ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα επίθεση για τις τηλεοπτικές άδειες

ΝΔ: Ο Τσίπρας είναι η μεταλλαγμένη έκδοση του Πολάκη

Συνεχίζει η ΝΔ τις επιθέσεις της κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον για παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης, όσον αφορά το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.
nd

Σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου του κόμματος, απαντώντας σε διαρροές από το Μέγαρο Μαξίμου, τονίζει πως «στις δημοκρατικές χώρες, ισχύει η απόλυτη διάκριση των εξουσιών, Εκτελεστικής, Νομοθετικής, Δικαστικής», επισημαίνοντας πως κάτι τέτοιο δεν ισχύσει στην Ελλάδα, καθώς «εδώ, ο επικεφαλής της Εκτελεστικής εξουσίας – ο πρωθυπουργός – θέλει να υπαγορεύει στη Δικαστική εξουσία τις αποφάσεις που τον βολεύουν».

Η ΝΔ υπογραμμίζει πως απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να κηρυχθεί αντισυνταγματικός ο νόμος Παππά από το ΣτΕ, ο κ. Τσίπρας, παρεμβαίνοντας ωμά, κυνικά και απαράδεκτα στο έργο της Δικαιοσύνης, είπε κατά λέξη: «Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Δεν δίνω ούτε μια πιθανότητα».

«Τελικά, αυτός είναι ο κ. Τσίπρας. Η μεταλλαγμένη έκδοση του κ. Πολάκη», καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. SPARTA. 18:58 14/09/2016

    Πολύ χειρότερος του Πολάκη είναι ο Τσίπρας.Είναι ο χειρότερος, πιό άθλιος και ο πιό χαμηλού επιπέδου Πρωθυπουργός που είχε ποτέ η Ελλάδα.Το ότι τον ψήφισε ένας στους τέσσερις από τους ρουφιάνους και φασίστες ψηφοφόρους, δέν τον κάνει αυτόματα και ικανό να κυβερνήσει την χώρα.Είναι ο χειρότερος και πιό ψεύτης πολιτικός, που γέννησε ποτέ η Ελλάδα.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.