ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στη μάχη του Europa Ολυμπιακός, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ

Νίκες στην Ευρώπη για φάρμακο θέλουν οι «μεγάλοι»

Μετά τις αποτυχίες στο πρωτάθλημα την περασμένη αγωνιστική, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θέλουν να εξιλεωθούν με νίκες στις αποψινές αναμετρήσεις για το Europa League.

Χρονικά, πρώτοι παίζουν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός (20:00) όπου έχουν εκτός έδρας αποστολές. Ο Δικέφαλος του Βορρά που προέρχεται από την εντός έδρας γκέλα με την Ξάνθη, φιλοξενείται από τη Σλόβαν Λίμπερετς, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα μετά από ιό που έπληξε την ομάδα και πολλούς ποδοσφαιριστές. Στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων ο ΠΑΟΚ είχε μείνει στο 0-0 με τη Φιορεντίνα στην Τούμπα.

Την ίδια ώρα παίζει και ο Παναθηναϊκός που φιλοξενείται από τη Θέλτα στην Ισπανία και θέλει ένα καλό αποτέλεσμα για να ρεφάρει την εντός έδρας ήττα από τον Άγιαξ την 1η αγωνιστική. Και ο Παναθηναϊκός προέρχεται από γκέλα στο πρωτάθλημα, μένοντας στο 0-0 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ο Ολυμπιακός, τέλος, παίζει με τον ΑΠΟΕΛ στο γήπεδο Καραϊσκάκη (22:05), όντας η μόνη ελληνική ομάδα από τις τρεις που είχε νικήσει στην πρεμιέρα των ομίλων (1-0 στην έδρα της Γιουνγκ Μπόις). Οι πρωταθλητές Ελλάδας προέρχονται από την ήττα στη Λάρισα για τη Super League και θέλουν τη νίκη κόντρα στην κυπριακή ομάδα για να μείνουν μόνοι πρώτοι στον όμιλό τους, αλλά και να πάνε με ανεβασμένη ψυχολογία στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Συνοπτικά το πρόγραμμα:

20:00 Σλόβαν Λίμπερετς-ΠΑΟΚ (ΟΤΕ Sport 4)
20:00 Θέλτα-Παναθηναϊκός (OTE Sport 2)
22:05 Ολυμπιακός-ΑΠΟΕΛ (ΟΤΕ Sport 3)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ:

2ος όμιλος:

ΑΠΟΕΛ 3
Ολυμπιακός 3
Γιανγκ Μπόις 0
Αστάνα 0

7ος όμιλος:

Αγιαξ 3
Θέλτα 1
Σταντάρ Λιέγης 1
Παναθηναϊκός 0

10ος όμιλος:

Σλόβαν Λίμπερετς 1
Καραμπάκ 1
Φιορεντίνα 1
ΠΑΟΚ 1

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.