ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ολομέτωπη επίθεση

ΝΔ: Ο Τσίπρας ξέρει να αναδιανέμει μιζέρια και φτώχεια

«Μετά το λαϊκισμό, τις αυταπάτες, τα ψέματα και την εξαπάτηση των προηγούμενων ετών, ήρθαν τα πυροτεχνήματα ενός κάλπικου εκσυγχρονισμού», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ για την ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.  

«Ο κ. Τσίπρας, αμετανόητος λαϊκιστής, ποτέ δεν πίστεψε στις μεταρρυθμίσεις και ποτέ δεν θα μπορέσει να τις εφαρμόσει. Η μόνη πολιτική που ξέρει είναι αυτή που αναδιανέμει μιζέρια και φτώχεια σε όλους», συνεχίζει η Συγγρού κάνοντας λόγο για ομιλία - αγγαρεία κατά την οποία, όπως λέει, ο πρωθυπουργός ξέχασε τη μεσαία τάξη και τους εργαζόμενους.

Η ΝΔ μιλά επίσης για φοροκαταιγίδα που διαλύει τους συνταξιούχους και που γκρεμίζει τη ζωή τους, τους ανέργους, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους αγρότες.

«Πώς θα μπορούσε άλλωστε να τους πει κάτι; Είναι ακριβώς εκείνοι στους οποίους είπε τα πιο μεγάλα, τα πιο προκλητικά ψέματα. Από λαϊκιστής δεν γίνεσαι εκσυγχρονιστής σε ένα βράδυ», συμπληρώνει η «Πειραιώς» και λέει χαρακτηριστικά πως «όταν και τα αποψινά (χθεσινά) πυροτεχνήματα σβήσουν, το μαύρο θα επιστρέψει στη χώρα και στις ζωές των Ελλήνων».

Η ΝΔ προσθέτει πως μια αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση υπάρχει, αυτή που θα ακουστεί από το ίδιο βήμα σε μία εβδομάδα. «Η συμφωνία αλήθειας και η πρόταση ελπίδας του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η «Πειραιώς».

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.