Neo

Ο Ζαχαριάδης εκτόνωσε την κρίση

«Τέλος καλό, όλα καλά» με την παραλίγο... ανταρσία των Οικολόγων Πρασίνων στη Βουλή, καθώς ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Γιάννης Τσιρώνης και ο βουλευτής Γιώργος Δημαράς πείστηκαν τελικά από τον Αλέκο Φλαμπουράρη, με μία επίσκεψή τους στο Μέγαρο Μαξίμου, να μην καταψηφίσουν την ένταξη της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ στο υπερ-Ταμείο.
zaxariadis

Ωστόσο, όπως πληροφορείται ο Neo, πριν καν γίνει γνωστή η απόφαση του Συντονιστικού των Οικολόγων, το Μέγαρο Μαξίμου είχε προειδοποιηθεί για το ενδεχόμενο ανταρσίας από τον διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Ζαχαριάδη. Ο Ζαχαριάδης, εξάλλου, έχει αποδείξει ότι γνωρίζει ανά πάσα ώρα και στιγμή οτιδήποτε συμβαίνει στη Βουλή και στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και έχει κερδίσει τα θετικά σχόλια όλων όσοι έχουν... γραφείο στο Μαξίμου. Η ενεργός συμμετοχή του διευθυντή της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ στην επιχείρηση εκτόνωσης της έντασης φάνηκε εξάλλου και το απόγευμα, αφού Τσιρώνης-Δημαράς μετέβησαν στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών στη Βουλή μαζί με τον Κώστα Ζαχαριάδη και ανακοίνωσαν ότι θα στηρίξουν το σύνολο του πολυνομοσχεδίου.

Την ικανοποίησή του δεν έκρυψε και στη δική του δήλωση, ο ίδιος ο Κώστας Ζαχαριάδης: «Ολοκληρώσαμε μια διαδικασία διαβούλευσης θα προχωρήσει η κοινοβουλευτική πλειοψηφία στην υπερψήφιση του νομοσχεδίου. Είχαμε μια πολύ καλή και εποικοδομητική κουβέντα με τους συντρόφους που ανήκουν στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά προέρχονται από τους οικολόγους. Η βούληση σύσσωμης της κοινοβουλευτικής ομάδας είναι αυτά που έχει εξαγγείλει ο πρωθυπουργός για το νερό και το ρεύμα να παραμείνουν υπό δημόσιο έλεγχο και η υπερψήφιση των συγκεκριμένων διατάξων δημιουργεί ένα πιο ευνοϊκό πεδίο διατάξεων γιατί φεύγουν από το ΤΑΙΠΕΔ και μπαίνουν στο υπερ-Ταμείο και με τη συγκεκριμένη απόφαση του συμβουλίου της επικρατείας προστατεύεται το 51-% της ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ. Η παρούσα κυβέρνηση δεσμεύεται για το δημόσιο έλεγχο των αγαθών αυτών», κατέληξε ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Ε.Στ. 16:41 28/09/2016

  Το «τέλος καλό όλα καλά» πού το είδατε σε αυτό το δημόσιο ξεφτιλίκι;

 2. O κ. Ζαχαριάδης , εκτονοτής τής κρίσης που πέρασε το κόμμα του στο θεμα της ιδιωτικοποίησης του νερού του θεού ;
  Τσοποκομματόσκυλο ο ιδιος και τσαμπουκάς που στα διάφορα πάνελς δεν αφείνει άλλον να εκφραστεί με τις συνεχείς του άγριο φωνάρες , έπεισε φαινεται τους οχι και τόσο
  » δύσκολους » να βάλουν την ουρά ´ κάτω από τα σκέλη τους αυτοπροσδιοριζόμενους οικολόγους του του ψευδό αριστερού κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ .
  Ετσι μπήκε και το νερό στο μύλο της κατεδάφισης κ;θέση ηθικού φραγμού στην πολιτική των Τσιπροκαμμενων .

 3. freeman 11:49 28/09/2016

  To ΟΤΙ στην διπλανή «ψηφοφορία» ο Κομματικός στρατός των υπογείων της Κουμουνδούρου ψήφισε 27% ΣΥΡΙΖΑ (μόλις έπεσε «σύρμα» την 3η-4η ημέρα) , ΔΕΝ σας υποχρεώνει στο Μάτριξ να γλύφετε και να εξυμνείτε κάθε κρετίνο συριζο-κομματόσκυλο που απλά σαλαγάει τις κοινοβουλευτικές τους ύαινες που φορούν προβιές ιδεολόγων αγωνιστών !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.