ΕΛΛΑΔΑ

Συγκινητική ιστορία στην πληγωμένη Λακωνία

Ο σκύλος παρέμενε πλάι στο πτώμα του 77χρονου ιδιοκτήτη του

Το πτώμα του 77χρονου άνδρα που για ώρες αναζητούσαν χθες οι αρχές κατάφερε τελικά να εντοπίσει σε απόσταση 200 μέτρων από το σπίτι του στο χωριό Βλαχιώτης Λακωνίας την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου μια γειτόνισσα, η οποία παρατήρησε ότι ο σκύλος του παράμενε για ώρα στο ίδιο σημείο.

Ο 77χρονος άνδρας είχε βγει με την γυναίκα του εκτός σπιτιού για να λύσει τον σκύλο του που ήταν δεμένος στην αυλή του από τον κορμό ενός δέντρου. Εκείνη τη στιγμή τα νερά του χείμαρρου της Λάκας, που είχε υπερχειλίσει από την καταιγίδα και την πολύωρη βροχόπτωση, τον παρέσυραν και τον έπνιξαν.

Το σκυλί που εντόπισε γρηγορότερα από τους ανθρώπους την σορό του 77χρονου παρέμενε δίπλα από το πτώμα και δεν άφηνε τους πυροσβέστες, τους αστυνομικούς και τους γείτονες να πλησιάσουν για τουλάχιστον μια ώρα.

Χρειάστηκε οι αρχές να βρουν έναν άνδρα ο οποίος τάιζε το ζώο και το δελέασε προσφέροντας του τροφή για να καταφέρουν να απομακρύνουν τον σκύλο από το πτώμα του 77χρονου.

Από την καταιγίδα που έπληξε χθες Λακωνία και Μεσσηνία πνίγηκε μεγάλος αριθμός ζώων που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά των ποταμών και των χειμμάρων.

Πηγή:zoosos.gr.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.