ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ο διαγωνισμός για τις άδειες έχει πραγματοποιηθεί»

Ν. Παππάς: «Η ΝΔ αδυνατεί να βγάλει την περούκα της διαπλοκής»

«Είναι προφανές ότι η Ν.Δ. αδυνατεί να βγάλει την περούκα της διαπλοκής», τονίζει ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, απαντώντας στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
pap

Σε δήλωση του από τη Νέα Υόρκη, όπου βρίσκεται, συμμετέχοντας στη Σύνοδο του ΟΗΕ στο πλαίσιο της αποστολής με επικεφαλής τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, σημειώνει ότι η ΝΔ «είναι γνήσιος εκφραστής του χρεοκοπημένου παρελθόντος. Τότε, που τα ΜΜΕ δανείζονταν με αέρα και τα κόμματα έπαιρναν δημόσιο χρήμα μέσω Siemens».

Ο κ. Παππάς αναφέρει ότι «ο διαγωνισμός έγινε, τα κριτήρια ήταν αυστηρά, ο οικονομικός έλεγχος γίνεται με το γράμμα του νόμου, οι υποψήφιοι -όπως δικαιούνται- κάνουν ενστάσεις ο ένας για τον άλλο. Ο καθένας ασκεί τα δικαιώματα του», για να επισημάνει ότι «τα χρήματα καταβάλλονται τις επόμενες μέρες». «Αυτά τα χρήματα υπόσχεται η Ν.Δ. να τα δώσει πίσω στους καναλάρχες», αναφέρει ο υπουργός Επικρατείας και τονίζει: «Είναι ντροπή. Ντροπή μεγαλύτερη ακόμα και από τα 27 χρόνια απραξίας και διαπλοκής».

«Τους ενημερώνουμε», υπογραμμίζει ο Νίκος Παππάς, «πως δεν περνάνε οι θρασύδειλες απειλές εναντίον των μελών της Επιτροπής. Ο διαγωνισμός έχει πραγματοποιηθεί. Όσο και αν η Ν.Δ. φωνάζει, η Ελλάδα προχωρά».

4 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Ψύχωση με περούκες , έχεις κ. Παππά γιαυτό σ ´ενοχλησε και η περούκα του Δημάδη στην Νεα Υόρκη …
  Στο μεταξύ σεις στο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ φοράτε μουτσούνες και μας παίζετε καραγκιόζη !

 2. Ιστός 23:34 19/09/2016

  Ένας ΕΛΛΗΝΑΣ εισαγγελέας δεν υπάρχει???

  Για ποιες μελλοντικές εξελίξεις μιλάνε, όταν ΗΔΗ βρίσκονται στη σκάλα του ελικοπτέρου?
  Ποιος θα τους ρωτήσει για εκλογές, όταν ‘’γυμνοί’’ και ρακένδυτοι πολιτικά θα τρέχουν να μπουν ..πρώτοι στα ελικόπτερα της σωτηρίας τους?
  Σήμερα ο λαός, είναι τρομοκρατημένος και τόσο οργισμένος που όταν αποφασίσει να ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ την πολιτική και την Ελλάδα, κανείς δεν θα μπορεί να τον σταματήσει.

  *1.500.000 άνεργοι κοιτούν τους προδότες συγκυβερνήτες και ετοιμάζονται για την απελευθέρωση της πατρίδας μας από το ζυγό των προδοτών και των ξεπουλημένων.
  *ΤΩΡΑ, τι λέει και τι μπορεί να υποσχεθεί ο εσωτερικός πολιτικός ‘’τρομοκράτης’’ Αλέξης του σήμερα και τρομοκράτης εμπρηστής του χθές ?

  *Υπάρχει έστω και ..ΕΝΑΣ έλληνας που του έχει εμπιστοσύνη, ή, πιστεύει στα λόγια και στις υποσχέσεις του ΧΟΥΝΤΟ-Τσίπρα?

  *Είναι δυνατός δύο αποστάτες και προδότες τόσο της προσωπικής τους διαδρομής
  και πορείας, όσο και των προσωπικών τους δεσμεύσεων και προγραμμάτων , να υποσχεθούν κάτι σωστό για το λαό και να γίνουν πιστευτοί ότι έστω και κάτι θα καταφέρουν?
  ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ !!! δικαιοσύνη και ΕΛΛΗΝΕΣ δικαστές,
  =========================================
  αυτοί οι αποστάτες και προδότες της ΕΘΝΙΚΗΣ μας συνείδησης και ύπαρξης, θα έπρεπε να είναι ΗΔΗ !!! πίσω από τα σίδερα και μάλιστα στα ΙΔΙΑ κελιά των Απριλιανών καθαρμάτων.
  Τι να πείς όμως, όταν πρωθυπουργός της Χούντας έγινε ο προδότης και επίορκος δικαστής?
  Ποιος θα νουθετήσει σήμερα, τους χουντικούς δικαστικούς απόγονους, που ΖΟΥΝ και μεγάλωσαν, μέσα στο ‘’όραμα’’ του προσωπικού τους ‘’κοινοβουλευτικού’’ μανδύα, αγνοώντας και προσβάλλοντας την ρομφαία της δικαιοσύνης, που την κρύβουν κάτω από την διάτρητη τήβεννο της ‘’πολιτικής’’ τους ..τροφοδοσίας?
  Περιμένει η Δικαιοσύνη την ολική καταστροφή, για να βάλει ΦΥΛΑΚΗ τους εθνικούς μειοδότες ???????
  Δεν αντιλαμβάνονται οι ΕΛΛΗΝΕΣ δικαστές (όσοι κι αν είναι), ότι την ώρα των εκλογών που ΕΡΧΕΤΑΙ τρέχοντας, θα φέρουν και οι ίδιοι το ΜΕΓΑΛΟ ποσοστό της προσωπικής τους ευθύνης για την καταστροφή?

 3. NMan. 23:15 19/09/2016

  ΤΙ ΔΕΞΙΑ ΤΙ ‘’ΑΡΙΣΤΕΡΑ’’ !!!
  Σε αυτή την προπαγάνδα της συγκίνησης, οι αριστεροί ταγοί του έθνους έχουν ως καλύτερο σύμμαχο τα πιο… δεξιά Μέσα. Ειδικά η ελληνική τηλεόραση θέλει δράματα, κουβεντολόι γι” αυτά, οιμωγές και κατάρες. Γίνεται πολλαπλασιαστής κάθε δοξασίας που κυκλοφορεί στη χώρα κι έτσι, λέγε λέγε, έγινε δόγμα ότι κάπου στην Ελλάδα υπάρχουν παιδιά που λιποθυμάνε από την πείνα. Προσοχή! Δεν επιχειρηματολογούν ότι δεν σιτίζονται καταλλήλως -που είναι μια τραγική αλλά πραγματική συνέπεια της κρίσης- αλλά ότι κυριολεκτικά σωριάζονται από την πείνα μέσα στις τάξεις τους.
  Στοιχεία συγκεκριμένα για τις λιποθυμίες δεν υπάρχουν, αλλά μόνο «κάποιος μου είπε, κάτι άκουσα». Διαβάσαμε για παράδειγμα στην «Αυγή»: «Σοκ προκάλεσε η καταγγελία εκπαιδευτικών ότι μικροί μαθητές λιποθυμούν πλέον στα σχολεία επειδή πεινάνε. Η καταγγελία έγινε κατά τη διάρκεια σύσκεψης σωματείων και φορέων της εκπαίδευσης του 7ου Διαμερίσματος Αθηνών. Πείνα, ποιος θα το φανταζόταν ότι αυτός ο εφιάλτης θα επανέκαμπτε για να χτυπήσει μαθητές από σχολεία των υποβαθμισμένων γειτονιών του 6ου Διαμερίσματος. Λιποθυμούν επειδή πάσχουν από ασιτία, γιατί οι γονείς είναι άνεργοι, τα τελευταία λεφτά φαγώθηκαν από καιρό και το ψυγείο είναι άδειο» («Αυγή» 12.10.2011).

 4. Η ‘’Επισιτιστική ανασφάλεια»

  είναι ένας επιστημονικός όρος που μέχρι πριν από λίγα χρόνια ήταν άγνωστος στην Ελλάδα, όπως και το να υπάρχουν παιδιά που πηγαίνουν νηστικά για ύπνο το βράδυ. Με απλά λόγια, ο όρος σημαίνει ότι η οικογένεια δυσκολεύεται να θρέψει σωστά τα παιδιά της.
  Για πρώτη φορά την χρησιμοποίησαν οι ξε –Συριζιάνοι, προκειμένου να ‘’αποδείξουν’’ ότι σε ένα χρόνο , ο Παπανδρέου ‘’χρεοκόπησε’’ την Ελλάδα και ΣΙΩΠΟΥΝ αιδημόνως, για τον ηθικό και φυσικό αυτουργό της καταστροφής των Ελλήνων, Κώστα Καραμανλή, που από το 2004-2009 διπλασίασε το χρέος των 178δις ευρώ που είχε σχηματισθεί από ΟΛΕΣ τις κυβερνήσεις και ανέβασε το έλλειμμα στο 15.6% του ΑΕΠ.
  Γράφουν λοιπόν οι άθεοι και αδίστακτοι απόγονοιι εκείνων που έφερε το 1982 ο Ανδρέας Παπανδρέου στην Ελλάδα, αναγνωρίζοντας την ‘’Εθνική αντίσταση’, με ελεύθερη επιστροφή και σύνταξη εθνικής συμφιλίωσης.
  Γράφουν λοιπόν οι ..απόγονοι για το ‘’ευχαριστώ’’ που επέστρεψαν στην Ελλάδα.
  [[Κι είναι τρομακτικά πια πολλές αυτές οι οικογένειες: μία στις δύο στις πιο φτωχές περιοχές της χώρας. Αναμενόμενο, όταν πλέον ένας στους τρεις μαθητές ζει κάτω από το όριο της φτώχειας.
  Οταν τον Οκτώβριο του 2011 ο σύλλογος εκπαιδευτικών Α” Αθήνας καταγγέλλει για πρώτη φορά κρούσματα υποσιτισμού και λιποθυμικά επεισόδια μαθητών από ασιτία, η τότε υπουργός Παιδείας, Αννα Διαμαντοπούλου, κατήγγειλε κι αυτή με τη σειρά της αυτούς που «καταφεύγουν μέσω των ΜΜΕ και στο έσχατο μέσο της λαϊκίστικης προπαγάνδας, χωρίς να διστάζουν να χρησιμοποιήσουν ακόμη και τους ίδιους τους μαθητές».]]
  Σήμερα άραγε, επί κυβερνήσεως εθνικής και ιδεολογικής’’ επιμειξίας ή, επι κυβερνήσεως των πνευματικώς αναπήρων μπουρδολόγων, ακούγεται ΕΥΡΥΤΑΤΑ ! ότι η παχυσαρκία ΚΤΥΠΑ το ένα στα τέσσερα ελληνόπουλα , από τη ν αύξηση των μισθών, την μείωση των ανέργων και την αλματώδη άνοδο του δείκτη της οικονομικής μας ανάπτυξης, που επετεύχθη χάρις στον επαναπατρισμό στην Ελλάδα όλων των κεφαλαίων των πολυεκατομμυριούχων υπουργών και μελών των κομμάτων που συγκυβερνούν.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.