ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γαλάζιες βολές κατά της κυβέρνησης

ΝΔ: Εκτεθειμένη η κυβέρνηση στον ελληνικό λαό για την Τράπεζα Αττικής

"Η Κυβέρνηση των κ.κ.Τσίπρα - Παππά - Καμμένου είναι ανεπανόρθωτα εκτεθειμένη στον ελληνικό λαό.Το πόρισμα - καταπέλτης της Τράπεζας της Ελλάδος και του Ενιαίου Εποπτικού Μηχανισμού (SSM) που εστάλη στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια των κομμάτων και των Μέσων Ενημέρωσης, αποδεικνύει ότι στην Τράπεζα Αττικής υπήρχαν σημάδια έντονης κακοδιαχείρισης και συστημικής ανεπάρκειας", αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΝΔ.
attica-bank

"Πέραν των πολύ σημαντικών άλλων ευρημάτων", προσθέτει,"αναδεικνύονται και οι προνομιακές σχέσεις που απολάμβανε ο ένας από τους τέσσερις νέους καναλάρχες, που αποτελούν την επιτομή της διαπλοκής. Από την ημέρα που ο κ. Τσίπρας ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας, το πιστοδοτικό όριο του κ. Καλογρίτσα πολλαπλασιάστηκε, με αποτέλεσμα να λάβει δάνεια δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, ορισμένα εκ των οποίων φαίνεται ότι συνδέονται με την προσπάθειά του να πάρει μια από τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες.Είναι ο ίδιος εργολάβος που παίρνει το ένα δημόσιο έργο μετά το άλλο από τον κ. Σπίρτζη".

Στην ανακοίνωσή της η ΝΔ αναφέρει επίσης ότι: "η Επιτροπή Διενέργειας του Διαγωνισμού έχει ανακηρύξει από τις 9 Σεπτεμβρίου τους τέσσερις οριστικούς υπερθεματιστές, χωρίς να έχει πραγματοποιηθεί πλήρης και ενδελεχής έλεγχος πόθεν έσχες, όπως ο νόμος και η προκήρυξη απαιτούν. Οι ευθύνες για την κυβέρνηση και προσωπικά για τον κ. Τσίπρα, είναι βαρύτατες. Η σιωπή του, όμως, είναι εκκωφαντική και ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του. Δεν μπορεί, πλέον, ο κ. Τσίπρας να κρύβεται πίσω από τον υπουργό - καναλάρχη κ. Παππά".

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.