ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση για τις τηλεοπτικές άδειες

ΝΔ: Ο Τσίπρας εξαπατά τον ελληνικό λαό

Την προσπάθεια εξαπάτησης του ελληνικού λαού από τον Αλέξη Τσίπρα, καταγγέλλει η ΝΔ αναφερόμενη στη δήλωση του πρωθυπουργού ότι «όποιος από τους ″προσωρινούς υπερθεματιστές″ δεν πληροί τις προϋποθέσεις, δεν θα πάρει άδεια».
nd

Σε ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου της ΝΔ τονίζει πως «οι πολίτες έχουν πλέον απαξιώσει τον διαγωνισμό - παρωδία που έστησε η κυβέρνηση για τις τηλεοπτικές άδειες″ και υπενθυμίζει στον πρωθυπουργό, για τον οποίο λέει ότι δεν τον ενημερώνουν ο κ. Παππάς και η κ. Γεροβασίλη, ότι ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης, που ενέκρινε το υπ’ αριθ. 24/9.9.2016 πρακτικό της Πενταμελούς Ειδικής Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού, ανακήρυξε ως οριστικούς υπερθεματιστές τους τέσσερις (4) πλειοδότες.

«Επομένως, αναμένουμε ο κ. Τσίπρας να αποδεχθεί το αίτημά μας και να έρθουν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ο κ. Παππάς, οι πλειοδότες, καθώς και όσοι έχουν άμεση εμπλοκή στη διαγωνιστική διαδικασία, που εξελίσσεται σε φιάσκο» καταλήγει η ΝΔ.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. O Σαμαράς με τον Βενιζέλο και τους υπόλοιπους επίορκους και Ριψασπίδηδες του βαθέως ΠΑΣΟΚ έκαναν τον ΤΣΙΠΡΑ υπολογίσιμο στα ματια των αφελών ψηφοφόρων !
    Τώρα ο Τσίπρας και «οι σαράντα ψεύτες του » κάνουν υπολογίσιμο και εν δυνάμει πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος δεν φαινεται να ειναι σαν τον πατέρα του γκαντέμης !
    Μονο που καλύπτει κι ´ αυτός το Καραμανλή σαν τον ΤΣΙΠΡΑ και αυτό θα του στηχίσει ακριβά !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.