο μεσσία, ώστε να ευνοηθούν με θέσεις και αξιώματα σε ενδεχόμενη κυβέρνηση Σαμαρά.

  Κάπως έτσι δυστυχώς λειτουργεί η ανεξάρτητη δικαιοσύνη μας! Με δεσμεύσεις, εξαρτήσεις και ανταλλάγματα! Μόνο που αυτή τη φορά θα μείνουν με τις δεσμεύσεις και τις υποσχέσεις!

 5. ΝΜan. 16:27 02/09/2016

  ΓΙΑΤΙ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ…????????????
  ==================================
  Κύριε Τσίπρα
  όταν ‘’συγκαλύπτεις’’ τους διεφθαρμένους της Καραμανλικής πενταετίας 2004-2009, με τι θάρρος θα ζητήσεις και από τους Έλληνες να κάνουν ΑΥΤΟ! που δεν κάνεις εσύ και σε πιστέψουν?
  *Όταν δεν αναφέρεις ΚΑΝ!!!! τον διπλασιασμό του χρέους από 178 σε 350 δις ευρώ και ταυτόχρονα μέχρι ΧΘΕΣ οργίαζες για το …φουσκωμένο έλλειμμα ,που τελικά όχι μόνο ήταν 15,6% , αλλά ακόμη ..ψαχνόμαστε, πώς να πιστέψουμε όλα όσα μας λές ..το βράδυ και αναιρείς ή….ΞΕΧΝΑΣ την άλλη μέρα?
  *Λογικά θα έπρεπε στο λεξικό να σβήσουμε τις λέξεις ‘’ψευτιά’’ και ‘’απάτη’’και να βάλουμε τη λέξη ..Αλέξης, Πάνος…σαν ελάχιστο δείγμα υπόμνησης προς τις γενιές που έρχονται ‘’ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΕΣ’’ λες και είσαι τουρκος..Σουλτάνος
  *Όταν ο ΜΟΝΟΣ πολιτικός που τιμωρήθηκε ήταν ο Άκης, ενώ …χιλιάδες μας ‘’βγάζουν την γλώσσα’’ αφού το σύστημα και η δικαιοσύνη ήταν μέσα στο άθλιο παιχνίδι της ‘’ΕΘΝΙΚΗΣ’’ διαφθοράς και ιδιοτέλειας, τι περιμένεις να κάνουν οι απλοί και έντιμοι αδύναμοι Έλληνες?
  *Όταν βλέπουν οι Ευρωπαίοι την αχαριστία την εμπάθεια και την ιδιοτέλεια που έχετε επιδείξει όλοι απέναντι στους ανθρώπους που αγωνίστηκαν και δεν πτωχεύσαμε ,την αθλιότητα και την εγκληματική σας φύση και συμπεριφορά επί πλέον, να επιρρίψετε όλα σας τα εγκλήματα στον έντιμο πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, πιστεύετε ότι δεν θα σας κοιτούν ‘’σαν αναγκαίο σκατό’’ στην αυλή τους?
  Κύριε Τσίπρα,
  απέδειξες σε ελάχιστο χρόνο την ακαταλληλότητά σου και την επικινδυνότητά σου για την ‘’ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ’’ που διαχειρίζεσαι.
  Απέδειξες, τόσο με τις επιλογές σου όσο και με τις πρακτικές σου, ότι αποτελείς την μεγαλύτερη πολιτική αποτυχία, και την πιο επικίνδυνη παρουσία για το μέλλον της πατρίδας μας, αυτή τη δύσκολη στιγμή, για την οποία και ΕΣΥ ! φέρεις μεγίστη ευθύνη.

 6. Ο Καραμανλής και οι νταβατζήδες
  Δεκεμβρίου 26, 2011
  Ένα ξεχωριστό κεφάλαιο με τίτλο “αυτή η παράταξη δεν είχε ποτέ νταβατζήδες” για τις σχέσεις των κυβερνήσεων Καραμανλή με τα ΜΜΕ δημοσιεύει ο Μανόλης Κοττάκης στο βιβλίο του “Καραμανλής OFF THE RECORD».
  Ο δημοσιογράφος μιλάει για 3 γύρους αντιπαράθεσης με τους ιδιοκτήτες ,και κατά τη διάρκεια του τελευταίου «έπεσαν οι τόνοι».

  * Ο Καραμανλής αναφέρει είχε αρνηθεί να συναντήσει «οποιονδήποτε εκδότη, πλην ελαχίστων», με τους οποίους τον έδεναν “παλιοί οικογενειακοί δεσμοί και όχι προσωπική φιλία”, όπως συνέβη με την οικογένεια Αγγελοπούλου, όταν είχε τον “Ελεύθερο Τύπο”.
  *Ο πρώην πρωθυπουργός, σύμφωνα με το συγγραφέα του βιβλίο “επέτρεψε”, σε συγκεκριμένους υπουργούς να αποτελούν το σύνδεσμο της κυβέρνησης με τα media».

  *Αναφέρεται συγκεκριμένα στο Γιώργο Σουφλιά, ο οποίος «συνδεόταν φιλικά από παλιά με τον εκδότη Γιώργο Μπόμπολα, με το Σταύρο Ψυχάρη , αλλά και με το Χρήστο Λαμπράκη.

  *Για το Θ. Ρουσόπουλο, επικαλείται το θεσμικό του ρόλο που του έδινε τη δυνατότητα να συνομιλεί με όλους, ενώ αναφέρει ακόμη πως

  * ο Π. Παυλοπουλος είχε εξαιρετικές σχέσεις με το συγκρότημα της «Καθημερινής» και τον όμιλο Βαρδινογιάννη,
  *ο Γ. Αλογοσκούφης με τη Γ. Αγγελοπούλου και η Ν. Μπακογιάννη με τους Δ. Κοντομηνά και Χ. Λαμπράκη
  Παρατήρηση:
  Μάλλον δεν είχαν προ-μαντεύσει το μέλλον και την ευλυγισία που προσφέρει η φόρμα εξουσίας:
  «ΣΚΥΨΕ ΔΕΝ ΞΥΛΩΝΟΥΜΑΙ» !!

 7. Ο Λυκουρέζος τα οικόπεδα της Γλυφάδας και ο Πρινιωτάκης
  ==========================
  Διερωτάται ο «κοριός» της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ»: Γιατί ο Ζορμπάς είναι έξαλλος με τον Λυκουρέζο, συνήγορο των εκπροσώπων της «Ακρόπολις»;
  Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε αν πράγματι ο πρόεδρος της Ανεξάρτητης Αρχής είναι εξοργισμένος με τον μεγαλοδικηγόρο. Σύμφωνα με πληροφορίες όμως που φθάνουν στα δημοσιογραφικά γραφεία λέγεται, ότι ο κ. Λυκουρέζος χρησιμοποιεί τους Πρινιωτάκηδες, των οποίων είναι νομικός παραστάτης, ως διαπραγματευτικό χαρτί με την κυβέρνηση, προκειμένου να τύχει ευνοϊκής μεταχείρισης στην υπόθεση με τα οικόπεδα στην Αξιωνή Γλυφάδας, όπου φέρεται αναμεμιγμένος. Ο κ. Λυκουρέζος, ο οποίος είχε κληθεί να εμφανισθεί ενώπιον του εφέτη-ανακριτή, αφέθηκε έλευθερος με περιοριστικούς όρους και εγγύηση 150.000. Σχολιάσθηκε δε το γεγονός, ότι ο μεγαλοδικηγόρος μετέβη στις 21/6 στον ανακριτή με πλήρη μυστικότητα, όπως είχε συμβεί και με την κα Βαληνάκη.

  Σύμφωνα παντα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο κ. Σοφοκλής Πρινιωτάκης δείχνει ενοχλημένος με τις πρακτικές του δικηγόρου του και όπως λέγεται, ζήτησε να του επιστρέψει την προκαταβολή που του έχει δώσει και να του παραδώσει τον φάκελο της υπόθεσης προκειμένου να επιλέξει άλλο νομικό παραστάτη.
  Σε συνέντευξή του στα Πολιτικά Θέματα της προηγούμενης εβδομάδας (τεύχος 1574), ο κ. Σοφοκλής Πρινιωτάκης υπαινίχθηκε εκπλήξεις. Απαντώντας στην ερώτηση του Γιάννη Ντάσκα: Τι απέγιναν τα χρήματα , κύριε Πρινιωτάκη; Απάντησε: «Υπάρχουν και σύντομα θα μάθετε που κατέληξαν από τη στιγμή που έφυγαν από την τράπεζα.» Στην παρατήρηση του δημοσιογράφου, «ότι ως τώρα εμφανίζεται να είναι εκείνος το κέντρο και ο συντονιστής του βρώμικου κύκλου των ομολόγων», απάντησε: «Αυτό συμφέρει κάποιους να είναι έτσι, αλλά θα αποδειχθεί σύντομα ότι δεν είναι έτσι…». Τώρα ποιοί είναι οι κάποιοι, ίσως το αποκαλύψει στον κ. Ζορμπά, ο οποίος περιμένει την δική του κατάθεση, προκειμένου να ολοκληρώσει την έρευνά του και να συντάξει το πόρισμά του.
  Αν προκύπτουν ευθύνες για μέλος ή μέλη της κυβέρνησης, τότε η δίωξη τους είναι έργο της Βουλής, σύμφωνα με το νόμο «περί ευθύνης υπουργών». Μάλιστα, σύμφωνα με το νόμο, τα πολιτικά πρόσωπα φέρουν την κύρια ευθύνη και όχι τα εμπλεκόμενα μη πολιτικά πρόσωπα, τα οποία ως παρένθετα πρόσωπα ευθύνονται δευτερευόντως.

 8. TA KANΟΥNE » ΠΛΑΚΑΚΙΑ» ΑΛΛΗΛΟΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ?

  Είπαμε Ζαχόπουλος και θυμηθήκαμε

  τα σκάνδαλα της πρώτης τριετίας Καραμανλή-ας τα ξαναθυμηθούμε γιατί κάποια συνεχίζονται ως σήμερα.
  • των υποκλοπών
  • της απαγωγής των Πακιστανών
  • το εκκλησιαστικό σκάνδαλο (δεν το δημιούργησε η ΝΔ αλλά το χρεώνεται λόγω της σταθερής υποστήριξής της στον Χριστόδουλο, συνεργάτες του οποίου ήταν οι πρωταγωνιστές – οι περισσότεροι, μάλιστα, έχουν επανέλθει στην «αυλή» του)
  • η αποπομπή του υφυπουργού Ρεγκούζα για στενές σχέσεις με τσοντο-καναλάρχη
  • η αποπομπή του υφυπουργού Σαλαγκούδη για στενή συνεργασία με τον Ρουμάνο Τίμις, τον οποίο παλιότερα ο ίδιος αποκαλούσε «άρχοντα των ναρκωτικών» (ο Τίμις ήταν αχυράνθρωπος του Μπόμπολα στις επενδύσεις χρυσού στη Χαλκιδική)
  • η παραίτηση του προέδρου της ΔΕΗ Ν. Παλαιοκρασσά, καταγγέλλοντας σκάνδαλα στις αναθέσεις της ΔΕΗ προς τον Μυτηλιναίο
  • οι μίζες των «κουμπάρων»-στελεχών της, για να μην τιμωρηθεί το καρτέλ γάλακτος
  • τα προεκλογικά γεύματα Νικήτα Κακλαμάνη, που πλήρωναν οι εταιρείες-προμηθευτές του δημοσίου
  • των δομημένων ομολόγων, για να βάλουν χέρι στα αποθεματικά των ταμείων
  • των Ζωνιανών, με βουλευτές και μεσαία στελέχη της αναμειγμένα στην προστασία των λαθρεμπόρων
  • το αναψυκτήριο και οι «φιλοξενούμενοι» ανασφάλιστοι Ινδοί του Μαγγίνα
  • οι διαδοχικές αθωώσεις της αστυνομικής αυθαιρεσίας (υπόθεση ζαρντινιέρα, υπόθεση μεταναστών στο τμήμα Ομόνοιας)
  • οι διαδοχικές ρυθμίσεις των οφειλών των εργοδοτών στο ΙΚΑ
  • η απαλλαγή των τραπεζών από τις ασφαλιστικές υποχρεώσεις τους προς τους εργαζομένους τους (παλιότερα Εμπορική, πρόσφατα ALPHA)
  • η υπόθεση Ζαχόπουλου-ΥΠΠΟ

  Είναι μόνο ελάχιστες σελίδες από την Μεγάλη Εγκυκλοπαίδεια των Σκανδάλων της Μεταπολίτευσης η οποία φυσικά και συμπληρώνεται καθημερινά.
  Είναι λοιπόν ‘’λογικό’’ να αντιδρούν όλοι όσοι έτρωγαν και τρώνε από το σαρκίον της αγαπημένης –μέχρι να μας θίξουν- πατρίδας μας. Δηλώνουμε ‘’Ελληνάρες’’ και είμαστε έτοιμοι να αποκαλέσουμε ΚΛΕΦΤΕΣ τους πάντες, ενώ σπάνια και με ελάχιστο φωτισμό , κοιτάζουμε τον εαυτόν μας στον καθρέφτη. Ντρεπόμαστε ή φοβόμαστε να κοιταχτούμε στα μάτια?
  Τελικά μήπως είμαστε μέρος της διαπλοκής? Μήπως πετώντας μας το κόκαλο, ελπίζουμε και σε λίγο ‘’ψαχνό’’.
  Τελικά είμαστε ‘’ότι μας δώσουν’’?????

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.