ΕΛΛΑΔΑ

Έρευνα της Εφημερίδας των Συντακτών

Να μπει τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο επιθυμούν οι πολίτες

Να μπει τάξη στο άναρχο τηλεοπτικό τοπίο, με την ολοκλήρωση της αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών, επιθυμεί η πλειονότητα των πολιτών, σύμφωνα με έρευνα της Bridging Europe για λογαριασμό της Εφημερίδας των Συντακτών.
tileorasi_871277463

Με βάση τις απαντήσεις, το 86% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι το τίμημα είναι πολύ παραπάνω από όσο υπολόγιζαν, το 65% ότι πρέπει τώρα να προχωρήσει άμεσα η αλλαγή και να εκπέμπουν μόνο οι αδειοδοτημένοι, ενώ το 30% θεωρεί ότι η κυβέρνηση πρέπει να περιμένει να τελεσιδικήσουν όλες οι προσφυγές.

Εξάλλου, το 53% συμφωνεί με τη μέθοδο της δημοπράτησης ενώ το 26% διαφωνεί. Το 51% θεωρεί ότι η διαδικασία ήταν αδιάβλητη, ενστερνιζόμενοι την άποψη της κυβέρνησης, με το 29% να θεωρεί ότι υπήρξε διαδικασία τζόγου, όπως υποστηρίζει η αντιπολίτευση.

Επίσης, το 60% θεωρεί κοινωνικά δίκαιη την απόφαση της κυβέρνησης να αξιοποιήσει τα 246 εκατ. υπέρ των ευπαθών ομάδων ενώ το 36% το θεωρεί επικοινωνιακό τρικ.

Τέλος, το 75% πιστεύει ότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις δεν προχωρούσαν στην αδειοδότηση για να συντηρούν τη διαπλοκή ενώ το 22% πιστεύει ότι είχαν άλλες προτεραιότητες.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.