ΕΛΛΑΔΑ

Νεφελούδης: Το φαινόμενο ΟΑΣΘ είναι μια από τις επιτομές της κρίσης του πολιτικού συστήματος

Ο γ.γ. του υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης, μιλώντας στο Κόκκινο, τόνισε πως αυτό που είδε κατά τη διάρκεια της τριημερούς συνάντησης του υπουργείου με τους εργαζόμενους και τη διοίκηση του ΟΑΣΘ ήταν εντυπωσιακό.
nefeloudis

«Εμείς θέλουμε να τους πούμε κάντε μια άλλη κατανομή των εσόδων και τους προτείναμε το 18 % των εσόδων να πηγαίνουν στους εργαζομένους και είχαμε συνεννοηθεί με το υπουργείο Μεταφορών ότι θα μπορούμε δώσουμε την προκαταβολή. Διευκρίνισε δε ότι τα λεφτά αυτά είναι 2 εκατομμύρια, τα οποία είναι του 2016 τα οποία θα τους τα δώσουμε με την προϋπόθεση ότι θα μας δώσουν εγγυητικές», είπε συνεχίζοντας ο Ανδρέας Νεφελούδης.

Σημείωσε πως υπάρχει τεράστια δυσπιστία από τη διοίκηση του ΟΑΣΘ καθώς από τα λεφτά που παίρνει από το κράτος  δεν γνωρίζουμε πού πηγαίνουν, πώς τιμολογούνται οι υπηρεσίες.

Σε σχέση με την εικόνα του ποιοι είναι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ επισήμανε πως αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι ποιοι από τους εργαζόμενους είναι και μέτοχοι. Υπάρχουν, είπε, αρκετοί εργαζόμενοι και μέτοχοι, όπως οδηγοί ιδιοκτήτες λεωφορείων, που ενώ υπήρχαν χρέη προς τους εργαζόμενους πήραν μέσα στο έτος μερίσματα.

Το φαινόμενο ΟΑΣΘ είναι μια από τις επιτομές της κρίσης του πολιτικού συστήματος, είπε καταλήγοντας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.